Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 562
  • 682
  •   1
Отговори
# 315
Ама защо решихте, че точно Христина ще е завърналата се във фермата - има все пак и други отпаднали Wink

# 316
Защото някой по-назад отбеляза, че само нейното интервю след отпадането е било на запис. Има логика.

# 317
но онзи ден я мярнах заедно с Радилена в неделния блок на Нова на живо Simple Smile , така че не е много сигурно според мен

# 318
имате ли представа какво се случва с реновираните от участниците ферми в последствие. Ползват ли се за нещо или се изоставят да си гният?

# 319
  lasinka, предаването е снимано 4-5 седмици преди излъчването, снимките може и да са приключили вече.

# 320
  • София-в сърцата на моите деца
имате ли представа какво се случва с реновираните от участниците ферми в последствие. Ползват ли се за нещо или се изоставят да си гният?
Накой по-напред беше писал, че остават за Бети и Ники!

# 321
Не пиша,за да съм адвокат на някой,а просто споделям това,което ми е направило впечатление.
На мнение съм,че Георги гледа да провокира всеки,за да изкара"най-лошото" от него и той да блесне. Това е моето мнение.
Другото,което ми прави впечатление,е че продукцията много набляга на това да се знае,че Нури е помак и мюсюлманин,сякаш той е различния там и мястото му не е там. Все пак всички сме българи и това,че той изповядва религия различни от другите се поставя на преден план в почти всеки епизод. Някак си не е честно.

# 322
Ами не наблягат. Самият Нури веднъж или два пъти е споменавал, че е помак и мюсюлманин и това е. Винаги са подчертавали,че той работи и то много добре. И никой, ама никой, не оспори това. В самата ферма сякаш е по-мирно от форума. Мое мнение

# 323
  • Другата България
И к'ва стана тя сега? Спойлери, мойлери, предположения и догадки, и накрая всичко ще излезе вярно! doh smile3521 smile3532 Поредната излагация на продуцентИтИ, след като дадоха гръмки заявки и обещания кое как повече няма да се прави, накрая правят точно това. Мъка, кръстник, мъкаааа....И сега к'во, ще дойде една преродена Христина, която няма да лизва алкохол и ще запее в общия хор срещу черната овца Росица, и ще плеснат с ръце с останалите, и ще се прегърнат, и ще заживеят щастливо, обединени срещу общото зло! Направо да ме взимат в екипа, толкова са прозрачни!
Най-малко не е честно спрямо останалите участници.

# 324
Бе аз имам едни еретични мисли.... дано не съм права. Ами ако  Митко трябва да излезе заради крака? Мисля си,че биха се възползвали от такава ситуация, за да върнат някого....може би. Дано греша и крака на Митко бързо се оправи.

# 325
Ами не наблягат. Самият Нури веднъж или два пъти е споменавал, че е помак и мюсюлманин и това е. Винаги са подчертавали,че той работи и то много добре. И никой, ама никой, не оспори това. В самата ферма сякаш е по-мирно от форума. Мое мнение
Той не го е крил,казвал е какъв.
Последният пример е от снощи,докато Иван му проверяваше царевицата и направи коментар как мюсюлманите са били много честни,но все пак да провери дали има само царевица в кофата.
Жената,която прави коментари неведнъж е казвала "помакът Нури", "мюсюлманинът Нури" и т.н.
А това,че работи много се вижда и няма кой да му го оспори.

# 326
Аз да съм казала,че е крил? А колкото до оспорването, всичко може и бива оспорвано. Примери много

# 327
  • Другата България
Бе аз имам едни еретични мисли.... дано не съм права. Ами ако  Митко трябва да излезе заради крака? Мисля си,че биха се възползвали от такава ситуация, за да върнат някого....може би. Дано греша и крака на Митко бързо се оправи.
Не вярвам да ти кажа. Чиста провокация си е от страна на продукцията, за сеир, а ще кажат и нещо за това, че жените са намалели и тъй то. Що не върнат Цецо, да му предложат и на него да участва в дуел за връщане? А на жени само?

# 328
Щот бай... Цецан сигурно вече е кацнал у Джърманиту. Wink

# 329
  • Другата България
А, докато официално не свърши предаването няма как да е кацнал където и да е, нали накрая влизат всички, гласуват, на финала също са всички, това са го измислили с договорите, които подписват. Както близначките са си тука, така и останалите са, ама зорът е Хриса да върнем.
Аз съм доволна, иска ми се обаче сега да е в пъти по-агресивна и да вдига скандали, и то именно на четворката белот, както и на Милена и Алекс, за да видят кон боб яде ли.

Общи условия

Активация на акаунт