Отговори
# 105
Ехааааааааааа супер новина Честито на мама ArtFul да и е жива и здрава малката красавица. Браво на нас всеки ден по едно слънчице изгрява в нашия форум.
Много здраве и щастливи моменти им желая.
Целувки на всички и галки по коремчетата

# 106
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА КРАСИМИРА !!! newsm44 newsm68 newsm44

# 107
ЧЕСТИТА БЕБОНА НА МАМА КРАСИМИРА! ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ГИ СЛУШКА!

# 108
честито на Мама Красимира да расте здрава,щастлива и много красива малката принцеса.
 newsm51един момък няма ли да се появи вече тези госпожички май  много бързат. sling

# 109
  ura Честито на мама Красимира за бебчето й! Да е живо и здраво и на всички само радост да носи!

# 110
доки ме прегледа хубавичко и ми каза че нищо ми няма #Crazyа какво ме боли тогава иди разбери newsm78тоновете са супер,плацентата,околоплодните води всичко си е наред.единственото е че продължавам да имам безболезнени контракции,но като че ли свикнах вече с това.пия си Магнерича и това е!не разбирам как може всичко да е наред ,а аз да имам такива болки??? Thinkingвсе едно някой ми беше наврял шиш отдолу и го въртеше във всички посоки.и корема твърд и тежъъъъъъъъъък все едно 100 кила нося.чудна работа newsm78 newsm78 newsm78.

И при мен така , почивай и не мисли щуротии.Всичко ще си е наред.

Аз Съм си купила от хавлиените поставки за ваничка, тези пласмасовите ми се струвт неудобни за бебешока.

В понеделник след болницата мисля да мина да купя 1-2 обикновени памперса - да показвам на нашия татко как се сменя памперс smile3532 smile3532 smile3532Голям смях ще падне.
При нас от  време на време таткото ще храни бебока ни с изцедена кърма, за да и с него както и с мен,  доколкото е възможно.Вие какво мислите по въпроса?

Честито бебче на още една щастллива мама Красимира!
  ylinfant  ylinfant  ylinfant

# 111
Честито на мама Красимира,да й е живо и здраво момиченцето и много да я слушка!!! newsm51 Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3522

# 112
Грабнаха и бронзовия медал!!! Девойките очевидно са по-бързи и финалната тройка се заформи някак феминистка. Чакаме следващи бебоци и нека и някой младеж да се запише, де!

Честито на мама Краси и на таткото! Да им е жива и здрава малката принцеса! Бързо да ги изпишат и да ни донесат слънчеви новини от "Варна, морето и нейните сладки мами и беби"!  bouquet

Жоржи, не се панирай така. Като те чета, изглежда сме в едно и също положение, ама ни е рано. Стискай силно, ще изтраем, докато трябва - и ние, и бебките!

Ели, как така няма да раждаш, бе, човек?! Толкова жени са родили, ти се пУашиш.  Naughty Всичко ще е наред и после ще ни пишеш надълго и широко в твоя невероятен стил - да се забавляваме и успокояваме всички.  Peace Само усмивки ни носиш - ОК, ама и едно бебе можеш да донесеш сега, не се дърпай! Crossing Arms

Синеоче, ти си заложила на раждане без уговорка?! Възхищавам ти се!  Peace Аз съм против корупцията, да, но ми се струва, че вече толкова сме се сраснали с нея, че няма оттървия. И не ми се рискува нещо. Наречете го лицемерие, ако щете, обаче...страх лозе пази. Иначе с вълшебница мога да споря до утре. Кой не им плаща на лекарите и как горките работят безплатно... #Cussing out Но е излишно, ще е "всеки си знае неговото". Просто исках да кажа да не се оплакваме, че ни ИСКАТ пари, защото не ни ги искат, ние ги даваме. Толкова. Naughty

Аз съм без татито от днес и така не ми се мисли и да си лягам. Много ми е голямо и празно леглото без него. Не обичам да не сме заедно.  Cry Май няма да се спи цяла нощ. Поне ще си повися във форумите, ако не ме боли много коремчето.

На вас, които можете да спите, лека ви нощ и сладки сънища за сладки беби! Heart Eyes

# 113
Честито на мама Красимира! Много да слушка и да я радва малката Сиана!   newsm51

# 114
  • София
Да ни е честито 3то бебче!!! Честито на Мама ArtFul и тати, да е жива и здрава малката Сиана!
Ох, аз мисля да изровя куклите от тавана , да купя 1-2 памперса и са тати заедно да се учим да ги слагаме.
Жоржи, и аз така спокойно, на мен даже успяха да се прокъсат сухожилията отляво и дясно долу ниско до коремче и това преди около 2 месеца. Много неприятно, ужасен начин да се събудиш сутрин, протягаш се и усещаш как се скасва нещо в теб, а болката е несравнима за мен.
Иве така като гледам май заедно ще си откараме нощта и аз не обичам да съм сама, в голямо легло самичка  Naughty заспивам на включен телевизор, събуждам се някъде по светло и го изключвам. Да не би мъжете ни да са заедно? Моя отиде на риба на яз. Жребчево, дано този път поне се върнат с риба, че миналия път и през Метро не успяха да минат на връщане. Чакай ЛС скоро. Laughing Laughing Laughing

# 115
Здравейте, момичета!
Две нови теми и сезонът открит с три нови бебета!!! Само докато изчета всичко и минаха два дни!

Голямо честио на Pastel, Ravia и  Artful! Да са им живи и здрави малките душички и много, много радост да им носят!!!
Да се възстановяват бързо (мамите) и да идват да раказват как е!

имала е проблем с това, че не искали да й сложат упойка, та каза че на излизане ще си има сериозен разговор с докториците...

Кети, на училището преди около де седмици казаха, че в момента в болницата няма епидурални сетове и затова, ако се наложи, правят спинална при нормално раждане. За разлика от епидуралната, обаче, при която нещата могат да се дозират във времето, при спиналната наистина освен усетът, отпада и моторната функция, т.е. способността да напъваш. Аз лично не бих я сложила при нормално раждане, освен ако състоянието на пациентката не е критично - да е на път да направи шок от болка. Е, това са моите критерии, де, не знам техните какви са. Та може и това да е била причината за отказа. Аз смятам да се снабдя с един-два епидурални сета и да си ги нося за в случай на нужда.

# 116
Честито дъщеричка на мама Краси!
Много да ги слушка и само щастие да им носи Simple Smile newsm51 newsm51 newsm51

# 117
Честито ни трето бебче!Да са живи и здрави бебето и мама!!!

Хайде вече някой мъж няма ли да имаме?Ама те не бързат май като нас!

IvelinaM Как да искам като от сега си знам че няма да ме упояват,а само щял да ми слага обезболяващи! Crossing Arms Аз като знам как обезболяват тия тяхните обезболяващи,по-добре да си нося две ракии за обезболяване да изпия,може и на доктора да дам да пиине ако не ме ядоса нещо! Joy Joy Joy

Чакаме Равия да разказва!!!

Хайде поздрави и да се пазите!!!  bouquet

# 118
Първо честито бебче на масма Красимира!!  Да и е живо и здраво!!

брей верно е, че момиченцата май са по-нетърпеливи Laughing Laughing

Аз да споделя че вчера тествах на мен самата ефекта на горещата кола маска, защото гледам че Вера беше питала, но може и на някой друг да му е интересно. Досега честно казано се мъчех с епилатора, но за триъгълника ми е невъзможно вече. Не мога ни с огледало, ни по друг начин. Та си отидох на козметик и мога да се похваля че махнах всичко, демек дибидюс и съм много доволна. Иска ми се да не се стигне до бръснене, защото никога не съм се бръснала. Обаче си мисля че за всеки е индивидуално и да си преценява. мен не ме боля особено, но аз съм свикнала и както казах вече моите косми бръснач не са виждали, та са изтощени. А и по принцип са ми светли и тънки.Това е , много подробна станах.

Ели и на мен ми мина през акъла това за ракиите, да метна нещо за кураж като зараждам, обаче мани майтапа ако се съчетае с лекарства може да стане нещо от алкохола Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 17 юни 2006, 13:46 от синео4ка_

# 119
Честито на трите мами Pastel, Ravia и  Artful!   cheersДа са живи и здрави бебчетата newsm07 и мамите бързо да се възстановяват.
Очаква се да стана mamma на 22.07., мисля да раждам в Майчин дом, все още нищо не сме купували за бебчо, очакваме момиченце (според докторите).

Общи условия

Активация на акаунт