НОЕМВРИЙЧЕТО е вече малко буболече

• 10 961
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Бубуто, сега проверих - киселите на Биосет имат захар и глутен, но нишестетата нямат. Те са с царевично брашно. Там млякото трябва ти да си го прибавяш.
Ама Кити не яде нишесте, а само кисел.

# 61
  • София
Здравейте и от нас!
Честит седми месец на всички мини рожденици![/size][/color]  bigdance2
Калоян стои основно на спалнята ограден с възглавници, гимнастика, играчки, по-малко на земята , в шезлонга и в стола за хранене. Последния само името му е за хранене на нашия - не иска да яде в него и се храним в шезлонга и стои в стола максимум 5-10 минути.
Голям вятър е при нас. Сутринта излизахме ама направо ни отвя. Чудя се за следобед newsm78 дали да излизаме.
А за чаши и шишета аз само си мечтая да започнем да ги използваме. Вече месец и половина е захранен и не  иска да види нито сок нито вода, нито със шише нито с другия накрайник, нито с лъжица.Пробвам по 10 пъти на ден, но никакъв напредък няма - изплюва веднага попадналите по погрешка капки в устата му. Ами това е положението - не знам какво да го правя.
Приятен ден

# 62
много пишете бре.

И новата ни докторица вчера гледа, гледа, и вика: много хубаво детенце. На гърненце нали седи?

# 63
за накрайници
 купих зелен и само си дадох парите, нур пие от девинската бебешка вода, шишенцата с накрайника,
отивам на разходка

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 17:19 от Клара

# 64
много пишете бре.

И новата ни докторица вчера гледа, гледа, и вика: много хубаво детенце. На гърненце нали седи?
Shocked
Ти що не и отговори, че и колело кара Crazy

# 65
аз ся ще ви кача малко снимки как пълзи из Несебър.

обаче докторицата готина, свястна изглежда, но това гърне.....уби ма. А и очакваше да съм го записала в млечната кухня вече. Само в София ли кухнята е след десети месец? Или само кухнята в община Подуене?

абе с чаша пием - изливаме в устата.
През деня редуваме кошара, спалня, под, количка, каквото дойде, само не на ръце.

а - да питам за Девин водата - преварявате ли, които я давате?

# 66
исайкова, благодаря   bouquet получих файловете. ние досега бяхме навън на двора и докато стигна до кю-то, ти си изчезнала  Sad предполагам колко ти е трудно. и аз така понякога изпадам в истерияа, особено когато имам проблем с гърдата, а кейти тогава е решила да гледа около нея и да се хили. само дето при теб продължи много време. педито не ви ли съветва нещо, какво да правиш. а как качва на кг, добре ли е. и друго се сетих- ако му увеличиш разходките, дали няма да му се увеличи апетита.
взех пюренце с карфиол да пробваме, пък ще видим. с шипка нещо не се престраших да взема.  от два дена давам ябълка и тиква на хип и направо памперсите са пълни, че ни беше хванало едно затишие.
хи хи, тити, ти каза ли й, че и на пиано, и на цигулка вече свири  Mr. Green
за водата и чашите- пробвах с всички видове. щом усети вода в устата и плюе отвратена. имаме чашка на нук с накрайник, който й служи идеално да си чеше зъбите и венците.
нас утре ще ни мерят, да видим след месец захранване как сме. иначе за статистиката- хемоглобин 115.

# 67
  • София
много пишете бре.

hahaha hahaha hahaha

тити - след 10-ти вече не е млечна кухнята. мисля че има и млечни кухни в сф. наше педи каза, че няма сми. давали пюренца, само че с доста съставки, които не били подходящи за възръстта, защото гледат да минат по тънкана...спомена даже сол, зеле, боб Wink

буба и мики мерси - явно не са за нас киселите, нито глутен, нито захар давам още... Whistling

# 68
  • Пловдив
От 13ч ве4е четвърти комплект дрехи сменям + калъфка на възглавница и две завивки  Shocked
лапа си краката - в резултат ританките мокри и с пюре и оповръщан  Sick
направо ще лудна от два дни - втора пералня ще пускам с негови дрехи за днес
Дайте идея какво да правя newsm78

# 69
  • София
обувай му дрешки с отворено стъпалце да си яде пръсчетата на краката....примерно

# 70
Заведохме детето, което говори с морето, да види Несебър. Ей го на, как позира като първа кокона и няма проблем с обстановката Simple Smile Ааа, и тази снимка ми харесва.
Обаче много дъжд, много убити туристи и така. Иначе несебър си е готин Simple Smile ако се абстрахираме от кича и строежите.

# 71
Тити и на мен много ми харесвате на снимката, на която сте двамата.  bouquet
А и на другите Деян е много хубав Heart Eyes

# 72
  • Пловдив
Бравос на детето, което говори с морето и на мамата и на татито! Личи си ,че се забавлявате! Simple Smile

# 73
  • София-там нейде в западната част
ей тити много сте сладички да знаете  Heart Eyes а и с този цвят страшно много ми харесваш  Peace а за водата розовата точно днес коментирахме с други мами и те ми казаха че не трябвало да се преварява че се минерализирала или нещо от тоя род  Thinking ама аз не съм много убедена  newsm78 в това
исайкова наистина ти е доста трудно с това неядене на Кристи и не знам какво да те посъветвам  Thinking педката какво казва по въпроса ?
айде да видим бабите кви ги дробят сега  Whistling

# 74
По повод щурата ми щерка имам предложение за тема:
НОЕМВРИйчето къде намери гледа все да се катери!
Това по случаи покатерването й на фотьоила,макар че не успя съвсем-натежа й дупето и тупна на земята Grinning.Вече се научи и как да пада.
тити много ми харесва и на мен последната снимка.
През деня Виктория е само на земята или на разходка с количката.На ръце-не,сила нямам.Така или иначе докато я преобличам все едно се боря с мечка,пък и да взема да я нося.......

Общи условия

Активация на акаунт