VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 047
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 315
Замислих се-като коментираме какви са ни звездите,какви са им знайните или незнайни кретенски песни,да отчетем факта каква публика имат и дали е вярно,че почти всички читави хора напуснаха БГ?!

Да, вярно е. Ако не са я напуснали, то поне излизат достатъчно често, а не стоят окопани в землянките си. Но това не важи за България само, а за целия свят - човек, който не е пътувал, се смята за ограничен и необразован.

# 3 316
Замислих се-като коментираме какви са ни звездите,какви са им знайните или незнайни кретенски песни,да отчетем факта каква публика имат и дали е вярно,че почти всички читави хора напуснаха БГ?!
Хаха!
Ти от нечитавите ли се самоопределяш или от малкото останали читави?
Толкова глупаво клише е това с напусналите "читави"...

# 3 317
Еми вярно си е,поне за мен.
Дори да си от малкото останали "читави",с толкова злоба и неоправия започваш и ти да даваш дефекти.И така,докато станем една нация от овце.
НО,аз мисля,че няма да станем,все някога ще се "оправим" Simple Smile
Не се определям като никаква,нито съм нещо повече от другите,нито те от мен.
Но пропастта между поколенията е огромна.
Темата също.

# 3 318
За израстналите през 80-те и 90-те Трендафилка Немска поне като име е по-ярко присъствие от това на Ева, че може би и на Ваня. Поканете нея, ББ! Макар че за мен (а и за други) беше полу-българин, полу-поляк или чех на име Трендафил Канемска.

# 3 319
Не всички, които напускат БГ са читави.

# 3 320
Така е, но понеже нашата страна е малка ВИП/арт средите са шуробаджанашка работа. А и май напоследък отгоре изплуват л*йната.

# 3 321
  • Испания
За израстналите през 80-те и 90-те Трендафилка Немска поне като име е по-ярко присъствие от това на Ева, че може би и на Ваня. Поканете нея, ББ! Макар че за мен (а и за други) беше полу-българин, полу-поляк или чех на име Трендафил Канемска.

Ти пък! Да не мислиш, че всички са се заслушвали и са чували в края на филма "режисьор на дублажа Трендафилка Немска"?

# 3 322
Така е, но понеже нашата страна е малка ВИП/арт средите са шуробаджанашка работа. А и май напоследък отгоре изплуват л*йната.

Тотално вярно.

# 3 323
То не е важно какви напускат, а защо напускат. А и на една мургава жена се падат поне 3-4 деца.... та се изменя населението. С такива предимно мургави фенове простотията се котира. На концерти на Пайнер са ми казвали, че повече от половината са от боята или мелези. Абе и премиер мутра си имаме Grinning Но това е друга тема.

Те някои БГ или румънски ромки шетат по Шанс Елизе, но по-умни и културни не стават. Но е факт че се топим и циганизираме.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 18:06 от Анонимен

# 3 324
Малко късно се включвам, но изчетох всичко и гледах финала в нова плей. Облъчих се от реклами за бръснеща техника...
Спечели който най малко очаквах. Thinking
Тъп, по тъп, най тъп, ВБ 2018.

# 3 325
А между другото вече писах, че преди 5-10 години имаше един период, където се правеше и никак не лоша БГ поп музика. Да оставим Михаела Филева и т.н, даже на Сантра RnB парчетата бяха класи над Дара и подобните. Но всяка мода е по няколко години и отмина. Тя и световната музика май беше по-добра тогава, сега само нечленоразделни рими. Затова и вече лансират Папи, а не Богомил или Рафи.

# 3 326
  • Пловдив
Иска ми се поне веднъж да спИчели някой, когото да запомним. А не този, който последен се е събудил. Аман от безлични личности. Това е шоу. Не е алманах за морал и добро поведение.

# 3 327
Иска ми се поне веднъж да спИчели някой, когото да запомним. А не този, който последен се е събудил. Аман от безлични личности. Това е шоу. Не е алманах за морал и добро поведение.

То пък един морал в мекащия ... едно поведение ...

# 3 328
Очаквайте “Спалнята на Гала” скоро по Нова. Animal Joy Cat

Гала е съща Брук Лоугън от Дързост и красота май - не много умна руса дама с поведение на тинейджърка и опитваща да се прави на позитивна.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 18:24 от Анонимен

# 3 329
  • Пловдив
Имам предвид моралните стожери в коментарните студия, Кънчо, който след още един сезон ще остане без китки. То бива превземки и стойки....ама те чак Стойка пипирудата засенчват.

Общи условия

Активация на акаунт