VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 686
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От тази гледна точка, що не Joy Joy Joy

# 91
  • sofia
Ей сега, от скука си пуснах петъчният"лайф". Е, няма такава скука. Кой реши, че искаме да гледаме Това?!?

# 92
  • Варна
И какъв е талантът на Божана?

Докато готви винен кебап, може да изпие две бутилки вино.
Тц,не води първенството по готвене с пиене,и Ирини го можеше  това Joy

Стига де, хора, жената борави с картечница ... ми не е малко! Simple Smile

# 93
  • София /Абсурдистан
Да вземат да се разкарат. Ако това ни е ВИП- а, значи всичко е много зле. Лумпенизацията на нацията продължава, почвайки от виповете.

# 94
Да се включа и аз в ехото, много разочароващ сезон! Виповете сякаш схванаха играта, научиха се кое се излъчва, кое задържа интереса... Влизат по-подготвени, прикрити са, сдържат се, играят го добри и благородни. Когато се издънят, което няма как да не стане, когато не си себе си, бързо се сещат какво са подковани да правят от вън, и на бързо слагат пак маските. Ми не са интересни.
Иска ми се, сезон с истински, неподправени "извадки" от БГ обществото.  Защо не и тематичен ББ, като например...ББ-съдебен спор. Там такива образи има, че който и да хванат, няма да сбъркат.. Или пък, ББ-Годеници?..да вкарат сгодени млади хора, още не омъжени с майките/бащите им.. 
Представяте ли си ? Laughing Smiling Imp

# 95
  • София
Съдебният спор по ми допада като идея. Някой млад меринджей да вкарат Joy
Това с годениците и сватбите вече тотално се изтърка.

# 96
Да ме вкарат мен със свекърва ми. Ще остана в историята не на Биг Брадър, ами изобщо на телевизията.

# 97
  • sofia
И аз искам. Такъв курорт ще си спретна! И храна на корем! Сашето ще ви се види злояда!

# 98
  • Испания
На корицата в средата Никито Тупарев ли е, че нещо ми е познат отнякъде Stuck Out Tongue Closed Eyes

Минал е покрай него. А кака ви Добринка съм я курдисала на мястото на Юда.

това не бях го гледала

И пак не пада по гръб. Тя била му се подигравала. Сигурно докато го е опипвала. Та и мъжът ѝ снимал. В няколко откъса що глупости изръси...
Пълна карикатура е другарката Добрева.

emiliq_ivanova94, сбъркала си тона. Темата не е селски мегдан.

# 99
  • sofia
Мазна Мира, както винаги!
Тя е от старата, БНТ школа!

# 100
  • Испания
Коментар на последните събития във VIP Brother 2018 - „На кафе” (29.10.2018)

# 101
А според мен Ричи трябва да е победител - той изпъкна най - много от всички участници - със своята естествена тъпота. И всичко му се получава натурално, без да се напряга, защото е един от най-естествените участници в това шоО.

# 102
  • София
Добре, съгласих се за Мекицата, ама като го изкарат днес за кой ще лобираме после Joy

# 103
божка ще хвърчи днес Simple Smile

# 104
божка ще хвърчи днес Simple Smile

Надявам се да е Божка, отдавна трябваше да си тръгне грубоватата пиянка.

Общи условия

Активация на акаунт