Отговори
# 105
Ани, ами видяхме ли го таткото? newsm78 Нямам никакъв спомен.
JoyJoyJoy

Така е като се звриш у комисариОто само....Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 106
Мале отиде ходжатУ напрао беше бомбастичен епизод тия не ме пуснаха до едното място да ида отдавна не съм била така...

# 107
Мале отиде ходжатУ напрао беше бомбастичен епизод тия не ме пуснаха до едното място да ида отдавна не съм била така...
Не сварих за епизода....Relaxed  Ма като те  прочетох ......и разбрах незнайно как за товалет ....йок ....демек ....Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 108
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ани, ами видяхме ли го таткото? newsm78 Нямам никакъв спомен.
JoyJoyJoy

Така е като се звриш у комисариОто само....Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Че даже и у двамата комисариИ биля се дзверим,не  само у единиО. Joy

# 109
Не сварих за епизода....Relaxed  Ма като те  прочетох ......и разбрах незнайно как за товалет ....йок ....демек ....Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Последно така бях с ШМ-то за 2 епизода луда станах Sweat Smile
Интересно ми е тази Ахсен кога ще се появи? И кой би я изпълнил....Колко е важна за МКДж,че да кръсти кафенето на нея чак АХ - СЕн дори да е...Демирай не може да я прескочи тия тримата са били френдове през 2004-та в у-щето....Дано Ходжато Садри Кьопек остане в дизито толкова хубаво си му ходи на Уур ролята....
МКДж и Ямур и НилБар калп бен чифтовете ни напраУ са пушки....Purple Heart

# 110
Фрагмана за 3 епизод...

# 111
Здравейте финове на сериала. Изгледах първия епизод и много ми хареса. Дали случайно някъде се качват напред серийте с бг суб? Защото аз само 1 епизод успях да намеря 🤔

# 112
Здравейте финове на сериала. Изгледах първия епизод и много ми хареса. Дали случайно някъде се качват напред серийте с бг суб? Защото аз само 1 епизод успях да намеря 🤔
Снощи излъчиха втори епизод по турската телевизия. Преводът му на български ще е готов някъде другата седмица към сряда и момичетата непременно ще сложат линк в тази тема към преведения епизод.

Сериалът започна миналата седмица и всяка нова серия се излъчва в четвъртък.

# 113
  • Sofia, Bulgaria
   Добро утро!
  Хубави два епизода Hands Plus1даже много хубави и не разбирам защо пак рейтингът е... Close Smirk

# 114

ами как да качват сериите с бг суб като не са излъчени на турски още?
Сериала се излъчва всеки четвъртък в Турция. След това се превежда на бг.

Рейтингите

Не съм гледала серията, но като чета в Т си е била много хубава.
Освен в традициите на подфорума да обвиним простия комшийски средностатистически зрител и канал Д, че сложиха сериала в четвъртък.

Нали намериха дрогата в колата му, също и в къщата му. Освен това МКДж води доста луксозен живот JoyJoy всички се чудят откъде има толкова пари. Ето едно обяснение Stuck Out Tongue Winking Eye

Началника е много забавен, особено като е нервен и нарежда по телефона Joy

Дали това доказателството ще мине в съда. Wink Имам спомен от друг сериал, че в Турция май първо ги вкарват в затвора, па после търсят доказателства и ги съдят.
МКДж уж беше сигурен, че в дома му никой не може да влезе, па то сигурно с техника са вкарали дрогата и парите. Wink

Ми не знам дали ще послужи пред съда, предполагам няма да се стигне до съд. Joy аз по принцип не задълбавам толкова в сериалите, не изпадам в детайли и подробности. Гледам като ме кефи и докато ме кефи. После го зарязвам и забравям. Joy

# 115
Здравейте Hug

СНощи е имало някакъв мач и всички сериали са с паднали рейтинги.
Гледах епизода до някъде, но реших да изчакам превод. Smile Не разбрах третият им колега от академията защо им има зъб. Няма да е само заради комата на баща му. Той и без отрова си беше 'зел-дал, горкия Confused

В сторито на Али Билгин от снощи.

# 116
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Превод на руски за по-нетърпеливите:

https://vk.com/turkishtuz?z=video-73723597_456239594%2F21a3f5af8 … pl_wall_-73723597

" аз по принцип не задълбавам толкова в сериалите, не изпадам в детайли и подробности. Гледам като ме кефи и докато ме кефи. После го зарязвам и забравям. "

Точно същата съм и аз, Ани.

# 117
Разпределението за превода на 2 Епизод.

1. Лили - 1-15
2. Зарани - 15-30
3. Рени - 30-45
4. Ани - 45-60
5. Лава - 60-75
6. Дани - 75-90
7. Алексия - 90-105
8. Диди - 105-120
9. Светла - 120 до края

Успех на всички. И дано дълго слагаме разпределение на серии Joy

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 13:57 от Ани (AHИ)

# 118
Браво за труда, който полагате за превод!

# 119
Здравейте,

Знаете ли къде могата да се гледат целите епизоди след като са излъчени (без руски субки и озвучки)? В ютюб не го намирам, а на страницата на канал Д виждам само някакви откъси от по 20 мин.
Благодаря  и на момичетата, които превеждат!

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт