Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 3
Здравейте,
Малко късно се сещам за този въпрос, но казусът е следният - живея под наем с приятелка и двамата имаме коли и сме от "щастливците", които попадат в разширението на Зелената Зона.
Доколкото разбрах по-известният начин е да си сменим постоянните адреси, което означава и смяна на лични документи и т.н. (за приятелката ми и смяна на номера), а и отделно не сме сигурни колко още ще сме в тази квартира. От друга страна разбрах, че има опция да пишем хазяина като ползвател на МПС-тата, което изглежда доста по-лесно Някой има ли опит с това? Можем ли и двамата да го пишем, при все че той си има и негова кола?
Мерси предварително.

# 1
  • Мнения: 144
По-скоро трябва да отидеш с договора за наем и други документи.
Провери списъка на сайта на Центъра за градска мобилност.

# 2
  • Мнения: 3
По-скоро трябва да отидеш с договора за наем и други документи.
Провери списъка на сайта на Центъра за градска мобилност.
Както писах по-горе, точно това се опитвам да избегна, защото ще трябва и смяна на лични карти и номера и т.н.

# 3
# 4
  • Мнения: 3
Може ли още един подобен отговор, че да станат 3 за щастие?

# 5
  • Young and beautiful.
  • Мнения: 2 244
Доколкото знам от моя приятелка, която е в същата ситуация, вариантът е да припишете колите на хазяина, което е екстремно тъпо. Другият вариант е да си смените документите на същия адрес, което също не е окей. Като цяло - най-добре сменете квартирата. Иначе е много трудно. Тя паркираше на един ъгъл, но беше с малка кола и се събираше. Накрая се изнесе, защото ѝ писна.

# 6
  • Мнения: 426
Наемателите ми имат адресна регистрация в апартамента, но не са приели искането им. Трябвало да подпишем нов договор понеже нашия е от миналата година и не бил валиден, което не е вярно. С новия договор отидоха и не е имало проблем.

Общи условия

Активация на акаунт