VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 033
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 270
  • Sofia
Нямаха хубави мисии.По цял ден лежаха вместо да си заработват надника.Я,колко забавно беше с "Малката Джулка"!
Споко,ще има втора част с Джулка,нали пак ще влиза...аман от едни и същи Angry

# 3 271
Най-хубавото от вчерашното фиаско беше Валентин Кулагин, котарачета😻😻😻😻. Така сме девите, харизматични 😂😂😂
Не очаквах втори пореден сезон рапър победител, ама ето. Не, че имах изобщо фаворит от финалистите.

# 3 272
Коя съфорумка е майка на Наско?

# 3 273
  • Варна
art deco, не всичко си струва да се чете, а и ми звучи логично ... този е създаден да ражда хомофоби.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 13:38 от Веско-Варна

# 3 274
Танас спечели ВБ с лежАне и пърдЕне! Нямам думи!
Ева и Ваня имат хубави песни, жени с минало и история, накрая идва един пръдльо и ги измества от мястото което им се полага, любими звезди, е как става така, обяснете ми!?

# 3 275
Аз имам едно име наум, което ще кажа - Саня Армутлиева. Мхм. Мда.

# 3 276
  • София
Мда, и аз не искам купони и танци. Разбирам певците да пеят, артистите да изиграят нещо (но сериозно, а не малоумното ББтеатро), да се разказват весели случки или вицове (пази боже, като на Петко Wink), ама иначе какво да им гледаме как подскачат и се гърчотят в такт, а често и извън такт Simple Smile

На мен танцът на Костова ми стига за цял живот... нищъ пойчи... Joy

# 3 277
  • София
art deco, не всичко си струва да се чете, а и ми звучи логично ... този е създаден да ражда хомофоби.
JoyJoyJoy

А ни го пробутваш на нас, ние да го четем... и то защитавайки своя теза... този път не стана, опитай пак! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 278
Ева и Ваня имат хубави песни, жени с минало и история, накрая идва един пръдльо и ги измества от мястото което им се полага, любими звезди, е как става така, обяснете ми!?
колелото се върти ... те вече са били на това място, а Ваня си заслужи приз най-противна звезда на Бг

# 3 279
Ейх,тоз Кулагин,бе,за всичко ви виновен Joy Отровил бил атмосферата,ръйш ли ..тц,тц ..
Добре,че беше той,че да имат някаква атмосфера изобщо, тези хорица вътре Joy

# 3 280
  • Sofia
Кой ли ще им трови хатъра от понеделник Thinking залагам на Вулевица Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 281
  • София
Смайли, ще правиш ли тема за Most Wanted, щото не ми се пише в Троландия?  newsm78
Моля!  Praynig bouquet Hug Heart Eyes

# 3 282
Не могат да се правят по две теми за една тема Wink А и защо? Какво значение има кой я е пуснал! Авторски права във форума няма Simple Smile
Следващата тема, ако има някакви възражения или претенции, ще се разберат кой да е.

# 3 283
  • Бургас
Коя съфорумка е майка на Наско?
Това сериозно ли? Пише в темата 🤔

# 3 284
Не е много трудно да се предположи, коя е, при положение, че Наско има три фена на кръст. В България.

Общи условия

Активация на акаунт