VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 85 828
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 30
  • Испания
Добро утро, заради Ричи ми се ядат мекички ама няма, от ония едно време с пудрата захар отгоре,  на улицата ги нижеха Sad

Оооооооо, спомням си ги от детството. Чакахме на опашка. С шиш ги вадеха от врящото олио /толкова, колкото искаш да купиш/, поръсваха ги с пудра захар и ги приплъзваха върху хартия с целофан от едната страна... Направо ми замириса!

# 31
  • Пловдив
Да попитам и аз Кога е финала Simple Smile
Този сезон гледах точно една серия. И то с образователна цел, да покажа на щерката що е то кифла. От тогава разчитам на вас, да разбера какво се случва. Че е скучен сезонът е явно и от темата, преди някак по-забавни и духовити бяха коментарите тук. Сега явно няма мат`рял.

# 32
А помните ли Ричето как щедро обеща да си дари хонорара?

# 33
  • София
Ако спечели формата щеше да си дари хонорара, така че изгледи за дарение няма Stuck Out Tongue Winking Eye

# 34
  • Испания
Нито гледането на формата, нито четенето на темата са задължителни. Важното е, че критикуващите са много забавни, нали!

# 35
Благодаря за новата тема. Снимката на корицата е много подходяща.

Аз също обичам животни и когато имах котка, си говорех с нея (е, обикновено й казвах неща като "Колко си сладка", а тя само ме гледаше...). Ваня е права, че това е стърчиопашка:

# 36
Добро утро момичета

Благодаря за новата тема. Корицата е трепач Simple Smile

Еххх, като се сетя миналата година какво чудо беше в темата точно последната седмица преди финала - хвърчаха екстеЙшъни, размятаха се манЧии, чанти влизаха и излизаха, малееее. А сега само по един запис пускаме и чакаме да свърши тази тегоба с надеждата, че следващия сезон ще е по-добре. Даже няма за какво да се скараме. Мъка, мъкаааа......

# 37
Благодаря за темата!
А дали ще изместят и all stars със седмица напред, така че да се застъпят или ще има седмица пауза между двете?
Няма да има пауза, започва в понеделник, пети ноември.

# 38
  • София
Благодаря за темата, изглежда интересно промото, на линия ще съм довечера. Grinning

# 39
Ако спечели формата щеше да си дари хонорара, така че изгледи за дарение няма Stuck Out Tongue Winking Eye

Дали? Той няколко пъти обещава хонорара... На Брадъра, на зрителите, на Роузи, ако каже, че са се таковали... Накрая да не делят 50 човека 20лева...

# 40
Хайде привет и в новата тема! Отивам да търся промото да видя довечера каква ще е интригата, ако въобще има такава!

# 41
Благодаря за темата!

Мирето е готова за Хелоуин.
Скрит текст:
Смайлс, страхотна корица! Благодаря за темата 😊

Арт Деко, дека си се запиляла жено, цитират те 😂 личи си кой чете темата и кой не.

Big Brother Bulgaria

💥В понеделник от 20:00 по NOVA Мира ще се изправи oчи в очи със самата СЕБЕ СИ!🔥

# 42
  • София
Благодаря за темата. Добре, че е последна седмица с тези "симпатяги". Аз вече не ги гледам, само ви чета. Надявам се другата седмица участниците да са интересни. Чакам Сашето да влезе.

# 43
Благодаря за темата.

Надявам се да Не спечели Петко, Ричко, Мира, Лора или Божана.

Чакаме Ол Старса.
Уф, хич не ми се гледа пак Жени, Гъмов или Катето.
Дано вкарат някой по - свеж.

# 44
Благодаря за темата на Смайли  Flowers Hibiscus
Скрит текст:

Ричи вместо до Меси ,мекици може да меси...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт