VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 936
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 150
Честито на Наско! Искам да съм тъп и прост като него, че да мога да спечеля. Ама за съжаление не съм. А кой беше Наско!? От този сезон ще се запомнят Ева, Костова, КУЛАГИН, Петко и Божана. А да и оная дето пее за лятото.

Желанието ти може и вече да се е сбъднало

# 3 151
  • Испания
Много са добри.

# 3 152
Даже и господарите се гъбаркат с факта, че рейтинга на фермата е ударил випа от земята.

# 3 153
Емануела не се изложи много само защото се събра с Миглена Ангелова, а тя беше феноменален играч. Ако пак влезе, ще се изложи много. У нея има една простоватост, която трудно се прикрива.
Аз съм я запомнила как извози Христо ,(Не помня фамилията му) артист от "Страстите Христови", интересна хиена .

# 3 154
  • Пловдив
В БГ мама познаха кой е победителят, ама Господарите – не.

# 3 155
Много съм щастлива че Наско спечели!!!!!!! Нямаше да понеса самодоволната физиономия на Пепа!

# 3 156
  • ВАРНА
Мария Игнатова как имитира Наско....разпилях се от кеф!

# 3 157
Е как от господарите знаеха  че Пртко и божка си тръгват.........  Снимали са тази вечер ли кво преди час..

# 3 158
  • Варна
Истинският победител е при господарите.

Объркала си се, при господарите е един нещастен и оскотял гей, а спечели, който заслужава.

# 3 159
  • Terra incognita
Чак тъп и прост не е Наско, но определено е скучен и банален.

# 3 160
Е как от господарите знаеха  че Пртко и божка си тръгват.........  Снимали са тази вечер ли кво преди час..
Господарите снимат преди или по обяд някъде..Simple Smile

# 3 161
Мария Игнатова как имитира Наско....разпилях се от кеф!
Аз от смях. Немоиш ги различиш уе чуек

# 3 162
  • Испания
"Айде, излизай, че в поньедельник идват новите дибили" /пояснявам, че така казаха, не че така се пише/.

# 3 163
  • Пловдив
Е как от господарите знаеха  че Пртко и божка си тръгват.........  Снимали са тази вечер ли кво преди час..
Господарите снимат преди или по обяд някъде..Simple Smile
За Наско вярвам, че не е нагласено. Неговото видео събра досега 800 реакции, а на Папи е все още с 350. И гласуват главно тийнейджъри.

# 3 164
Емануела не се изложи много само защото се събра с Миглена Ангелова, а тя беше феноменален играч. Ако пак влезе, ще се изложи много. У нея има една простоватост, която трудно се прикрива.
Аз съм я запомнила как извози Христо ,(Не помня фамилията му) артист от "Страстите Христови", интересна хиена .

Тя не прави ли кекс с Тервел Пулев в банята?

Общи условия

Активация на акаунт