НОЕМВРИЙЧЕТО е вече малко буболече

• 11 008
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • Карлово
Бубу, имат захар, че и глутен!Ама аз отдавна давам и от двете!
Буба,временно е, да знаеш. Аз тъкмо се оплаках, че попара не ще, но днес изяде цял сухар.

# 31
Хайде добро и от нас!
Вчера нашия тати имаше рожден ден, та попразнувахме, а днес си е взел отпуска и ще водим гостите на Рилския манастир.
Юка, аз от нямане на къде научих Малик да седи в кошарката, а като му писне том - на пода. След всяко кърмене го мятах там, в началото издържаше по 2-3 минути, за един месец се научи и сега изкарва така по един час.

# 32
А дано е период, че съм кълбо от нерви. С това не ядене и не спане, придружени с рев.

# 33
[Аз тъкмо се оплаках, че попара не ще, но днес изяде цял сухар.
hahaha петра яде по 3- 3 и половина

# 34
  • София
А за това кой къде стой през деня - Филип е предимно на пода, само като ям или мия чинии или нещо такова го слагам за малко в проходилката, количката, столчето за кола или в леглото му. Малко е на ръце, главно като плаче от зъби или като се приспиваме - като ви чета как си заспиват сами бебетата май ние сме единствените, които още се приспиваме на ръце всеки път...Wink

намерихме си нова мн забавна игра . аз се крия зад табуретката и надничъм от някой ъгъл - той със смях се хвърля натам, а в това време аз се премествам от другата срана - докато стигне мен вече ме няма и се подавам от др ъгъл и така си се въртим и гоним около табуретката - голям смях и забава Wink

# 35
Добро утро и от мен Hug,

Уфф, помислих че ми се е развалил модема. Включвам компютъра, а интернета не тръгва и компютъра не разпознава модема, а той се бил изключил сам, което не знам как става. Включвах, изключвах всичко, 2 пъти рестартирах компютъра и накрая тръгна животното. Twisted Evil
Майче, на мен пин код не ми е искал сайтът, само номера на картата+отзад където си слагаш подписа на картата нали имаш един дълъг номер - та оттам последните 3 цифри вписваш в едно поле и готово. Но пък има различни видове карти, и незнам при другите видове дали е така. newsm78 То затова по интернет източват карти, защото пароли не са им необходими. Така, че картата си на никой не давай, дори и за минута, ако са възможни разплащания с нея по интернет. Много бързо може някой да ти изпразни наличното в сметката. Колко му е да препише два номера. А за пин кода, не мисля че трябва да се вписва - доколкото знам него на никой, ама на никой май не трябва да го съобщаваш.
Тук е жега, но на мен за сега ми е прохладно, нали се разхождам с мокра коса. И пия кафеееееееее newsm03
Ама трябва да готвяяяя Rolling Eyes за обяд.
Вчера пак лъснах терасата и смятам тази вечер там да хапнем.
Сердика, страхотен план! Flutter
Поло и той прекарва доста време сам в леглото си - играе си сам, после като му писне, го вземам и хоп в кошарата. Там продължава играта си. След което идва време за хапване, после малко игра и с мен, и така - редувам ги. Той си поспива и доста през деня.

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 11:55 от Pollia

# 36
  • Там където е семейството ми
Здравейте.Ние също се записваме във отбора на децата отказващи да ядът попара. Sad
До последно все си мислех,че аз не я правя както трябва въпреки,че когато батко и беше малък съм я правила същата и я омиташе за секунда.
Но явно Преславка нещо се опъва. Crossing Arms
Вчера бяхме на ваксинация.Изчакайхме да мине 1 час след ваксинацията за да си хапнем.Как го изкарахме този час само аз си знам. ooooh!
Давах и профилактично Панадолче вчера един час след ваксинката и снощи преди да си легне.
Сутринта като се събуди имаше температурка и отново дадох Панадолче.До момента не е вдигнала отново.
От два дни бяхме и със запек та едно пюренце на ганчев от сини сливки ни оправи. Simple Smile
Това е от нас засега. Simple Smile

# 37
майче, мерси! Арт ми е прическата определено, пък и отвлича вниманието на хората от корема ми Laughing!
исайкова, мерси! Пюрета зеленчукови папа с апетит. Въвела съм от тях морков и сладък картоф, на тиквата даде алергична реакция. Вчера на късната закуска омете към 70 мл хиповско пюре морков+ картоф; после цокна. Тая работа с 2-3-те лъжички за опитване май няма да я бъде. Папи му се на детето и това си е. Вариантът първо кърмене, после даване на твърда храна не става, щото се кърмим легнали и в 90% от случаите заспиваме на гърда. Значи  първо ще е твърдата храна. Ръмжи, юрка ме, само като си види такъмите за хранене. Капка не разлива! Преди пипаше с ръка в уста и лъжицата закачаше, щото си мислеше, че това е нова игра. Но после като схвана защо е това упражнение с лъжицата - само зяпа стръвнишки с уста и гълта!
Въвела съм освен това оризова каша безмлечна, ябълка и круша. Чудя се другата седмица дали да не дам и банан и това да е за 6-тия месец?
Ще купуваме кошара по всичко личи. Минахме без шезлонг и активна гимнастика. Слагам я през деня на нашия креват, но той не е от ниските, а не мога все да я гледам. Ограждам я с възглавници, но тя ги сграбчва и ги яде...не вършат работа...
Какви кошари сте купили? Бихте ли ми препоръчали кашара?

# 38
  • Там където е семейството ми
майче, мерси! Арт ми е прическата определено, пък и отвлича вниманието на хората от корема ми Laughing!
исайкова, мерси! Пюрета зеленчукови папа с апетит. Въвела съм от тях морков и сладък картоф, на тиквата даде алергична реакция. Вчера на късната закуска омете към 70 мл хиповско пюре морков+ картоф; после цокна. Тая работа с 2-3-те лъжички за опитване май няма да я бъде. Папи му се на детето и това си е. Вариантът първо кърмене, после даване на твърда храна не става, щото се кърмим легнали и в 90% от случаите заспиваме на гърда. Значи  първо ще е твърдата храна. Ръмжи, юрка ме, само като си види такъмите за хранене. Капка не разлива! Преди пипаше с ръка в уста и лъжицата закачаше, щото си мислеше, че това е нова игра. Но после като схвана защо е това упражнение с лъжицата - само зяпа стръвнишки с уста и гълта!
Въвела съм освен това оризова каша безмлечна, ябълка и круша. Чудя се другата седмица дали да не дам и банан и това да е за 6-тия месец?
Ще купуваме кошара по всичко личи. Минахме без шезлонг и активна гимнастика. Слагам я през деня на нашия креват, но той не е от ниските, а не мога все да я гледам. Ограждам я с възглавници, но тя ги сграбчва и ги яде...не вършат работа...
Какви кошари сте купили? Бихте ли ми препоръчали кашара?
За кошарата.Аз ти перпоръчвам сгъваемите кошари на "Бертони"
Ние за баткото купихме такава хем за игра хем за спане.Родих се с тази кошара,още повече,че където и да ни се наложи да идем,имам предвид на почивка събираме я и кошарата плътно с нас.Издържа цели 2 години,а сега се ползва и от Преславка. Simple Smile

# 39
  • София
Нашата кошара е пода. Просто ни е тяснo в къщи и само кошара ми трябва. И без това си вкарах автогол, с грамадния замък който купихме на Боян за рождения ден.
Ето ви една беля. Вчера се довлачила до единия шкаф, измъкнала шишарките дето са за украса и ги напварила на люспички (те са от меките шишарки,а не борови). Влизам аз а Калинка цялата в люспички- в косата, в панталоните, цялата като горско джудже.
Ивка, кефи ме как пишеш умалително (Панадолче, температурка, пюренце, сливки). Много сладко Laughing

# 40
  • София
Аз съм бясна.
Рева си тук като кукувица.
Иде ми да се гръмна.
От 50мин го приспивам,айде заспа...и като му дадох гърдата-тръгна да цока,ма нали е препълнена и му изпръсках мн яко цялото лице.Стресна се,събуди се,и сега трябва наново.дa ама нервите ми не издържат Close
Гърдите са ми буци,той неще да яде.От 7 сутринта.
Аман!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 41
  • София
а докато писах сега падна на земята Cry

# 42
Ииии Исайкова, успокой се и дръпни малко от млякото с помпичката, ама малко колкото да ти олекне. дано му няма нищо на палавника Heart Eyes

# 43
исайкова, първо успокой се!
второ - това с препълването на гърдите не е шега работа! на мен малката само веднъж ми стачкуваше (след настинка), 2-3 дни продължи историята. по едно време се принудих да се цедя и да хвърлям кърмата (не исках да и давам с шише тогава, а беше мн. малка за лъжица - буташе навън с езиче).  тогава я излъгах да цока в движение - аз съм я гушнала и я нося, гола до кръста съм, тя цока от едната гърда, от другата тече мляко по мене и по килима... накрая не искаше и така да цока и ... изцедих се и дадох от шише - пи и се успокои. следващото и хранене беше през нощта и все едно никога не е стачкувала коконата! от шише съм давала 2 пъти до сега в изключително критични моменти. не знам дали това не е решението в случая. поне и ти и детенце да се успокоите за момента. не вярвам от 1-2 пъти да се пристрасти към шишето.

# 44
привет  Wink
Саши го болеше коремче от бананите  Wink благодаря  Wink сега не даваме толкова банани и сме доволни  Wink само си мени дневния режим със коростта на светлината. миналия уикенд заспиваше в 9 сутринта за около час, сега в 9 не можа да заспи, в 10 също ... та чак в 11 му се доспа и заспа . въпрос към всички които не разчитата на дневен режим - как познавата, че на бебето му се спи със сигурност ,а не , че например му е скучно? защото и Саши не заспива сам - не на ръце, ноо си показваме книжки  Laughing
Поля - плащането с КК не е толкова опасно, доколкото разбрах. По принцип срещу подобни измами по интернет ако не си давал пинкод!!! картата е застрахована от самата банка и банката връща парите. а и известно време след като си платил от компанията от която ти е издадена картата получаваш писмо да одобриш плащането. ако не го одобриш и кажеш, че това не си го поръчвал ти и т.н те си правят разследване и не ти теглят парите от сметката. ако някой е поръчал с твоята карта на кой адрес си е доставил нещата ? Ти ккво знаеш по въпроса. може моята информация да не е вярна   newsm78
исайкова - пробвала ли си да смените позата на кърмене? може да го подпреш на възглавницата с главичката напред , крачетата зад гърба ти? пробвала ли си да изпомпваш малко мляко за да не са препълнени гърдите? Саши е отказвал да суче от препълнени гърди , може би много силна е струята и не ще . не знам точно защо , но може мъника ти да се навие ако изцедиш малко предварително

Общи условия

Активация на акаунт