VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 85 967
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 435
  • густо майна Филибето
Тая пък Михаела Филева също не я знам коя е. От форума разбрах, че е "звездата" от рекламата на Кола Зеро. Преди това мислех, че е случайна актриса, която се прави на музикална звезда.
Добре е значи да гледаш и други реалитита, освен ББ.  Simple Smile А българска музика слушаш ли изобщо?

Останах искрено изненадана от казаното за Михаела Филева, тя създава съвсем друго впечатление. Като се има предвид, че не бяха преднамерени изказвания, защото не е участник, няма как някой да е излъгал.
За Павел (и Венци) не съм изненадана , Наско ги беше възпял в една песничка.
Иначе "творчеството" на Атанас не ми харесва, за разлика от човека Атанас, който ни се показа в ББ.Надявам се вече да напише и някое хитче.

# 3 436
Поколенията живеят и се развиват в различни времена. Няма как и ценностите им да не са различни. Нормално е според мен да имат различни ценности.

# 3 437
Да, слушам българска музика и даже гледам музикални риалитита от време на време. Не проследявам кариерите на участниците и повечето не ги запомням.
Не харесвам творчеството на Графа - за мен абсолютно всичките му песни са еднакви (или трябва да напиша еднакво скучни). Харесвам много повече други певци от неговото поколение, съжалявам, че точно той се сдоби с такова влияние.

# 3 438
По име може да не я знаеш, но може би си чувала някои нейни песни (аз също не следя кой какво пее). Опасно близки беше супер хит. Апропо чували сме я и в рекламата на д-р Йоткер:
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=n-_zDrhDUSA

Аз веднага се сетих че е тя и после след моя блог го написаха и по пресата и в Уикито. Simple Smile

Определено има много повече талант от разни Дари и подобни. Сега каква е като човек не зная.

# 3 439
Възможно е да съм чувала някоя нейна песен, но не съм се заинтересувала достатъчно, за да я потърся в Ю тюб и да я слушам пак.

# 3 440
Имаше период в който нова музика въобще не слушах, не ми харесваше с малки изключения. После забелязах, че се заслушвам по Михаела, Дивна, Сантра, Лора, Рафи, Богомил и други нашумели тогава. Много по-хубави парчета се правеха и дори Криско имаше добри попадения без много простотии (Почивни дни). От както се появиха Дара, Папи и подобни не следя много музиката, те с нищо не са по-добри от чалгата, дори са по-лоши, защото във фолка поне не се смятат за интелигенция като Папиту.

# 3 441
Най-новите и на мен ми звучат като модифицирана чалга... Наистина има някои парчета, които правят изключение...
Сега, като се замислих сериозно, се сетих за "А дано, ама надали", в което участва и Филева - това не беше зле.. Други не знам.

# 3 442
  • Испания
Това, че някой не знае нищо за даден изпълнител, не означава, че е неизвестен.

Като четях темите за "Черешката", ми беше много смешно, когато някой "се изцепи": аз тоя/тая не съм ги и чувала. И?

Аз веднага се сетих че е тя и после след моя блог го написаха и по пресата и в Уикито. Simple Smile

Какво трябва да означава това изречение?

# 3 443
  • София
Че съфорумката има блог, от който преписват всички - и пресата, и Уикито.  Laughing

# 3 444
  • густо майна Филибето
Ок, разбрахме, че не я знаеш. Учудващо за човек, който е толкова активен в тема за БГ звздите, да не цъкне поне в Гугъл да разбере коя е Михаела Филева. Ей така, от обща култура. Все пак всяка нейна песен е хит, поне заради това.

Това с блога и уикито ме остави без думи Joy

# 3 445
  • София
Какво трябва да означава това изречение?
Мисля, че потребителката е разпознала Михаела в рекламата на д-р Йоткер и след това други са видели и са вкарали информацията в Уикипедия.

PS: Аз все още се чувствам ограбена от изтриването на цял един епизод и прерових интернет пространството, в частност - сайтове за споделяне на видео, но явно никъде не качват цели епизоди на VB освен в Nova Play и е затрит.

# 3 446
  • Испания
Че съфорумката има блог, от който преписват и пресата, и Уикито.  Laughing

Gracias, Рейне. ЖДНБ!

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 13:50 от smileys

# 3 447
Тая пък Михаела Филева също не я знам коя е. От форума разбрах, че е "звездата" от рекламата на Кола Зеро. Преди това мислех, че е случайна актриса, която се прави на музикална звезда.
В момента се кълчи по сити тв. hahaha
И аз не я познах в рекламата с асансьора. Mr. Green

# 3 448
Ами като пуснаха рекламата никъде по пресата не се сетиха да споменат, че тя участва. А те нали винаги търсят повод за клюка. Първо аз пуснах мухата и сега дори в Уикито пише. Аз си закрих блога, защото ми писна да се занимавам с клюки и пикантерии, натоварва ме, особено, когато не ти плащат нищо за ПР-а. Wink Натоварва ме да следя кой какво и къде ходи и прави. А пък като се съчинява нещо за ПР или омаскаряване ми е нечистоплътно (Аз пуснах и новината за истинското име на Тони Димитрова (Спържа) дето тук в БГ мамата го обсъждаха.)
Че съфорумката има блог, от който преписват всички - и пресата, и Уикито.  Laughing

# 3 449
  • Испания
La Vikinga,

Учете ги тези езици бе, хора! Поне българския. Да можем да се разберем поне на родния език.

Общи условия

Активация на акаунт