Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
-
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
-
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
-
Какво представлява вземането на анален секрет и в какви случаи е необходимо?
-
Кои са препоръчителните марки козметика и прах за пране за бебета?
един момък няма ли да се появи вече тези госпожички май много бързат.
Честито на мама Красимира за бебчето й! Да е живо и здраво и на всички само радост да носи!
а какво ме боли тогава иди разбери
тоновете са супер,плацентата,околоплодните води всичко си е наред.единственото е че продължавам да имам безболезнени контракции,но като че ли свикнах вече с това.пия си Магнерича и това е!не разбирам как може всичко да е наред ,а аз да имам такива болки???
все едно някой ми беше наврял шиш отдолу и го въртеше във всички посоки.и корема твърд и тежъъъъъъъъъък все едно 100 кила нося.чудна работа

Всичко ще е наред и после ще ни пишеш надълго и широко в твоя невероятен стил - да се забавляваме и успокояваме всички.
Само усмивки ни носиш - ОК, ама и едно бебе можеш да донесеш сега, не се дърпай! 
Но е излишно, ще е "всеки си знае неговото". Просто исках да кажа да не се оплакваме, че ни ИСКАТ пари, защото не ни ги искат, ние ги даваме. Толкова.
Май няма да се спи цяла нощ. Поне ще си повися във форумите, ако не ме боли много коремчето.
и мамите бързо да се възстановяват.
на 22.07., мисля да раждам в Майчин дом, все още нищо не сме купували за бебчо, очакваме момиченце (според докторите).