Отговори
# 60
Рейтингите като за начало са Ок ще качи сигурно.Аз почвам да си диря болюмеца утре и други ден почивам ще си пратя часта.Гушкам си я...
Къзлар кви са тия фотки нямам припадащи поне да пусна няколко сърчица....HeartHeartHeart

# 61
Скрит текст:
Изгледах си серийката, хареса ми. И хуморът много помогна за това, и момичетата. Joy
Майтапа настрана, двамата са много готини, но ако е само пата-кюта, патрони и кьотек, ще наскучнее в един момент. А така с духовитите реплики и готините момичета си се получава добър букет. Мужду другото, мнооого хубава Йозге! Като някоя италианска красавица е.
Полицейският шеф и бащата на Барджа много готини. Единия съм гледала в Спомни си любима, другия в Интикам и ми беше неприятен там, а тук е голям сладур. Как се ядосва Joy

Момичета, видях моето име в разпределението за превода, не вярвам да съм аз, щото от турски нищо не отбирам освен афиет олсун и още някои такива, но ако все пак става дума за мен, поправете се, че да не останат без превод въпросните страници.

Не, не става дума за теб, а за твоя съименничка Hug Няма как да включим някой, който не е заявил, че иска да превежда. Hug

# 62
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Скрит текст:
Изгледах си серийката, хареса ми. И хуморът много помогна за това, и момичетата. Joy
Майтапа настрана, двамата са много готини, но ако е само пата-кюта, патрони и кьотек, ще наскучнее в един момент. А така с духовитите реплики и готините момичета си се получава добър букет. Мужду другото, мнооого хубава Йозге! Като някоя италианска красавица е.
Полицейският шеф и бащата на Барджа много готини. Единия съм гледала в Спомни си любима, другия в Интикам и ми беше неприятен там, а тук е голям сладур. Как се ядосва Joy

Момичета, видях моето име в разпределението за превода, не вярвам да съм аз, щото от турски нищо не отбирам освен афиет олсун и още някои такива, но ако все пак става дума за мен, поправете се, че да не останат без превод въпросните страници.

Не, не става дума за теб, а за твоя съименничка Hug Няма как да включим някой, който не е заявил, че иска да превежда. Hug

И аз така си помислих, но бях длъжна да уточня. Радвам се, че всичко е точно. Hug

# 63
Официалните снимки от 1-ви епизод с хубаво качество. Слагам ги така, за да не ги "мачка" форума. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 64
Здравейте!
До сега не съм се включвала в тази тема, но ви четях с удоволствие. Изгледах първата серия с руски суб. и ми хареса. Фенка съм и на двамата ГГ. Допада ми хуморът, който олекотява сценария на криминале. Момичетата са сладурани, Йозге много ми харесва тук, повече от другите й роли. Някой по-горе я сравни с италианка.

# 65
Разпределението за превода на 1 Епизод.

1. Лили - 1-14
2. Рени - 14-28
3. Ани - 28-42
4. Лава - 42-56
5. Дани - 56-70
6. Алексия - 70-84
7. Диди - 84-98
8. Светла - 98-112
9. Зарани - 112 до края

Успех на всички. И дано дълго слагаме разпределение на серии Joy

Много ви благодаря за труда който полагате!!! Бъдете здрави!!! Flowers RoseFlowers HibiscusFlowers Rose
Поздрави Kiss

# 66
В очакване на мухтешемите  Grinning Grinning Grinning

да отдадем чест за предпоследен път на

Н Е Ж И В И Т Е

с превод благодарение

на Лиленце  Hug

👉https://mega.nz/#!vEoHlYrZ!m1TpHghh5PNTOoPtVh2P1eIUDDbhihHRCZwIQCJhvKY
👉https://yadi.sk/i/nFs48C5b9q6Rlw
както и в дата-бг.нет

Приятно гледане!  Hug Hug Hug

# 67