Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
-
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
-
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
-
Какво представлява вземането на анален секрет и в какви случаи е необходимо?
-
Кои са препоръчителните марки козметика и прах за пране за бебета?
на мен също ми дойде наскоро такава идея да пия алкохол като наближи моментът 

/пълната ми е подарък и я получих 2 дни преди да разбера, че съм бременна/ . С нетърпение чакам деня, в който ще си налея една чаша мартити с 5 зелени маслини и 2 кубчета лед, ехххх ...

Моят скъп доктор ме ощастливи, че около датата на термина ми ще излиза в отпуска, та като приключи зодия близнаци тия дни около Нова година почвам да мия прозорци ииииии още нещо, което не сме правили от месеци
Е, не съм решила 100%, но си давам сметка, че спокойствието ми около раждането се дължи единствено и само на идеята този доктор да ме изражда...
И цветовете са много симпатични, нейната е в оранжево и сиво, но твоята по ми харесва.
Първия път мъжа ми каза че съм трагедия
Обаче ще трябва да вляза в релси, че не мога да съм зависима все от него да ме кара. А и с бебока нали ще се налага да се ходи насам-натам.

А за след раздането не знам , но на 20.08 имам рожден даен , а на 11.08 имаме годишнина и тогава една чаша (или няколко глътки)вино, мисля , че няма да ми навреди.

... чак не ми се прибираше. И на мен ми се пийва май нещичко
, да си я караш със здраве

Те и сега ми стават.Даже рокличката утре ще я обличам за тържеството и ще ви пратя снимки