Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 30 131
  • 682
  •   1
Отговори
# 480
  • Другата България
оу, Милена с цигарите, да
снощи ми направи огромно впечатление, че захапа преполовена цигара. Мирише ми от нея и през екрана да ви кажа.
Ох, да, от Милена и припалената угарка и на мене ми замириса на стари фасове, гняс.
Нали? Sick За протокола - пушач съм, но това нейното е прекалено. То освен че втръсва, е и направо противно за гледане. Седнала да чете лекции на Росица за пиенето, а не вижда себе си с пушенето...грозна работа.

# 481
Точно, защото съм пушила и знам как мирише загасен фас, тя лапа такъв фас просто.
А и това с мишката, как щЕла да я утЕпа, ама избЕгала (а и мина през ръцете на два пъти).
Тя от къде е Милена, че е с такъв силно изразен диалект?
(нямам против диалектите и Ваня е със силно изразен диалект, но от онзи край от където е, е трудно заличим.)

# 482
От Кюстендил.

# 483
  • Другата България
Не е ли от Кюстендил?

# 484
Според вас Хриса и Радка какви зодии са?   От Хриса ми лъха на скорпионско, а от Радка не мога да преценя - дева ли що ли....
Аа, Радка ми бие на Риба на мен с тоя рибешки поглед, с пиенето, Флюбчивостта и врачките.

# 485
  • На морето!
Да не вземе да се окаже, че извън обхвата на Тегавия чичка Христина има друго поведение и излъчване?

# 486
  • Другата България
Сега с този нов извънреден дуел как ще се определи новия фермер на седмицата? Нещо инфо, от Фейса, мейса, отпаднали, спойлери?

# 487
ааа от Кюстенджа. Ми ок, не съм убедена, че нейното е кюстендилски говор обаче.

# 488
Мери, и аз това се чудя. Ще видим какво са измъдрили от продукцията този път.

# 489
  • София
Според фейсбук е козирог Радка на - 07.01, не ми прилича на козирог обаче.

Аз съм риби и не мисля, че имам нещо общо с нея, направо се засегнах от коментара, че прилича на риби.  Laughing

Хър, шегувам се, разбира се.  Hug

Може победителката да я направят фермер.  Grinning

# 490
да не направят спечелилия връщане-фермер

# 491
  • Другата България
Имам идея, и предположение - победителят в дуела става автоматично фермер на седмицата! smile3532 smile3508
Хриса - президент, оф, пардон - фермер! ura dance newsm18

Или поне единият кандидат.
А, вече сте ме изпреварили. Ами супер ще е .

# 492
Иска ми се някой фермер да даде индивидуална задача на Милена, ама таква изискваща и време и усилие.Да я видим великата мъжкарана как ще се справи.
Ама сигурно ще я заболят ръцете и ще потърси помощ, пък тя да пуши и да дава акъл.
Сашко последно с това: "Много ме е страх от мишки", ми зътвърди мнението, че е типичния лузър...не ми харесва, че го гласят за Александра, не си пасват чак толкова, твърде  е хубава и млада за него. Усеща симпатиите му, но няма никакво намерение да му отвръща. Според мен Сашка харесва /не знам доколко осъзнато/ Дидо - все се вре където той работи, на масата обичайно седи до него...въобще, стува ми се където е той и тя е там...
Ами не не е Дидо.Около Гошо се върти.Хилеше се като зелка снощи на лиготиите на Гошо и на шкембето му...и на друго май .
Сашко е пълен мухльо.Страх го в да скочи от 30 см. страх го е от мишки, ама иначе се правеше на голямата работа наказвайки Росица.

# 493
Ако Хриса стане фермер, ще е голяма веселба. Joy Ама да видим кои ще са другите двама претенденти, че може да не гласуват за Хриса да се бори за шефското място.

# 494
  • Другата България
Сезонът е преполовен, а тя /Милена/ всъщност досега нито е била ратай, нито е участвала в каквато и да е била по-тежка задача. Самопровъзгласи се за млекарка, това ѝ е основната дейност, в кухнята се щура около този, който готви,  на кресливите баби с поръченията се занимава, туршийка, апетитка....все такива неща, в които участват и други и които не изискват кой знае какво усилие.
И с това въртене накъдето духа вятъра, и със скатаването до края ще го докара.

Ензим, да, искам Хриса фермерКА. И Милена или Сашка ратайки.
Само че тя слуша Ваня, а Ваня си умира от страх от Росица, така че Роси ще е вечния ратай и дуелист, дано не съм права.

Общи условия

Активация на акаунт