Отговори
# 120
Хех,момичета  Hug на мен също ми дойде наскоро такава идея да пия алкохол като наближи моментът   hahaha
Но не се знае какво ще се наложи.Може някви медикаменти да трябват и не става.  newsm78

ЧЕСТИТА ДЕВОЙКА НА МАМА  Artful! Живи и здрави и скоро да ги изписват!
И чакаме разказите на родилите мами  Heart Eyes

Не писах 2 дни че много обиколки направих пак по магазините.Пазаря сякаш ще ми е за последно  Joy
Накупих си и дрешки и обувки за след раждането.Че после кога  newsm78

Нарина аз също имам като теб контракции ама безболезнени.Особено като ходя по-често.  newsm78
Фиона и Жоржи не си давайте много зор.Раздавайте я по-марзеливо че да се позаседят бебетата ви.

Целувки

# 121
  • София
Имам бутилка и половина мартини, да вземем да се почерпим, а?  Drunk Wine Glass   newsm53 /пълната ми е подарък и я получих 2 дни преди да разбера, че съм бременна/ . С нетърпение чакам деня, в който ще си налея една чаша мартити с 5 зелени маслини и 2 кубчета лед, ехххх ...  newsm47 newsm53 newsm24
delux69  welcome

# 122
Благодаря на maxim newsm24 и аз съм си запазила един Бейлис за след събитието.

# 123
Момичета имам си количка. Това е
Не и се обръща дръжката а кошът което е по-добре защото завиващите гуми си остават отпред.Тежи 11,3 кг.
Карам си я в коридора.   hahaha  Голям кеф  Joy

delux69   Hug
Ами нали ще кърмим  newsm78  алкохол...

# 124
  • София
Ей, че е хубаваааа, браво Рени. Това до огледалото чадърче ли е?

# 125
Честита бебка на мама Краси!!! Да расте голяма, хубава и послушна!

Искам и аз вече си да гушкам мишленцето!  Sad Моят скъп доктор ме ощастливи, че около датата на термина ми ще излиза в отпуска, та като приключи зодия близнаци тия дни около Нова година почвам да мия прозорци ииииии още нещо, което не сме правили от месеци  Laughing  luvbed Е, не съм решила 100%, но си давам сметка, че спокойствието ми около раждането се дължи единствено и само на идеята този доктор да ме изражда...

Целувки на всички и да ви се похваля, че след броени минути ще сключим договор за Интернет и от другата събота или неделя ще бъда отново хипер активна!  Grinning

# 126
Рени, браво, честита количка. Моята приятелка Мариелка е с такава - имола и е мнооого доволна.   bouquet И цветовете са много симпатични, нейната е в оранжево и сиво, но твоята по ми харесва.

Аз съм се спазарила да ми оставят една бутилка тюламор дю от черпнята след раждането, та и аз да намажа. Ама с това кърмене...може би ще тррябва да го оставим за догодина Laughing Laughing Laughing Аз сега си попийвам биричка, де. По една-две. Даже вчера имахме гости и си изпих почти литър. Но не мисля че ще навреди, особено сега, в по-късните месеци.

А да ви се похваля от известно време тренирам да карам кола из квартала и в по-безопасни от центъра дестинации. Ама така съм отвикнала, чеее #Crazy Първия път мъжа ми каза че съм трагедия ooooh! Обаче ще трябва да вляза в релси, че не мога да съм зависима все от него да ме кара. А и с бебока нали ще се налага да се ходи насам-натам.

Ами Рени, аз не разбрах ти за теб ли купува? Щото как знаеш кво ще ти стане newsm78

# 127
Пърлиииии, къде си, хайде чакам с нетърпение твоя интернет!!!!!!!
А за това още нещо и аз така и даже мисля да го почваме, нали от вчера съм и коломаскирана Heart Eyes Heart Eyes

# 128
Честито момиченце на мама Краси! Да е здрава, послушна и много да ги радва! bouquet

# 129
честито на мама ARTFUL да е жива и здрава малката госпожица newsm51  newsm67
Ех пак ми се напълниха очите със сълзи от щастие, само такива новини да се чуват!!!
Маминки наближавааааа и нашия дългоочакван момент!
А това за luvbed и аз го замислям, но не смеем май все още, ми какъв ли кекс ще е  Animal Snail hahaha
Но може и да има добър резултат, така че да действаме а  ppp

# 130
Честита количка, Рени!Да возиш със здраве бебешока!
А за коламаската аз на тричгълника само веднъж съм опитвала да си правя и е можах да издържа. Само от едната страна издържах и после ходех с такава 'модерна прическа' и катоо се и поду!!!!Правя си само на краката , но сега по време на бременността не смея на никаква болка да се подлагам.Аз веднъж отидох на почистване на лицето и като ми прилоша-мъжа ми идва да ме взима.
А за алкохола аз преди много обичах водка-тини, и още си имам мартини и водка в хладилника, но сега като си помисля да пия алкохол само и ми става гадно SickА за след раздането не знам , но на 20.08 имам рожден даен , а на 11.08 имаме годишнина и тогава една чаша (или няколко глътки)вино, мисля , че няма да ми навреди.
Едно време нали давали напоени парцалчета с вино на бебетата , за да заспиват newsm62
Ох такъв задух е на въх направо е ужас! Сега започвам да свалям етикетите на бебешорскиите неща , за да ги приготвя зза първото пране wash hang 1ironing
А ние количка още не сме взели, но сме сиизбрали и магазина е на 50 метра от нас- та за това не се тревожа.

# 131
Днес най-накрая се замъкнах до морето да си потопя краченцата малко...и като му ударих една разходка preggo... чак не ми се прибираше. И на мен ми се пийва май нещичко  Wine Glass Миналото лято бях страстен почитател на ягодовото дайкири !!!
Ренито, количката е много сладка  1stroller , да си я караш със здраве  Hug

# 132
Maxin да и чадърче купихме сивко.Може да се види в ПОКУПКИ.

Апък на нас докторът ни каза без кекс  Naughty  #Puppy dog

Синеочка купувах сандалки 2 чифта.Безшевно бельо.Жилетка/стандартен размер/.Рокля/еластична материя/.Комплект потник с панталон до коляното/също разтегливи и панталонът е с еластичен колан горе че да ми става/ Купувах всичко с еластан че да подлежи на деформации  smile3503 Те и сега ми стават.Даже рокличката утре ще я обличам за тържеството и ще ви пратя снимки  newsm10

А на моето бебе му говоря да излиза че ми е мъка вече.А и искам да го гушкам  preggo  Не чува...

# 133
А,какъв алкохолен разговор се заформи самоооо ooooh!Изобщо не се притеснявайте,защото в Англия например на бременните се препоръчва от акушерите да пият бира Гинес,която си е доста силничка,но съдържа желязо.А,за успокояване на бебетата,след като се родят се дава по малко уиски или коняк в млякото.Е,така си обясних в последствие защо повечето англичани са алкохолни петна,но това е друга тема;)

Последна редакция: сб, 17 юни 2006, 23:56 от Tizija

# 134
А-а, това за бирата в Англия наистина го съветват - и препоръчват тъмна, защото в нея имало повече фолиева киселина. Моя приятелка, която ражда там, започна да ми обяснява, че и за кърмачки бирата била чудесна - една чаша след кърмене действала страхотно на отделянето на кърмата! Само че забравих да я попитам дали след всяко кърмене по една чаша newsm78 #Crazy или само примерно след най-вечерното...

Общи условия

Активация на акаунт