VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 693
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Няма принципи вече в това предаване, видяхме го нагледно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 61
тези, които казаха, че Ричард не е злобен и не обижда никой как ще коментират това?!
Скрит текст:

избрали сте си "прекрасен" фаворит, мистър секс

# 62
  • До морето
Записвам се и аз за финала. Сега гледам петъчния епизод - Александра и Азис пак са на линия.

# 63
ВАЛЕНТИН КУЛАГИН,кажи им го "сестро"! Grinning
Скрит текст:
"Голям фън беше като гледах как пълшоците ровят из дрехите ми и викат "евтини".. "менте".. 🤣🤣🤣
Даммм.. От къде да знаят випарите като не са пипали табела.. Поне като ми събираха всяка седмица багажчето.. се напипаха 😁
8 куфара се изгърбиха милите всяка седмица да ги пакетират.."
Скрит текст:
"

valentinkulaginВчера ходих да си сменям филтъра на очилата в opticlasa и там са им се посмяли доста на "випарите" от къщата, че са обявили хромхарта ми от 3200 лв. за менте..
Само дето за разлика от тях аз си купувам очилата, а не ходя да ги заемам за 2 месеца на консигнация и после да ги връщам. 😂 Реквизиттт! 😂
Добре че Биг Брадър едната вечер им вкара по едни безплатни очила вътре, че те си нямаха.
Голям резил са тия.. с претенции за випове, а нямат две по два в джоба.
Че и злобни и завистливи, когато някой носи табели.. Сега ги гледам.. цял месец са ми обсъждали куфарите и ровили из дрехите.. Пълно падение. Погром!
Ходиха да ми мятат и ритат, и куфарите на samsonite, от яд, че те са с куфарчета по 60 лв.
А някои от тях си носеха багажа и в найлонови пликове. Аз такова випарско посмешище не съм виждал никъде.
Разбира се, че не е най-важното нещо в живота ми да нося маркови дрехи.. Но когато си изкарваш парите сам и с честен труд, и някой те сочи за менте.. чувстваш и труда си, и парите си - умаловажени!"

# 64
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Простачка е като човек, не като професия"  Joy
Този Ричи всеки път успява да ме изуми колко е тъп.

# 65
РичЕ е автентичен примат. Леле, за първи път в историята на брадъра, не мога да кажа една добра дума за някой от участниците.

# 66
Трябва ли да избера победител от тези вътре? Не съм за никого. Със сигурност няма да пращам смс, ще ми е забавно, ако Ричи или Ваня спечелят, само защото другите ще са в шок.
Но Ричи ще излезе довечера, така че това няма да стане.

# 67
  • София
Гледам във фейса рекламират мисията "жива връзка". Интереса е никакъв, то какво ли може да си кажеш с тези хора Simple Smile))

# 68
това не бях го гледала

# 69
Изключително скучен сезон на ВИП Брадър...поне до "изгонването" на Валентин Кулагин,което си беше фалшиво,откъдето и да го погледнеш.Няма как вот на публиката от 85% "За",да се превърне за седмица в "Против"...
От тия,които останаха бих дала гласът си единствено за Божана и то не за друго,а защото е талантлива...Ако трябва да бъдем честни е доста дразнеща - пиене,пиене,истерии,пиене,пиене...
Петко е типичната чалга мутра,но пък се държи на положение.
Стефан е "мъж на жена си",бихме добавили и непоправим лицемер,който пред Ричард е приятел,а зад гърба му го иронизира.
Папи Ханс е махленска злобна клюкарка и лицемер на доста високо равнище.
Лора Караджова е като част от ламперията.Ни звук - ни картина.
Валя е псевдорелигиозна посредствена актриса с неограничено количествето интригантство.
Мира Добрева малко преиграва,но смятам,че носи ДОБРА ДУША !
Наско е най-бавно говорещият тип от световните риалити формати.Макар и да отговори на въпросите от Матурата е силно надценен.Глупаво момче !
Ричард е ясен...

# 70
  • До морето
Сетих се, че този сезон нямаше мисия с близките им - няма писма, послания, влизания докато те нямат право да помръднат......

# 71
И какъв е талантът на Божана?

# 72

Докато готви винен кебап, може да изпие две бутилки вино.

# 73
  • София
И аз се зачудих какъв и е таланта на Божка.

# 74
Ами ако сте гледали третият сезон на МастърШеф ще разберете,какво имам в предвид.Тя сгази,като валяк всичките си конкуренти,а за това се изисква страхотен талант.
Нали не си мислите,че талантът на човек е само в спорта,писането,изкуството и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт