VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 85 979
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 450
Това, че аз не я знам, означава, че на мен ми е неизвестна Simple Smile А дори и да съм гледала нейно интервю по телевизията, може да съм я забравила и пак да ми е неизвестна. Често слушам радио като фон. Ако тя имаше хит, който да ми е харесал и да ме е провокирал да го слушам 1000 пъти, щях да се поинтересувам от нея и от творчеството й.

# 3 451
  • густо майна Филибето
Пак нищо не разбрах за рекламата, но както и да е. Който знае Михаела Филева, я разпознава в рекламата. Който не я знае, и да му кажат коя е, все тая. Кой писал, къде писал.... Аз пък не го знам тоя всезнаещ блог Joy Просто имам слух за хитовете, на второ излъчване съм наясно кое ще е хит, нищо че не съм първа младост.

# 3 452
Аз я харесвам, има прекрасен, нежен глас, но определено в държанието й по интервюта лъха на напориста кариеристка. Та не се изненадвам от казаното. Лора е много по-земна (но пък с далеч по-скромен глас). Господ като дава и взима по нещо... примери много: Ваня, Кичка, Лили.
И все пак аз ще си слушам песните на Мишето, тя на мен лично не ми е направишчла нищо. Wink

# 3 453
Едно време в Черешката даваха една девойка, мулатка, която караше гостите си да загребват с пръсти нещо от купа... Тя май също беше голяма звезда?
Гледам реалитита, даже довечера ще гледам Фермата (най-вероятно), обаче не им обръщам толкова внимание. Само ако някой ме впечатли, може да започна да търся инфо за него. За мен хора, които изчезват след 4-5 години, не са истински известни. Старите изпълнители може да се излагат и да се държат нелепо понякога, но се задържаха 30-тина години на сцената и повечето хора ги разпознават. Колко от тези, които сега са супер известни, ще пеят на площад след 30 години и хората още ще ги помнят?

# 3 454
  • Варна
Smileys, като напишеш ЖДНБ си те представям с вдигнати ръце нагоре и  се паникьосвам. Викам си край - заплю ме 33 пъти. Astonished

Иначе ето идея, да вкарат Михаела Филева в ББ да я видим.

# 3 455
На мен ми липсва Мюзик Айдъл. Но май почти никой от там не се наложи като име за разлика от X фактор. Въобще от предаванията в Битиви не могат да наложат име. Докато Нова явно е много по-добро поле за изява и придобиване на известност (Златка Нова я пое и наложи като звезда, в Битиви покрай Бягството не я лансираха). Нова може да е с лоша картина и студия и графики като кабеларка, но с Брадъра и Гала има прекрасен ПР на всеки пожелал известност.

Петя, те и да изчезнат, песните остават и много хора ще помнят Дивна, Михаела и пр. като саундтрака на младите си години. Жалко, че някои ще помнят Дара и Папи, но сега е такава вълна. А и от соца има позабравени - Доника Венкова например.

# 3 456
  • Испания
Smileys, като напишеш ЖДНБ си те представям с вдигнати ръце нагоре и  се паникьосвам. Викам си край - заплю ме 33 пъти. Astonished

Иначе ето идея, да вкарат Михаела Филева в ББ да я видим.

Не плашуйся! Само 333 пъти.

Засега я вкарват в "Гласът на България".

# 3 457
Е, как - Дидо се наложи.

# 3 458
Кой Дидо?

# 3 459
  • густо майна Филибето
Едно време в Черешката даваха една девойка, мулатка, която караше гостите си да загребват с пръсти нещо от купа... Тя май също беше голяма звезда?
Гледам реалитита, даже довечера ще гледам Фермата (най-вероятно), обаче не им обръщам толкова внимание. Само ако някой ме впечатли, може да започна да търся инфо за него. За мен хора, които изчезват след 4-5 години, не са истински известни. Старите изпълнители може да се излагат и да се държат нелепо понякога, но се задържаха 30-тина години на сцената и повечето хора ги разпознават. Колко от тези, които сега са супер известни, ще пеят на площад след 30 години и хората още ще ги помнят?
В миналото звездите бяха по-малко. Сега възможностите да изгрееш като звезда са много повече, съответно и възможността да се задържиш и останеш известен - по-малко. Не ми се рови за статистика, но мисля, че не е нужно - вижда се.
Михаела Филева вече 6 години е на върха. Не е задължително да я знаеш. Пак казвам, странно ми е толкова активен участник в тема за бг звезди да не се поинтересува от обща култура кои са звездите на България.
Мулатката има няколко приятни песни. В Черешката не участват само звезди, повечето са просто известни с нещо. Константин Трендафилов също нищо не ми говореше, когато участва в Черешката. Тогава, мисля, се запозна с Дара. Но все пак потърсих кой е и с какво е известен.

# 3 460
Михаела Филева вече 6 години е на върха.

На кой връх е тази, че и аз не я знам? Тоест, знам я, но не и като топ певица. Laughing

# 3 461
  • густо майна Филибето
Да, типично за темата. Тук известните се помнят по мазните им коси, дрехите, или гнусотиите, които ще избълват. "Свалят маски" така да се каже Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 462
Бузлуджа. С Графа.

# 3 463
  • Варна

Не плашуйся! Само 333 пъти.

Засега я вкарват в "Гласът на България".

Ако нещо ми стане на мъжката сила, жена ми щЪ съди! Знаеш ли какви адвУкати има? Sob

# 3 464
Този Дидо - неговата телевизионна кариера май започна от Мюзик айдъл:

Общи условия

Активация на акаунт