VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 85 972
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 420
  • София
"Маймун Пешо' без него не може Joy

# 3 421
  • в резерват
Друга година на финала им даваха да пеят и с някой популярен.
Така го претупаха всичко. Като на  Мира Добрева секса.

# 3 422
Дали и финала преди не беше по три часа. А сега още в 22ч
Бяха готови да прикл само час от началото Но ну залъгваха още час с глупости.

# 3 423
И такааа - сезона свърши. Интересно ще ми е да споделите кои са лафовете на ВИП Брадър 2018 според вас.

Роузи: "Ама аз нищо не разбрах" Grinning Grinning

-----

Много ме дразнеше как Ваня по едно време постоянно повтаряше - Войнолюбка и миролюбка ...  и го повтаря по няколко пъти, един след друг.

П.С. в новия Брадър, да бяха вкарали и Сашка Васева, за да си похапне.. Grinning

# 3 424
Питайте ме с какво съм облечена,питайте ме,де Joy
Аз се натискам и съм майка на моите две деца.
Веско, да извиняваш,но въпроса ти цели заяждане, а не съм вече в настроение за което. ШоотО свЪ.
Има си майка човека, представи си, се оказаха и свестни неговите домашни,а не такива каквито на такива като теб им се щеше. Възпитанието на Кулагин смея да твърдя, беше на много по-високо ниво от всички останали накуп. Ама на-лицемерите, фикусоподобните, мишкуващите, селските бекове и тоталната тъпота явно и очевидно се приемат много по-добре. Защото са по-удобни и по-лицеприятни. Амчи кво,къде по-лесно е да удариш една фалшива усмивка, молитва и уж рамо на/пред  някой и да плеснем дружно с ръце,отколкото да му кажеш и покажеш истината и да си понесеш последствията за това. Не е за всеки. Единици са такивата. Затова и сезона ще се запомни с една такава единица-Кулагин.
Пък вие си пишете каквото ви е на сърце.
А аз, каквото беше.
Една отварка и да ме няма. Чао,котарачета, до кукане!

# 3 425
Не и Сашка, не ми се слушат отново тъжни истории.

Тези новите, които ще влизат са избрани като по калъп, то и повечето са вече залезли звезди, искат да изтупат прахта от дрехите си и отново да спечелят всенародната любов.Stuck Out Tongue Winking Eye

Атанас както спечели, така и се забрави, след месец няма и името да му помня, като на този миналогодишният.

# 3 426
а кои звезди трябва да влязат, за да се запомни името им след това? аз със сигурност ще забравя Петко,Рози ... Ричард малко по-трудно, че то такова животно забравя ли се 😂🤭

# 3 427
  • Испания
Добър ви ден!

Да посръбнем кайве, че човекът много се постара.

# 3 428
Всъщност, до сега кой наистина е оставил следа? Според мен, само Тишо (не му помня фамилията), който каза, че е влюбен във Венета Райкова, тя му пристана и създадоха дете. Ето това е влияние - всички други пасти да ядат!))

# 3 429
  • В царството на игрите:)
Гледала съм, макар и не винаги внимателно, всички сезони и за мен най - паметното участие ще си остане на Миглена Ангелова. Ще помня и Софи Маринова. Simple Smile Това от Вип сезоните, а иначе от другите помня повече участници, което е странно, имайки предвид, че те бяха неизвестни преди това.

# 3 430
Разни стари поколения са се развилняли от сутринта с бастуните тук, да се замозалъгват, колко са готини, пък "младите", какви са отрепки ...
Аз съм от старото поколение и съм убедена, че всяко следващо поколение е по-добро от предишното. Днешните млади са по-умни, по-кадърни, по-можещи, а техните деца ще са по-умни, по-кадърни и по-можещи от тях.
Кастингът за Most Wanted никак не ми харесва. Надявам се, че Златките няма да влизат. Те не участваха ли вече два пъти?

# 3 431
  • София
От сайта на Nova Play е изтрит епизодът с живото излъчване от 23.10.2018, в който Лора Караджова, Наско и Папи Ханс обсъждат Михаела Филева. Покрай тях замина целият епизод, а беше интересен. Trollface

Някои жълти сайтове са успели да "спасят" поне разговора за Филева:

Кой се опита да потули скандалните разкрития, направени в ефир?
https://lifeonline.bg/bg/ekskluzivno_video_eto_go_iztritiq_razgo … na_mihaela_fileva

Скрит текст:
И във vbox7 го има, но отново не целият епизод:

# 3 432
За поколенията: аз пък съм на обратното мнение - според мен има деградация. 

# 3 433
На същото мнение съм, други ценности водят днешното поколение, някои от съквартирантите го доказаха и демонстрираха многократно.

# 3 434
Тая пък Михаела Филева също не я знам коя е. От форума разбрах, че е "звездата" от рекламата на Кола Зеро. Преди това мислех, че е случайна актриса, която се прави на музикална звезда.

Общи условия

Активация на акаунт