Отговори
# 120
Ани прибирам си частичката и утре ще я почвам,че имах претоварена седмица в офиса....Satisfied
Сега аз тоя мач в рейто не го видях сутринта се циклих от служебно забиващия понеже...аз тука спрях серията няколко пъти честно снощии....Ямур ти още така гледай МКДж после чакай да си приеме развода имаш такъв коментар хаха прави са....

# 121
# 122
Здравейте,

Знаете ли къде могата да се гледат целите епизоди след като са излъчени (без руски субки и озвучки)? В ютюб не го намирам, а на страницата на канал Д виждам само някакви откъси от по 20 мин.
Благодаря  и на момичетата, които превеждат!

Хубав ден!

ето 2-ри епизод на турски в mega.nz

# 123
 Hug Hug Hug

Фрагмана за 3 епизод с превод балгодарение на Аничка  Heart Eyes Hug

# 124
Фрага е супер. Ади малко драма пускат.. дано комшиите си поплачат и да гледат. Joy

Съжалявам, ако снимките се повтарят.

# 125
# 126
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изгледах си серията аз, на един дъх (добре, че не са много дълги, таман са ми. 2часа и 30-4о- мин. са ми много на мен). Много добро темпо имаше серията, държи те в напрежение, хареса ми на мен. Играят страхотно всички, момичетата също много ми харесват.
Имаше и фантазни моменти - боят на Ибо, препасан с пешкир, който не падна, благодарение на предупреждението на МКДж. И добре, че го стегна навреме туй пешкирче, че иначе не ми се мисли какво щеше да стане. Joy
Това хлапенце същото ли е, което играеше в Пълнолуние?
А, да не забравя да кажа, че много ми харесва играта на бащата на Барджа. А шефът на полицията съвсем откровено си подражава на Луи де Фюнес.

# 127
Aз ще гледам серията с бг превод. Но в моята част беше посещението на адвокатките в затвора. Joy Ох, този МКДж голям параноик Joy А Барджа изпадна в шок като видя "адвокатката си" Joy

# 128

Ямур надявам се да не направиш тази грешка да го издадеш на полицията.....

# 129
Хелоу!

Великолепният тандем

Фрагман 2, епизод 3 с бг превод

Лиленце  love001 love001 love001

# 130
Хелоу!

Великолепният тандем

Лиленце  love001 love001 love001

Супер са бе. Kissing Heart много готини. Дано се вдигне рейтинга Blush

Лили, Галка, чок, ама чок мерси. HeartHeart

# 131
Хелоу!

Великолепният тандем

Лиленце  love001 love001 love001

Галка, Hug Heart Eyes аз благодаря за субките  bouquet bouquet bouquet

Невероятен тандем станаха Ибо и Керем.. Справят се страхотно с ролите си.

Рейтинга дали ще се вдига не знам, но ще съжалявам много ако не мога да се наслаждавам на тези двама сладури поне един сезон Crossing Arms Crossing Arms

Светле, Hug Heart Eyes на мен втори епизод , втората половина ми се стори малко скучна, но пък сега виждаме, че ни очаква една много динамична серия.

Ани, Hug Heart Eyes МКДж  е голям образ.. Казва на бившата си жена: Отслабнала си, ходиш да спортуваш, станала си като фъстък, да не би да има някой друг?

Ревнивец бе hahaha hahaha hahaha

А синчето е същински бащичко.. И на него му причернявало пред очите..

Диди,  Hug Heart Eyes мисля, че Ямур няма да се обади на полицията..

Ако може някоя от вас да онагледи това гифче, ще съм й много благодарна bouquet bouquet bouquet

https://twitter.com/ninamomen/status/1061671420969865217

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 20:39 от LiLiSy

# 132
Лиленцеее Hug

# 133

Ох, сладури  Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря, миличка bouquet bouquet

# 134
Зад камера от сета на Мухтешемите Peace Peace

Зад камера от сета на филма Добра игра Peace Peace

Керем щял да става вуйчо.. Сестра му Мелиса била бременна Peace Peace

Тука и едни сладури да оставя Heart Eyes Heart Eyes

Клюкаря писа, че четвъртъка за него е кошмарен ден, защото всички дизита, които гледа и които смята да гледа са в четвъртък, в това число и Сблъсъка с Къванч и Елчин. Peace Peace
Предполагам с почването на Сблъсък и без това ниския рейтинг в тотала на Мухтешемите, още повече ще падне. Ще сме късметлии, ако имаме възможността да гледаме нашите еркеци поне до Нова година Peace Peace

Хубав ден ви желая! Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт