Много мина, мъничко остана, аз през АВГУСТ ще съм мама :-)

• 21 859
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
  • София
elen@ - благодаря за пожеланията, но както е видно от лентичката ми - вече не е лекооооооо Joy
mmar - за седалищното ще те успокоя, че й ние сме така. Момъкът изобщо не се замисля да се обръща, макар че двете лекарки, които ми следят бременността казаха, че имало време да се обърне. Понякога някои особено упорити малчугани  baby_neutral го правели в последния момент. Дано ти се размине секциото, аз няма да имам такъв късмет! Confused

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА val_stef.Много здраве,усмивки и най-послушното бебче през август. Tada Tada Tada

# 167
VAL_STEF ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet
много, много здраве, късмет, любов и най- вече сладка беборанка през Август  Heart Eyes

# 168
Мила val_stef,
 nbirthday
Желая ти здраве, леки дни през остатъка от бременноста и най-прекрасната малка принцеса през август.

Момичета, за софийската среща имам две предложения за място:
Предложение #1: Гръцката сладкарница ATHENE на ъгъла на бул. Патриарх Евтимий с ул. Раковски. Там е много спокойно и със сигурност мога да запазя места.
Предложение #2: Кино АРЕНА Младост, пицария ВИКТОРИЯ. Там не съм много сигурна дали ще мога да запазя маса за 10 човека, но разбира се ще направя всичко възможно.
Ден и час: Неделя, 17:00 часа.
Очаквам вашите предпочитания до петък вечер.

Сега отивам малко да подремна

# 169
  • София
Честит рожден ден  на Val_stef. Simple Smile
 newsm59
Най-хубавото бебче август месец  Simple Smile

За срещата в Младост и двата варианта общо взето ме устройват, така че както реши мнозинството. Аз си ви чета само напоследък, но утре съм на преглед и ще дам отчет за развитието на бебетата. Отностно количките нямам късмет. Тъкмо си харесах една и миналата събота отидох да я видя и взема евентуално и се оказа че са свършили и няма скоро да докарат  Sad
    Остават още много неща за купуване, а таткото се очертава целия следващ месец да е в командировка. Не знам ако почна да раждам и съм си сама в къщи какво ще правя. Утре ще разпитам лекарката по-подробно как да процедирам в такъв случай. Хич не ми се иска малките да избързват, но има огромна вероятност да се родят към края на юли  Sad
    Засега сме купили само едно легълце което дори не е сглобено, защото още чакам съквартирантката да се изнесе, а нейната стая ще стане бебешкия, а и мой съответно кът  Simple Smile
    Освен количките решили ли сте нещо за столчетата за кола?
    Е това е от мен, ще следя за някакво решение отностно срещата в неделя и приятен ден на всички  Simple Smile.

# 170
Момичета споделете моля ви вашите майки и свекърви как реагират на ранното пазаруване? Ние купихме малко неща за бебо миналата седмица и поръчахме кошарката и скрина, то не бяха приказки не беше чудо от тяхна страна. Аз не мисля да ги слушам ама newsm78

# 171
Момичета споделете моля ви вашите майки и свекърви как реагират на ранното пазаруване? Ние купихме малко неща за бебо миналата седмица и поръчахме кошарката и скрина, то не бяха приказки не беше чудо от тяхна страна. Аз не мисля да ги слушам ама newsm78
Свекърва ми по принцип не ми се бърка изобщо. Даже каза че няма да плете нищо за бебето защото едва ли бих го облякла с нещо плетено. Питала мъжа ми какво да купува, но той категоричо отказал всякаква помощ.
Притеснявах се как ще мине с майка, но и при нея мина учудващо лесно. Само че както вече бях писала в един стар постинг, на помощ ми се притече една леля на 70 г. която живее в Турция и майка естествено я послуша. Сега само ме пита дали съм си направила списъка, какво искам тя да купи и т.н. Даже за отглеждането на бебето стигнахме до консенсус. Аз много се притеснявах че ще ме карат да му връзвам краката и да слагам сол във водата за къпане (нали нас така са ни гледали), но благодарение на лелята ги отказах и от тези им намерения. Сега вече съм спокойна. Успех и на теб, но да знаеш че ако намериш някой възрастен съмишленик е мнооого лесно!  Peace

# 172
  • София
Честит Рожден Ден, мила Val_stef! Бъди много, много весела, обичана, здрава и усмихната! Подаръкът ти малко ще закъснее тази година, но вярвам - ще те напарви най-щастливата жена на света!  Hug  bouquet  Wink

# 173
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН VAL_STEF baloni smile3510
Пожелавам ти много здраве,щастие и най-голямата радост през август smile3522
Относно покупките и родителите,аз съм много доволна че и от двете страни нямам никакви проблеми.Никой за нищо не ми се е месил досега и се разбираме чудесно.Питат ме от какво имам нужда и скакво да помогнат.Аз освен скрин за сега нищо не съм купувала.Мисля другия месец да поръчаме креватчето,че да е готово като вляза в девети месец.Пожелавам на всички с недоразумения относно роднините да изгладят отношенията и да не им се дават Peace Peace.Все пак това са нашите деца. :
Иначе при мен бебка се е обърнала надолу с главата и доктора каза,че вероятно вече ще си остане така.
Лека вечер Heart Eyes

# 174
Ей, открих топлата вода - така, де, поне за въртящия се кош - когато количката е в летен вариант бебето е с гръб, а когато е в зимен - бебето е с лице - мерси, Емеле . Доколкото знам зимният кош е подходящ за новородени, защото те само си лежат, не могат да са в седнало положение, както на практика става при  летния вариант. Обаче на повечето летни колички има възможност да им се регулират облекалките и положението на краката - така, че може би това се компенсира. Аз си мислех засега да се спрем само на зимен кош, пък догодина, живот и здраве да купим, и лятна количка - тя, цената, горе-долу същата излиза.

За срещата -  супер! На мен  Атене дори ми е по-удобна от собственото ми предложение...

Хубава вечер на всички!  love001

# 175
  • София
Гледам, че си написала "борбено мамче" - ами давай! Wink Сега сериозно. Аз вече напазарувах абсолютно всичко за бебо. Нямам никакво намерение да се мъкна с огромния корем по магазините и да пухтя като парен локомотив. Напротив. Така ми е хем по-спокойно, хем като изляза от понеделник болнични ще си стоя вкъщи и ще си подреждам, пера, гладя и всички останали неща. Естествено всички около мен- освен мъжа ми - писнаха на висок глас, че съм побъркана да пазарувам сега, че трябвало бебето да се роди и дрън-дрън...Не съм суеверна, смятам, че практичността е по-полезна Hug

# 176
  bouquetЧестит Рожден Ден, VAL_STEF ,   bouquet
Мн.Мн. здраве и щастие и едно прекрасно бебче през август  bouquet

mmar, nana77, не се притеснавайте въобще за седалищното разположение на бебо. Моя роднина роди на 14.06 за 15 мин. нормално, бебето й беше седалищно, но седмица преди да роди се обърна с главичката надолу. Simple Smile
Netty , на мен баща ми се опита да ми сказва /особено за количката/, но аз го прекръснах и му дадох да разбере, че ще си пазарувам, каквото и когато поискам, а когато той започне да ми дава парите тогава да се обажда, иначе да си трае. Naughty

# 177
Не съм се отчела, че ще раждам в МД София.

От днес за жалост и аз съм в групата с контракции и съм на хапчета. Мислех да работя поне и другия месец, но.... ма ще се размине!!!!
Момичета, колко е вярно според вас, че родеите в 8 месец почти не оцеляват?

# 178
Момичета, колко е вярно според вас, че родеите в 8 месец почти не оцеляват?
Глупости, това са бабини деветини!  Naughty
Чак се учудвам, че още има хора склонни да повярват в това! Не напразно лекарите се борят бебето да  остане в корема на майката колкото се може по дълго. Освен това познавам и съвсем здрави осмачета. Така, че не си пълни главата с глупости.  Wink

# 179
  • София
Kristianna,

не се притеснявай. На мен ми казаха като свърши 32 седм. да спра аспирина. Аз се притесних и попитах какво ще стане ако вдигна отново кръвно. Отговара на двама различни лекари от МД София - не се притеснявай, след 32 седм. няма страшно. Бебета, родени над 2,200 кг въобще не ги слагат в кувьоз, освен ако разбира се няма други усложнения, които налагат това.

Общи условия

Активация на акаунт