VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 027
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 300
Не е много трудно да се предположи, коя е, при положение, че Наско има три фена на кръст. В България.
Аз съм фен на кръст...от началото...Не съм майка му.
Кои са другите двама ,предайте се !

# 3 301
А една госпожа каза, че е майката на Константин, преди няколко теми. Още не съм сигурна дали това беше шега.

И коя е тази госпожа? Темите са с хиляди коментари в тях, невъзможно е човек да изчете всичко.

# 3 302
А една госпожа каза, че е майката на Константин, преди няколко теми. Още не съм сигурна дали това беше шега.

Дали Константин е бил шега, или ...? Joy

Много ясно, че са тук майките им, сестрите им, бабите им и по някоя друга отритната от обществото женичка с мокри сънища, то това им е фенската маса.

# 3 303
Helen ли, каква беше... Някой друг да каже, ако се сеща...

# 3 304
Не е много трудно да се предположи, коя е, при положение, че Наско има три фена на кръст. В България.
Аз съм фен на кръст...от началото...Не съм майка му.
Кои са другите двама ,предайте се !
Аз не съм му фен, но като каже нещо смислено, не мога да кажа, че не е казал.
Не съм му майка.

# 3 305
  • ВАРНА
 Хлапенцата харесват Наско.Особено момиченцата,а те гласуват доста.

# 3 306
  • Испания
Смайли, ще правиш ли тема за Most Wanted, щото не ми се пише в Троландия?  newsm78
Моля!  Praynig bouquet Hug Heart Eyes

Писах вчера, че ще я пусна в понеделник сутринта, за да мога вечерта да коригирам първия пост. Иначе, вече е почти готова.

# 3 307
  • Пловдив
Песните на Папи са пълна кретенщина, но не мога да не му призная, че подобна простотия зарибява яко и с музика и с лирика. Таквоз нещо си изисква талант да ти го роди главата. Абсолютно се подписвам, с всичките си крайници, че хлапенцата са по-добре запознати с неговото творчество, отколкото с насковото. Друг е въпросът колко съм съгласна с музикалните предпочитания на щерката. Пайнер или Сити ТВ......все тая. ...май-май....

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 17:01 от dazel

# 3 308
  • Испания

Тето, Даре, Смайле, що тъй ма пъдити от клуба?
Ей ся ша врътна на Смайлето един педикюр, от ноктята ще сваря биле, дето ще ексклузиФ за нашата  групичка! И да граняса, още по-лековито е! Отивам само да си преплакна гъбата, че снощи мих един тиган от миш-маш. Тъй става ли?

Де те пъдим теб? Ни-ког-да. То връткаш дупИ на данЦинга, то педикюр... Как да изпусне човек такъв кадър!

От сутрешните постове разбирам, че някой пак не знае къде пише. Мога да наричам Атанас Колев "мякащото", "пипирудата" и каквото още се сетя, колкото си искам. Той си е дал г..а под наем и му плащат, за да бъде обсъждан. А когато някой си позволи да обсъжда мен или някой друг пишещ, нарушава правилата на форума и се започва с триене на постовете. Когато вляза в къщата на ББ, тогава мога да бъда обсъждана - колко съм възпитана, колко не съм, щом се подигравам на еди-кой си. Дано стане ясно веднъж завинаги.

В тази връзка - Мякащото и Драскача в "Събуди се".

https://play.nova.bg/programi/na-fokus/981648?autostart=true

Сльедващото видио нье е за хора със слаби ньерви.

https://www.facebook.com/moetplease/videos/1935366079917429/

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 19:01 от smileys

# 3 309

Сльедващото видио нье е за хора със слаби ньерви.

https://www.facebook.com/moetplease/videos/1935366079917429/

Хахахахахахахахахаха, не разбрах какви пориви е имал.

# 3 310
От скука хората влизат в какви ли не конспирации - майки, баби, шуранайки... Simple Smile )))
Българинът е недоверчив по природа. Мили дами, приемете, че има хора, които наистина не са мишки. И когато имат противно на вашето мнение, го изразяват безстрашно по цивилизован начин. Дяволът е в начина на изразяване.
Притча:
Султан се разболял тежко. Извикал най-прославените двама лечители.
Великият везир вкарал първият от тях, който като прегледал султанът му казал, че няма да живее дълго, тъй като болестта е нелечима. Султанът се разгневил и заповядал лечителят да бъде обезглавен.
След това, везирът вкарал втория лечител. Той го прегледал и казал на султана, че има добра вест за него - любимите му хора ще живеят дълго и ще го надживеят.
Султанът заповядал да бъде възнаграден богато този лечител. А когато великият везир го попитал защо, след като и вторият лечител му казал същото, което и първият, вместо да го убие го възнаградил, султанът казал:
- Думите му ми донесоха спокойствие и утеха. Важно е не само това, което казваме, а и как го казваме.

# 3 311
Замислих се-като коментираме какви са ни звездите,какви са им знайните или незнайни кретенски песни,да отчетем факта каква публика имат и дали е вярно,че почти всички читави хора напуснаха БГ?!

# 3 312
Не разбрах вторият лечител га прегледа и родата...че да ги диагностицира с дълъг живот....Rolling Eyes

Делте..туй приказка за Сънчо ли е...да въря да мия зъбите, ако е станало време..

Ти лъсна ли си перлите Sunglasses

# 3 313
Гледах Папи и Наско в "Събуди се" - като двойка са наистина тези двамата.

# 3 314
  • Испания

Ей, Тете, как копи-пействаш Патрашкова. То перли, то цайси! Тц, тц, тц!

Общи условия

Активация на акаунт