Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 567
  • 682
  •   1
Отговори
# 270
  • тук и там
Ние мнението на Нури го разбрахме още в началото. И го изкоментирахме доста  подробно.Вече не ни е интересно-особенно ,през седмица да се подхваща темата ,и то само със цел провокация.Ей така, както си цепят дърва и Гошо  съвсем невинно и небрежно,  решава пак да си поговорят за турското робство със Нури..

# 271
Няма значение какъв е бил за турската полиция, а какъв е бил и все още е за българите. Такива изказания за мен са обидни и неуважителни към историята ни.
Аз не съм чула това някой да го отрича. Едното няма общо с другото. Т.е. и да има, то не са на една плоскост тези факти. Който не умее да го отсее и да погледне извън това, се пеняви точно в стил Гошето.

# 272
  • Велико Търново
Очаквани ратаи, никаква изненада от страна на Митко. А Симеон не каза ли, че би предизвикал Нури на дуел?
Росица няма да дръпне Лили, по-скоро Александра си мисля, или Ваня. И по-скоро  Митко ще направи мъжки дуел...

# 273
Няма значение какъв е бил за турската полиция, а какъв е бил и все още е за българите. Такива изказания за мен са обидни и неуважителни към историята ни.
За българите Левски е икона, но е факт че турската полиция го залавя като престъпник.
Няма нужда да дълбаем.
Гошо усеща че няма с какво друго да окаля Нури и пак подхваща тази тема.
Никой от нас не е съгласен с мнението на Нури, то и на него не му е много ясно, но каза го и приключи.
Докато Гошо продължава с великия си патриотизъм и се чуди по какъв начин да ни напомни че е такъв.

# 274
Очаквани ратаи, никаква изненада от страна на Митко. А Симеон не каза ли, че би предизвикал Нури на дуел?
Росица няма да дръпне Лили, по-скоро Александра си мисля, или Ваня. И по-скоро  Митко ще направи мъжки дуел...
Каза, че НЕ БИ го предизвикал, защото го смята за най-силен от всички там. Говориха си с Роси,че е ясно кого ще дръпне и пак ще се върне във Фермата. Роси била отстранила двама, време било той да я догони. Според мен визираше Сашо.

# 275
Всъщност, Митко постъпи като абсолютна мижитурка спрямо Симо.
Нали уж му удари по достойнството като каза, че бил следващия най-слаб след Калата? Ми да изчака да дойде време да го предизвика на дуел. А не да се опитва да се отърве от него, сякаш наистина го е страх.

# 276
Симо спокойно би отстранил Сашо, който снощи едва слезе от / с помощ/ от покривчето, би отстранил и Митко , колкото и да се цупи Митака, та дори и Дидо.

# 277
  • тук и там
Аз сега се замислих,че ако вечно Симо и Росица са дуелисти-ще трябва да измислят от продукцията нови игри.Иначе ще са минали през всички .Естествено,няма да ги оставят да играят същите игри.Ако е за Гошо-може  и да може де,ама за Симо и Роси-не..За Нури ми е интересно каква нова игра ще измислят,за да не спечели....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 278
Пък аз ако бях Симо, към момента моята стратегия би била да си дърпам поетапно Сашо, после и Митко (той само тази седмица е предпазен), после Дидо (той се очертава доста зле, муден някак). Така хем се щади, т.е. лесно ги преодолява, хем трупа опит, научава игрите и тества стратегиите си.

# 279
...Сашо, който снощи едва слезе от / с помощ/ от покривчето...
Ха-ха, вярно, че го достраша да скочи от покривчето. Много се смях. Joy Изглеждаше напълно безпомощен. Мисля, че Симо ще дръпне точно него. Следващия по "слабост" ми е Митко, но сега с контузията ще му дадат някой имунитет и пак ще се разбъркат картите. После е Дидо. Колкото и да ми е любим, не ми изглежда особено силен.

Митьо прекалява с тая Зори. Що е влязъл като все ще се оправдава?

Само аз май още не виждам "злобата" в Милена. Не че толкова я харесвам, но не мога да я окачествя нито като злобна, нито като лицемерна. Иначе неизменната цигара и мен ме дразни, особено около храната.

# 280
Аз сега се замислих,че ако вечно Симо и Росица са дуелисти-ще трябва да измислят от продукцията нови игри.Иначе ще са минали през всички .Естествено,няма да ги оставят да играят същите игри.Ако е за Гошо-може  и да може де,ама за Симо и Роси-не..За Нури ми е интересно каква нова игра ще измислят,за да не спечели....Stuck Out Tongue Winking Eye
Игра номер 1: Дегустация на свински бут.
Игра номер 2: Рецитиране на пасажи от библията.
Игра номер 3: Надпиване с вино.
Игра номер 4: Алманах от главите, свързани с турското робство и Левски
Игра номер 5: Лежане от една кълка на друга

# 281
Майтапа настрана, но и аз си мисля, че Нури като стигне до Алманах, ще му се "падне" я Възраждане, я антиосманска съпротива...

# 282
  • тук и там
Ай стига си давала идея ся,че може да четат тук..Grinning

# 283
От тук до неделя, развоят на събитията е ясен. Симеон- първи дуелист, Сашо втори. Като го видяхме как се чудеше да скочи от 1 метър височина, мисля че изходът от дуела също е ясен.
На Жорко като му доскучае да си играе в пясъчника и започва: "Абе Нури, кАжи сега имало ли е робство или е нямало?" Сакън ако някой от зрителите си е включил телевизора по-късно да не разбере какъв патрЕот е.  Tired Сашка- въртиопашка пък хитро си осигури имунитет кажи-речи до края на Фермата като се внедри в мъжката четворка. Ей тъй, с чувство за хумор го направи.  Whistling
Нито на Симеон съм кой знае какъв фен, нито на Росица, но ми се иска един по един да разпердушинят останалите и да стигнат до финала. Ясно е, че никой от двамата няма да спечели, но поне да ги поизпържат малко.  Twisted Evil  

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 10:21 от precious*

# 284
На мен ми стана много грозно миналата седмица, когато Сашка първо се опита да убеди Сашо, че трябва да позволи да се ползва фермерската кошница, че да направела палачинки. А после отиде при останалите и започна да го коментира и да се самоизтъква как геройски издействала палачинки и шоколад за всички. Ами браво, евала. Тъй са прай. Не, че нямаше заслуги, но де да знам...наистина се държи като някоя отличница-подмазвачка това девойче.

Лили също ми беше смешна оня ден, когато за малко да ревне заедно с Роси, а преди това, чудя се, дали еди баница и дали й беше сладко.

Общи условия

Активация на акаунт