извинявай, уж щях да ти пиша за хлапето, но съм заблеяла по Керемчи, че и по Ибо като бонус, та забравих..

не искам да умувам за рейтинга.. Само ми се иска да не изневерявам на форумските приказки, та и аз да кажа. Ако сериала падне заради нисък рейтинг, ще обвинявам сценаристите, режисьора, техническия екип, канала, чайджията, уважаемия турски зрител, всички освен Керемчи..

благодаря ти за всичко, което споделяш в темата

Надявам се само да не падне в жертва на рейтинги.
Хайде да не давам примери, че ще има обидени. А те цифрите казват всичко.
Аз напоследък гледам предимно американски сериали и база за сравнение няма. Въпреки че тук из подфорума съм чела какви ли не оди за това как снимали за седмица серия, ама как работели, ама не знам какво си. Те работят на парче, без ясна концепция за развитието на сюжета.. ей така, каквото дойде.
Ами не става така.
Той играе каквото му напишат и каквото му кажат. Аз смятам, че мухтешема е един много свеж сериал, с добра история (ако се придържат към оригинала и не разтягат локуми), добри актьори и т.н. Просто не трябваше да стартира по това време и в този ден.
захващала съм много, ама от първата серия ми е било зор .. и съм ги зарязвала. Този обаче го чакам с нетърпение. И се надявам да продължи един сезон. Повече не е нужно. 

[/color]

Точно така!
Нататък трябва да ме заинтригуват, иначе ги зарязвам.

да кажем, че се опитвам да гледам реално на нещата..

благодаря ти за снимките

дано и двата сериала се задържат по-дълго време, че да може да ги гледаш с кеф. А аз пък дизи без любимци не мога да гледам. Поне сто пъти съм опитвала.

ще можеш ли да кажеш с две думи аджеба какво

Зарани
Рени
Ани
Алекс
Диди
Светла
субтитри - Галя 

Зарани
Рени
Ани
Алекс
Диди
Светла
субтитри - Галя 

Страхотни сте ...точно Мухтешем сте демек...

Зарани
Рени
Ани
Алекс
Диди
Светла
субтитри - Галя 

Рени
Ани
Лава
Алекс
Светла