Отговори
# 615
Днеска комшийте гласуват и Керем се е отбелязал отново като гласуващ....

И още Въпрос на чест тръгва в още три страни:Мексико,Аржентина и Колумбия под името #honoryrespeto

И от преди дни с Йозилханов и друго френдче от залата...

# 616
МИ в Албания както и 25-26-27 -ми ще е в Будапеща с други дизита към NATPE

# 617
Привет Hug Hug Hug

Диди, Hug Heart Eyes благодаря, че не оставяш темата съвсем да залинее, миличка bouquet bouquet

Таренце, Hug Heart Eyes Снеже, Hug Heart Eyes Светле, Hug Heart Eyes Дива Hug Heart Eyes

Днеска комшийте гласуват и Керем се е отбелязал отново като гласуващ....

Браво на Керем!

Въобще ейваллах на онези актьори и хора на изкуството, които смело и открито подкрепиха кандидата от опозиционната партия,и които ясно изразиха своите граждански позиции и призоваваха всички да гласуват Peace Peace Peace

Излезе нова снимка от времето на Неживите Peace Peace

Тази пък нова зад кадър от времето на Града Peace Peace

Тази пусната от оператора Хакан Генджан от времето на Въпрос на чест Peace Peace

Бива ли Керем да не пусне нещо от спортната зала? Joy Joy Joy Joy

https://vk.com/kerem_lovers?z=video-62825587_456240439%2Fd1598fa … pl_wall_-62825587

В туй горещото време ако ви е жадно Laughing Laughing Laughing

Поздравче за всички онези, които минават през темата с песен, която Керем препоръча и слуша по Спотифай Peace Peace

Хубав и хладен следобед ви желая Hug Hug Hug

# 618
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ах, Лили Heart, радвам се да те видя. Вярно, че преди време беше споделила, че нещо не ти се пише, ама бях взела да се притеснявам вече. Никога не си липсвала толкова. Радвам се, че се завърна. Надявам се по-често да имаш вдъхновение и време за темата. Hug

# 619
Лили,Тара радвам се да ви видя отново въпреки сушата около Керемчо...

L'Officiel Hommes Türkiye лято 2018

# 620
Ех тези фенски мераци бе.Ама за този мераклък цяла ме имат....
Сега седя и си мисля какво ефсо чифте щяха да са Керем Сайер и Айшегюл Ялчън.Интригантка и Лошо момче уау! InnocentCupid

# 621
И както всяка година и аз като другите хора пораствам
 не само на височина,но и на години преди минути удариха 24-тата си.
Това тука скромно да се почерпите за мое здраве...макар и виртуално.

Скрит текст:

# 622
Е, Диди, хубава дата, слънчева. Така светъл да бъде животът ти. Бъди жива и здрава! Hug Flowers HibiscusBalloonBirthdayChampagneTada

# 623
Привет Hug Hug Hug

Диди, Hug Heart Eyes миличка, честит рожден ден! newsm59 newsm59 bigdance2 bigdance2 bigdance2

Да си жива и здрава, много щастлива и обичана, винаги така позитивна и малко щура!
Всичко, което си пожелаеш, да се сбъдне! Hug Hug Hug

За теб Керемчи с много любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Таренце, Hug Heart Eyes благодаря, и вие ми липсвате Hug Hug

Скрит текст:
В последно време се запалих по Реймирите, повтарям си сцените с тях до припадък hahaha hahaha hahaha hahaha

# 624
  • Яко в Матрицата...
ЧРД, Диди Flowers Bouquet Да си жива и здрава, много успешна и обичана! BirthdayChampagneCocktail

# 625
Благодаря момичета за всички пожелания.
Ех тази спортна зала.

# 626
Вчера станаха 6 години откакто започна ГБ и Керем Бюрсин влезна в живота ни Керем и други колеги пуснаха снимки.Като Ханде пуснала и обща тяхна....

За кратко време Керем Сайер влезна в ТТ листата...

Въпреки,че като го пусна да гледам цялото ми желание и всичко е избяга и от много неща съм отвратена и не мога да кажа ех колко хубав екип и тн.Добре,че гледах.Добре,че Керем беше Сайер.Иначе едва ли щяхме после да загледаме ШМ.Нали така?

Закуската на Кире....Sweat Smile

# 627
Привет Hug Hug Hug

Ренка Hug Heart Eyes

Диди, Hug Heart Eyes демек са изминали 6 години от Слънцата.. 

Гледам в туитър всички са споделили как са се ,,запознали,, с Керем. Да го направя и аз. Сигурно съм го споделила тук, но пак ще го направя. В началото не гледах Слънцата, нещо не ми хареса, но после случайно по тивито попаднах на сцена от сериала, в който Керем говори на английски и на мига се влюбих в гласа му, докато говори ингилиш.

Ето за тази сцена става въпрос, не си спомням от кой епизод беше.

Таренце, Hug Heart Eyes сега умирам от желание да чуя Акън как говори ингилиша Laughing Laughing Laughing

Най-накрая видяхме лицето на Керем усмихнато и доволно.. Сам и щастлив. Hug Hug

Днес бил на някакви снимки с Джан Евренол, но така и не разбрах какви. newsm78 newsm78 newsm78

Ето едни снимки и клипчета от днес. Peace Peace

https://vk.com/kerem_lovers?z=video-62825587_456240440%2Fabb35d8 … pl_wall_-62825587
https://vk.com/kerem_lovers?z=video-62825587_456240444%2Fd6c616e … pl_wall_-62825587

# 628
Таренце, Hug Heart Eyes сега умирам от желание да чуя Акън как говори ингилиша Laughing Laughing Laughing

Ето, Лили HugHeart  тук от 5:50 и тук Чува се съвсем малко, но ...
Е, определено Керем го говори като роден Wink

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 09:15 от tara_lezhka

# 629
Керем с френдовете от Америка май са дошли да го видят в Турция ми се струва...

Общи условия

Активация на акаунт