VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 680
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 75
Абе и там не й млъкна устата. Победи, щото на фона на останалите беше добре, но не и нещо впечатляващо. Там пък се мазнеше на шеф Ангелов- ама човещинка, то от природата си не можеш да избягаш.
Благодаря за темата!

# 76
Не съм гледала Мастършеф, а трябваше ли? Нали ББ не е готварско шоу все пак? Градя си впечатленията на базата на това, което показват в къщата. Божана за мен блести само с блестящата си характеристика за смяна на адресната регистрация с тази на 4-ти километър.

# 77
  • Варна
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZW … zbXNnMzc1OTY3ODg=

Как си пасва само с нещо от друга любима тема:

"Нощта се спуска и започва моят страж. До смъртта ми няма да свърши. Няма да взема СЪПРУГА, няма да имам земя и баща на деца не ще стана. Не ще нося КОРОНИ и слава не ще печеля. Ще живея и ще умра на поста си. Аз съм мечът в тъмното. Аз съм стражът на стените. Аз съм огънят, що гори срещу студа, светлината, що води утрото, рогът, що буди спящите, ЩИТЪТ, що пази човешкото кралство. Животът и честта си обричам на Нощния страж, за тази нощ и всички нощи, които предстоят."

# 78
  • До морето
Абе и там не й млъкна устата. Победи, щото на фона на останалите беше добре, но не и нещо впечатляващо. Там пък се мазнеше на шеф Ангелов- ама човещинка, то от природата си не можеш да избягаш.
Благодаря за темата!

Въобще не съм съгласна. Божана беше феноменално добра, даже наскоро имаше интервю с един от шефовете и той казва, че в трети сезон се появява една Божана, която е тооооолкова по-добра от всички останали, че почти обезсмисля целия сезон, защото тя реално няма никаква конкуренция. Отделно я спукаха от готвене, тя е готвила най-много в целия формат защото всички вечно я предизвикваха с цел да я елиминират. Тя слизаше и готвеше без гък да каже.
Голям фен й бях, и макар че сега не й симпатизирам и въобще не харесвам представянето й в шоуто, няма как да отречеш, че е изключителен готвач, изключителен!

# 79
Като споменахте Виктор Ангелов, с удоволствие бих го гледала във ВБ.

# 80
  • София
Добър готвач ли или не, е без значение. Предаването не е за това.
За характери е, а нейния не заслужава приз.
То и Ваня Костова е добра в професията си, дайте на нея тогава.
Та хептен да се побърка Добринка.

# 81
Има логика,но Ваня не е събрала,според мен толкова много негативи...

# 82
  • София
РичЕ е автентичен примат. Леле, за първи път в историята на брадъра, не мога да кажа една добра дума за някой от участниците.

Папи Ханс ми е симпатичен- много балансиран и с налични първи 7 години, което явно е минус в този формат.

# 83
  • София
Сутринта някой писа, че даже и скандали нямало.
Йе ви на, заради един черпак.

# 84
Записвам се тихомълком,да не отнеса нещо. 🤭😃
Аз съм за Наско,Папи или Стефан. Другите на искам да печелят.
Вчера в ютуб попаднах на клип на Наско,който пее Hero от онзи нощен лайф,на който видяхме Папи и Лора да вият. Добре се справи момчето.

# 85
Неведнъж съм писала, но щом изгаряш от любопитство, пак ще споделя. То и без това до довечера няма за какво да се дърлим и пишем.
Винаги съм била за Кулагин- от самото му влизане. Отдавна го следвам във фейса, кефи ме и това е, не е като да съм разбрала за него за пръв път от ВБ. Просто си е такъв- хаплив, дразнещ, на моменти има проблясъци.
От останалите симпатизирам на Петко и Лора- така го чувствам отвътре, няма причина и не мога да се обоснова.
И не, не съм от сферите им на работа.

Лузъра за сезона е Ваня. Дори Мира ми е едно ниво над нея.

Други въпроси?

# 86
Неведнъж съм писала, но щом изгаряш от любопитство, пак ще споделя. То и без това до довечера няма за какво да се дърлим и пишем.
Винаги съм била за Кулагин- от самото му влизане. Отдавна го следвам във фейса, кефи ме и това е, не е като да съм разбрала за него за пръв път от ВБ. Просто си е такъв- хаплив, дразнещ, на моменти има проблясъци.
От останалите симпатизирам на Петко и Лора- така го чувствам отвътре, няма причина и не мога да се обоснова.
И не, не съм от сферите им на работа.

Лузъра за сезона е Ваня. Дори Мира ми е едно ниво над нея.

Други въпроси?
Според теб правилно ли беше целенето с топка в главите на жените от къщата ? И защо не целеше мъжете,които му създаваха повече главоболия...Какъв джентълмен !

# 87
И какъв е талантът на Божана?

Докато готви винен кебап, може да изпие две бутилки вино.
Тц,не води първенството по готвене с пиене,и Ирини го можеше  това Joy

# 88
Ахаха, да, Божана или пие, или готви. Ирини можеше денонощно да прави и двете заедно Laughing Ахаха волованите и престилката ИСЛ. Дано я вкарат и нея в Ол Старс! Тя и с Мира щеше да си пасне идеално.

# 89
  • sofia
Чудя се, кой най-отвратителен искам да спечели?!?!
Моят фаворит е Ричи! Раздаде се момчето! Или Ваня-глиганя! И тя допринесе за шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт