Отговори
# 45

3-то място в трендлистата. ВЕднага след тага за поредния скандал с насилие над жена (и то голяма звезда) в Турция. Този скандал се вихри цял ден, така че третото място в Т е успех.

# 46
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Как е, момичета, хареса ли ви? Аз ще чакам утре падругите да го преведат.

# 47
Как е, момичета, хареса ли ви? Аз ще чакам утре падругите да го преведат.
На мен ми хареса особено след уморния ден ми дойде идеално за първи епизод беше много добре.

# 48
Здравейте момичета,епизода много ми хареса,а диалозите бяха един път,играта на ГГ също.
Лили много благодаря за превода.

# 49
Ани, Hug Heart Eyes Лу, Hug Heart Eyes благодаря ви за стоп-кадрите bouquet bouquet

LILI808, добре дошла Hug Hug Май сме адашки Peace Peace

Луиза Hug Heart Eyes

Светле, Hug Heart Eyes на мен много ми хареса сериалчето Peace Peace

Диди, Hug Heart Eyes Керем е станал супер МКДж Peace Peace

Благодаря на всички, минаващи през темата bouquet bouquet bouquet

Лека и спокойна Hug Hug

# 50
Добро утро, момичета.

рейтинга.. не е много добре. Аз очаквах повече. Но вероятно ще се покачи. Надявам се.
И според Токио рекламата не е сработила. Пък на мен толкова ми хареса .. Joy

# 51
Добро утро Hug

Малко екшън с двама фит сладури към сутрешното кафе? Chocolate Bar

1 еп с руски превод  Smiley

Joy

Хубав ден  Kissing Heart

ПП Здрасти, Ани Hug
Супер си е рейтинга Sunglasses
И на мен ми хареса рекламата, явно хората нямат свободни валенции, да видим нататък Simple Smile

# 52
Добро утро!

Добро утро, момичета.

рейтинга.. не е много добре. Аз очаквах повече. Но вероятно ще се покачи. Надявам се.

Нищо не разбират тия от военна музика  Whistling Whistling  И рекламата чак не им харесала  Shocked
Дано се повиши по-скоро пустия му рейтинг...

Фрагмана за 2 епизод, интересен като всичките изсипани до сега

С превод благодарение на Лили  Heart Eyes Hug

# 53
Разпределението за превода на 1 Епизод.

1. Лили - 1-14
2. Рени - 14-28
3. Ани - 28-42
4. Лава - 42-56
5. Дани - 56-70
6. Алексия - 70-84
7. Диди - 84-98
8. Светла - 98-112
9. Зарани - 112 до края

Успех на всички. И дано дълго слагаме разпределение на серии Joy

# 54
Simple Smile Дано Hands Plus1 Благодаря ви Hug

Аз нямам търпение и го започнах с руските. Хиля се с бащата на Барджа, че медалите били за гимнастичките и на призива на МК към престъпниците поне до обед да спазват закона... Joy Joy предполагам, за да си опази той костюма...

Не знам какво гледате, но аз нямам нищо по душа и мн се надявам това да е. Hands Plus1
Чакам и Сблъсъка Stuck Out Tongue
Чукурова влязоха в каранлъка, Чукур не е излизал от там, а пък аз не влизам при боб, чехли и плетени жилетки Stuck Out Tongue Winking Eye Джан Яман не е Яман... Stuck Out Tongue Closed Eyes Ябълката ми е зелена Laughing нямам угодия Cold Sweat

# 55
в социалните мрежи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 56
  • Sofia, Bulgaria
    Добър ден на всички!

Добро утро!

Добро утро, момичета.

Нищо не разбират тия от военна музика  Whistling Whistling  И рекламата чак не им харесала  Shocked
Дано се повиши по-скоро пустия му рейтинг...

Фрагмана за 2 епизод, интересен като всичките изсипани до сега

С превод благодарение на Лили  Heart Eyes Hug

Ох бе хич не ми е на сърце тоз дъртият Smirk Нерви ме още от "Вътреѝ .... клоун Smiling Imp

Галка,Лили благодаря за фрагмана Hug

Simple Smile Дано Hands Plus1 Благодаря ви Hug

Аз нямам търпение и го започнах с руските. Хиля се с бащата на Барджа, че медалите били за гимнастичките и на призива на МК към престъпниците поне до обед да спазват закона... Joy Joy предполагам, за да си опази той костюма...

Не знам какво гледате, но аз нямам нищо по душа и мн се надявам това да е. Hands Plus1
Чакам и Сблъсъка Stuck Out Tongue
Чукурова влязоха в каранлъка, Чукур не е излизал от там, а пък аз не влизам при боб, чехли и плетени жилетки Stuck Out Tongue Winking Eye Джан Яман не е Яман... Stuck Out Tongue Closed Eyes Ябълката ми е зелена Laughing нямам угодия Cold Sweat

Според мен  заслужават успех, повече от някои други излъчени снощи Hands V

Скрит текст:
Лу Hug аз в момента доглеждам Невестата и  чехлите и ... Joy

# 57
Привет Hug Hug

Ани, Hug Heart Eyes благодаря за рейтинга, който  не е кой знае какво, но все пак не е и съвсем много зле. Сега е важно дали другата седмица ще се повиши или пък ще пада долу newsm78 newsm78

Благодаря за всичко, което сте споделили в темата bouquet bouquet

Галка, Hug Heart Eyes благодаря за фрагчето със субки bouquet bouquet

Керем пусна тези в инстастори.. Днес започва излъчването по кината на филма Добра игра.

Голям образ е това момче hahaha hahaha

Зад камера от снимането на рекламата, която вече има  почти 6 млн. гледания в ютуб..

В едно от жълтите издания някакъв сравняваше гледанията на рекламите с турските актьори.. E, като гледам гледанията на тази с Керем хич не са зле Peace Peace

https://www.takvim.com.tr/saklambac/2018/10/25/star-wars?paging=1

От галата на Добра игра с Афра Сарачоглу Peace Peace

Керем сред най-обсъжданите актьори за миналата седмица Peace Peace

Снощи Керем и Ибо  бяха на първо място в тренд листата на Гугъл.

# 58
Тези двамата не можех да не ги сложа в нов пост Heart Eyes Heart Eyes  Керем и Ибо са в ноемврийския брой на BeMan Peace

# 59
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изгледах си серийката, хареса ми. И хуморът много помогна за това, и момичетата. Joy
Майтапа настрана, двамата са много готини, но ако е само пата-кюта, патрони и кьотек, ще наскучнее в един момент. А така с духовитите реплики и готините момичета си се получава добър букет. Мужду другото, мнооого хубава Йозге! Като някоя италианска красавица е.
Полицейският шеф и бащата на Барджа много готини. Единия съм гледала в Спомни си любима, другия в Интикам и ми беше неприятен там, а тук е голям сладур. Как се ядосва Joy

Момичета, видях моето име в разпределението за превода, не вярвам да съм аз, щото от турски нищо не отбирам освен афиет олсун и още някои такива, но ако все пак става дума за мен, поправете се, че да не останат без превод въпросните страници.

Общи условия

Активация на акаунт