VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 032
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 285
Край!Аз също се нереждам на опашката по клюкарска линия🤔

# 3 286
Не могат да се правят по две теми за една тема Wink А и защо? Какво значение има кой я е пуснал! Авторски права във форума няма Simple Smile
Следващата тема, ако има някакви възражения или претенции, ще се разберат кой да е.
има значение как се поддържа темата Wink а и тази тема, която е пусната е малко безмислена ... как очакваш да се развие тема с този въпрос? изчерпан е

# 3 287
Ако наистина пише тук и искаше да се знае коя е, майка му щеше да се представи. Не мисля, че е коректно да се вади на показ ако самата тя не го желае.

# 3 288
Танас спечели ВБ с лежАне и пърдЕне! Нямам думи!
Ева и Ваня имат хубави песни, жени с минало и история, накрая идва един пръдльо и ги измества от мястото което им се полага, любими звезди, е как става така, обяснете ми!?

Много народ спечели по този начин. Веднага се сещам за Орлин Павлов.
Което навежда на мисълта, че човек, ако е умерен, може да е претендент във формата. Конфликтните личности го отнасят - хем изнасят шоОто, хем после награда - йок. Има значение и умствения потенциал на целия каст.
Ако в къщата на ВБ са събрани по-умни и интелигентни хора, няма такива грозни скандали, а в къщата цари градивна конкуренция и сблъсъците са на високо ниво, приятни и за окото и за ухото. Пример сезонът на Миглена.

# 3 289
Този път съм съгласна
Ех Миглена...абе има и други интелигентни хора, но едва ли ще влязат, не ги и искат...
От понеделник- много ме дразни Гъмов. Не искам да го гледам.

# 3 290
Ако наистина пише тук и искаше да се знае коя е, майка му щеше да се представи. Не мисля, че е коректно да се вади на показ ако самата тя не го желае.

Няма особен интерес и без това.

# 3 291
Този път съм съгласна
Ех Миглена...абе има и други интелигентни хора, но едва ли ще влязат, не ги и искат...
От понеделник- много ме дразни Гъмов. Не искам да го гледам.

Миглена нямаше да може да покаже себе си в пълния си блясък, ако в нейния сезон беше пълно с простаци (то и един-двама са достатъчни де, зависи какво самочувствие имат). Защото простаците опростачват средата, свалят нивото на тип махленски-каруцарско и интелигентните хора се оттеглят, или ако не могат да тЪрпат, в защитата си се принизяват с дразнителите, разбирай, започват самите те да изглеждат като простаци. Нещо, което със сигурност не са в реалния живот.
Пример - този сезон на ВБ.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 21:28 от DeltaAzimut

# 3 292
Много ми е противен Гъмов, хич не ми се гледа, дано поне бързо изхвърчи. Обаче ако наистина е толкова отчаян, кой знае какви излагации е обещал на продуцентите. Иска ми се да изкарат един цял сезон без цигари и алкохол, ама не би.

# 3 293
  • Sofia
Освен пак изтърканата роля на влюбен... в Емануела Sunglasses

# 3 294
  • Варна
Кулагенчо с охрана движи вече:

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/samo-v-blits-kulagin-s … r_news636875.html
(проверих за ситен шрифт в края)

Що бе котараче, страх от мишки ли развиваме?
Ще стигнат ли паричките от ВБ, че то на гарда вредни ще трябва да се плащат... Laughing

Да припомним и песничката:
Скрит текст:
'Ваня и Божана, с шише и с тигана
за нещо търсят ме май?
Оплюх ги в играта, натрих им лицата
сега ще им бягам докрай ... край

Грешка, грешка обърках играта, голяма грешка. Йе-йе
Грешка, грешка обърках земята, голяма грешка.

Петко и Папи, с големите лапи
ме търсят за боксов двубой
ръце за душене и Плачков протяга
да стисне врата ми и той ... бой!

Грешка, грешка обърках играта...

Всички ме псуват, на мен не ми пука,
защото съм зодия ГЬОН.
И фенове имам и те са стотици,
но хейтим като милИОн ... гьон!

Грешка, грешка ... " Notes

# 3 295
  • София
Не могат да се правят по две теми за една тема Wink А и защо? Какво значение има кой я е пуснал! Авторски права във форума няма Simple Smile
Следващата тема, ако има някакви възражения или претенции, ще се разберат кой да е.
има значение как се поддържа темата Wink а и тази тема, която е пусната е малко безмислена ... как очакваш да се развие тема с този въпрос? изчерпан е
Това имах предвид... до края на сезона ще се питаме кои са участниците... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Ако някой желае, нека да пусне адекватна тема... моля...  Praynig Praynig Praynig

# 3 296
  • София
Не четете .
smileys писа, че ще пусне новата тема в понеделник сутринта, за да може да редактира титулната страница.
Редакция може да се прави само до 24 часа след пускане на тема.

# 3 297
Делта да не е Патрака ?
Туй сънувах аз....

# 3 298
А една госпожа каза, че е майката на Константин, преди няколко теми. Още не съм сигурна дали това беше шега.

# 3 299
  • София
Не четете .
smileys писа, че ще пусне новата тема в понеделник сутринта, за да може да редактира титулната страница.
Редакция може да се прави само до 24 часа след пускане на тема.
Признавам си, че не успявам да чета всичко, въпреки че вкъщи пък ми се сърдят, че всяка свободна минута се занимавам с глупости...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт