VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 023
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 330
В случая от тримката- Наско беше най-добрият вариант.
Не ми се коментира той какъв е, защото тоз младеж не остави у мен някакво ярко впечатление.
Общо взето извода от сезона като цяло го направиха “Господари на ефира” във вчерашното си предаване.
За себе си мога да кажа, че ако не е темата не бих следила въобще Брадъра.Щях да съм се отказала отдавна да го гледам.

# 3 331
Гледaм го aз Брaдърa, aмa от продукциятa прaвят всичко по силите си дa ме откaжaт и дa ме лишaт от удоволствието дa се нaслaждaвaм нa кaчествен сеир. И интересa ми прогресивно спaдa и aко съвсем изчезне просто нямa дa ги гледaм и товa е. Не се оплaквaм, мaлко ме е яд, aмa кот тaкоa, ся, няaa съ косим зa глупости. Обaче зaсегa упорството ми нaдделявa и още хвърлям зъркел нa телевизорa, нaвик, упорство, инaт, все тaя, не сЪ предaвaм лесно.

# 3 332
Изядоха Кульо, че питал Мира за Насето...
Снощи обаче и Пънчев подхвана същата линия, или Алекс беше ...не помня- когато питаха излезлите за кого от двамата са- за Папи или Наско, и Мирето я подпитаха с една саркастична усмивка и тон - Мира, ти за кого си, много ми е интересно какво ще кажеш ...я подпитаха със скрита тънка усмивка. Значи и те я майтапят по тая линия, ама Кульо като я подпита....скочиха ония вътре. Мдам.

Въйййййй...скъса се герданчето ми

# 3 333
  • Испания

Въйййййй...скъса се герданчето ми

Като критикуваш окултисти...

# 3 334
  • София
То и Бай Брадър иронизира Наско и Мира, а на един от  лайфовете Патрашка и Кали мисля, в прав текст говореха за увлечението на Мира.

# 3 335
  • Испания
Всичко живо - и в къщата, и извън нея - повтаря като ехо думите на Кулагин. В същото време се скъсаха да го критикуват. Клоуни!

# 3 336
То и Вана никой не я трае....ама от куртоазия не смеят да я плюват....зер е звИзда. То цял метеорит....ама айде...

# 3 337
# 3 338
Така и не разбрах защо Божана носи тези баретки - за мен това е една от най-грозните шапки, които съществуват. Нямам предвид нейните, а изобщо баретите.

# 3 339
еее най-после разбрах един от клубовете на Петко 🤣🤣🤣

# 3 340
Аман от тоз Кулагин... Момчето е със сериозни отклонения и поведенчески проблеми, а доста от вас ме изумяват с превъзнасянето по него. Гледах точно 5 епизода от това велико риалити и честно казано не ми е ясно за какво шоу говорим по отношение на човек със сериозни ментални проблеми?!?!

# 3 341
а доста от вас ме изумяват с превъзнасянето по него.
а мен ме изумяват тези, които гледат и нищо не виждат

# 3 342
  • Варна
Helix2013, верно е, че ВБ свърши, но не сме и новинарския блок. Пиши по темата мила. Wink

Аспарагус, това е официалният му фенклуб. Simple Smile))

# 3 343
... с превъзнасянето по него.
Ама то и превъзнасяне ли е имало? За что?

# 3 344
  • София
Смайли, ще правиш ли тема за Most Wanted, щото не ми се пише в Троландия?  newsm78
Моля!  Praynig bouquet Hug Heart Eyes

Писах вчера, че ще я пусна в понеделник сутринта, за да мога вечерта да коригирам първия пост. Иначе, вече е почти готова.
Благодаря! Успокоих се... Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт