VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 85 880
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за темата. Добре, че е последна седмица с тези "симпатяги". Аз вече не ги гледам, само ви чета. Надявам се другата седмица участниците да са интересни. Чакам Сашето да влезе.

Май вече всеки сезон ще вкарват по някой, който прекалява с храната. Grinning

# 46
  • София
На корицата в средата Никито Тупарев ли е, че нещо ми е познат отнякъде Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 47
Благодаря за темата! bouquet
Нямам търпение да свършва този сезон и да почва Ол старс. От сегашния по-зле едва ли може да е Simple Smile

# 48
  • Някъде в Матрицата
Хайде и аз тука!
smileys, целофаненЯта хартия с мекиците съм я оставила на масата. Smirk Благодарско за темата! Flowers Hibiscus

Да се свършва тоз' сезон и да пускат олд старите Laughing

# 49
Ехххх и рекламите не са това което бяха. Замениха Корузо с още по тъпа на Джъмбо.
Голяма скука с Брадъра и с рекламите Bowtie

# 50
  • У Диспансера ...♥♥♥
Записвам се и аз 💐
Да видим Що реве Мирка тая вечер тъй 🧐
Приготвям юсерина, крема за пети и някой друга препекана филийка 😄

# 51
Корицата е супер, само едно лебче липсва пред Ваня и фафличка пред Ричи! Ще ги умориш от глад, Смайли  Laughing

# 52
  • в резерват
След пълният крах на ВИП-а, дано  да се реабилитират с олд стар-а.

Явно отливът на рекламодатели ще им е за урок за скалъпените сценарии.

Смайли, мерси за темата Heart

# 53
  • София
Такава финална седмица за толкова години шоу не помня Joy
Толкова никакви играчи са вътре, че няма за кой да се хванеш.
И все пак като ги претеглих, да дават там приз ли е какво е, на Настьо Чуек. Поне е най малък и му е простено засега, че не знае още къде се намира.

А довечера ако може под ручка с Ричко да си заминат и Мира и Божка. Без друго са много вътре.

# 54
Много народ остава на финала, истинско стълпотворение. "Болнавите" си излязоха доброволно, а останалите - на финал. Да ги наградят всички с по един тиквен медал и да се свършва тая мъка.

# 55
  • В царството на игрите:)
Много народ остава на финала, истинско стълпотворение. "Болнавите" си излязоха доброволно, а останалите - на финал. Да ги наградят всички с по един тиквен медал и да се свършва тая мъка.
Точно Hands Plus1 То целия сезон беше мъчителен и се чудя как и продуцентите и сценаристите издържаха на напъна.

# 56

А, това е най-лесното, да ги изчистят. Днес 2, сряда - 1...

# 57
  • София
Смайлис, благодарности за положения труд, първа страница е прекрасна, както винаги!  Hug
Аз мислех да не гледам, но ще обърна внимание на Мира тази вечер, любопитно ми е да разбера защо плаче тази възвишена душица.  Blush

# 58
Принципно не трябваше ли Божка, като спечелила МШ и Пртко, като участвал в Денсинг Старс да бъдат в Ол Старс, а не в ВБ, пък и Наско, или Старса им е запазен само за бивши участници от Вб

# 59
Принципно не трябваше ли Божка, като спечелила МШ и Пртко, като участвал в Денсинг Старс да бъдат в Ол Старс, а не в ВБ, пък и Наско, или Старса им е запазен само за бивши участници от Вб

Трябваше, ама като няма звезди... Grinning Grinning Grinning Следващата година да направят един ВИП-МАМА БРАДЪР и да съберат знаковите потребители на бг-маммата... Ще е далеч по-забавно и интересно

Общи условия

Активация на акаунт