Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 470
  • 682
  •   1
Отговори
# 450
  • London
Това не е расизъм. Нито нетърпимост към човек с друго вероизповедание. Като цяло българите са доста толерантни към другите религии. Друг, друг е проблемът на Нури, той със сигурност си го знае, като гледам - доста омекна в изказванията си за робство/присъствие...
Между другото, поздравът му Селям алейкум не ме е подразнил по никакъв начин.
.В Европа не се славим като толерантни.....и аз наистина не смятам, че сме. Другата крайност сме...ксенофобията се шири и с бежанците ни излезе даже име в тази насока.

# 451
Хриса сто пъти повтори да вземат ракията.

# 452
Честно казано като ги гледам, искам Кака Радка Шоу да се върне. Оцених го момичето с това , че забавлява и е добродушна. Ноооо...най-вероятно Христина ще се върне с тази конкуренция! Sad

# 453
Хриса сто пъти повтори да вземат ракията.
😂😂😂 ми важно и е.

# 454
Големи са шматки партизанките.  Не се прави така. Бомбиш първата вечер, примъкваш всичко, което намериш и го разпределяш за три дни. Вярно, няма да си доволно сит, но поне няма да те разкрият.
Сашка що дири в мъжката тоалетна? И очи закрива чак. Малии, ма срамежлива мома, брей! 😁

Иван и Андрей са уникални малоумници! Сто пъти повториха "селяни" и "селянин ". Точно в ония години земеделците се чудеха как да оцелеят. И аз бях дете, но помня.  На тяхно място не бих го разказвала в ефир.

# 455
Те пък колко ще стоят, че толкова храна ще отпинтят?

# 456
  • Mediterraneo
Много нескопосани кражби. От първата вечер да отмъкнеш месото, дето виси пред очите на всички! Можеха вечери наред да ги търмъчат без ония да се усетят. Ама на, лакоми гъзове! И ракията, ракията!

# 457
Ако бяха задигали само от зимнината, нямаше да ги усетят. Можеха и градината да налазят, ама не, да вземем маслото и пастърмата. Много скучен епизод, нищо съществено не се случи.
Между другото, колко далече са къщичките на дуелистите от фермата? Миналата година май се виждаха или бъркам?

# 458
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Българите били толеранти..хайде,моля ви се.
Къде ви е тогава толерантноста към цигани,помаци,чернокожи,мюсюлмани,инвалиди...?

# 459
Струва ли ми се,или говориш - вие,българите? Дистанцирайки се от националността си? И хайде,стига нравоучително сочене, тук темата е едно риалити.

# 460
Казаха , че къщичките са на няколко метра от фермата.
Аз наистина не схващам какъв им е зора на фермерите пък да хващат тия , дето крадат. Схванаха какво става. Скриха храната. Лягайте и спете.
А тия пък какво толкова има да вземат, нали след 2 дни ще сте или вътре или вън.
Тая линия е тъпа!
Но пак казвам- мъжете ме забавляват много.

# 461
Ами чудят се с какво риалити да запълнят, защото трябва гледаемост.
Аз бих гледала, ако има игри, игри и пак игри.
Форматът е само с две игри на седмица, а го дават ежедневно. Затова-ББ  да има през останалото време явно е нужно.
Нито партизанската линия ми е интересна, нито връщането на някой ме вълнува, нито Сашка в мъжката баня. Скука.

# 462
Българите били толеранти..хайде,моля ви се.
Къде ви е тогава толерантноста към цигани,помаци,чернокожи,мюсюлмани,инвалиди...?

ами очевидно сме толерантни щом още не сме ги избили Wink

# 463
Не е никак по темата но:
Скрит текст:

специално към цигани сме не само толерантни, но и сме пословично тъпо търпеливи, до ниво на престъпна търпеливост.
Към помаци не знам, не съм живяла сред такива, но не съм и чула да има нетърпимост.
Към чернокожи пък съвсем. Просто по нашите ширини са рядкост, може да се случи да си любопитен, но не и нетолерантен.
Към мюсюлманите пък съвсем абсурдно. Дори са в управлението на страната. Включително сме допускали и агитации на турски език без никакви последствия, освен малко медиен шум.
За инвалидите е виновна "системата", а не хората. Тя, тази система убива не само инвалидите, впрочем и темата е дълга. Липсва адекватна социална система (дори мога да кажа, че се дава тук повече на циганите, отколкото на инвалидите).
Темата за "бежанците" също е различна, но и с тях сме достатъчно толерантни.
Отделно колко много иракчани има тук, които си живеят необезпокоявано и съвсем нормално, когато са нормални.

# 464
Радка е флюбена в Симо.

и той в нея. А като излезе каза че била влюбена в Георги. Влюбчиво момиче, браво. Аз лично между Георги и Симо си избирам Симо за събеседник и Георги за другото. В ни един не съм влюбена да поясня

Общи условия

Активация на акаунт