Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спалните комплекти, одеялцата и олекотените завивки, както и спалните чували?
Какво е общото разбиране, което майките имат?
Какви са преживяванията на майките с избора на облекло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спалните комплекти, одеялцата и олекотените завивки, както и спалните чували?
Много хора имат различни мнения относно спалните комплекти за бебета. Някои предпочитат ленени гащички и ефирни туники, особено през лятото. Други търсят комплект с обиколка, чаршафче, олекотена завивка, възглавница и калъфка за възглавница, но не могат да намерят спално чувалче. Това показва разнообразието от предпочитания и избори на майките при закупуването на спални комплекти за бебета.
-
Какво е общото разбиране, което майките имат?
Майките споделят опит и притеснения, свързани с бременността, като силни болки, усещане за пулсиране в корема и други неудобства. Те обсъждат начини за справяне с болката, като приемане на магнезий и дърпане на палеца, което може да помогне. Това показва взаимната подкрепа и споделените преживявания в общността на майките.
-
Какви са преживяванията на майките с избора на облекло по време на бременност?
Майките споделят своите преживявания при избора на облекло по време на бременността. Една майка споделя, че е избрала панталон от лен и ефирна туника, които смята за по-удобни и подходящи за след раждането. Друга майка споделя своя опит в шиенето на секси пола, но има съмнения относно нейната практичност. Това показва разнообразието от предпочитания и избори, които майките правят при избора на облекло по време на бременност.
-
Какви са преживяванията на майките със срещите и снимките?
-
Какви са точките по палците на краката, които масажистът предупреждава да не се докосват?
Толкова полезна информация!!Благодаря ти за отделеното време да помогнеш на всички нас!!
Браво Кабив!!!
Много полезно наистина,благодарни сме ти!

, а август месец едно прекрасно бебче

вчера бях на контролна ехография при Варненскя ми доктор. Прегледа не беше продължителен и атрактивен както друг път, но за това не беше виновен док, просто на мен ми ставаше ужасно лошо лежейки по гръб (бебо притиска аортата и спира притока на кръв до мозъка
много е гадно, предполагам и на някоя от вас й се е сучвло... )Въпреки всичко мъника си е добре
станал е почти 2 кг, и док ми каза че трябвало да ходя още веднъж към края на Юли, за да се профилактира "Макрозомия"( което значи - голям плод и невъзможно естествено раждане
) моите + 14 кг. за 31-32 седмица не били много
, а на мен ми се виждат 14 тона 

- стерилизатор за микровълнова на д-р Браун, ваничка - голяма с непързалящи се подложки вътре на CAM, бебефон на Чико, комплект за изписване с над 15 части и още сума дреболии ....
спирам да пиша !
нямах нет и ми бе6е много ма4но без вас
.Парво 4естит рожден ден на val_stef мила много касмет,лубов и наи-сладкото бебе през август
.Тежи много и не мога да спя но6тем,поне нямам контракции.Тожа е целужки по сладките корем4ета
Ох- а от днес трябваше да съм си вкъщи.
през август
на