Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 9

• 52 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря, Боби! Дано новата клиника ти донесе така дълго чакания положителен резултат! Simple Smile
Благодаря, дано. Да изпразним скоро тази тема, или да останем само да споделяме как сме успели всички. 🙂❤️

# 466
Боби, успех и от мен в новата клиника! Дано, дано, идната нова година да е твоята! Hug

# 467
Момичета, желая ви хубави празници, споделени моменти и нека се сбъднат най-съкровените ви желания Flowers Hibiscus

# 468
Желая на всички много весела Коледа! Christmas Tree

# 469
  • In transit
Боби успех в новата клиника.
Мелинда как си? Всичко наред ли е с ембриончето?

Весели празници момичета, само положителни емоции ви желая.

# 470
Благодаря ви за пожеланията. Весели празници и от мен! Heart

# 471
  • Варна
Добро утро на Коледа, момичета, и честито Рождество Христово Simple Smile
Аз съм на 38,5 г., той на 43,5 г. Трябваше ми време да приема, че не става по естествен път и щом съм тук явно ми увря главата, но имах бариера и гняв, признавам си.
Изчетох тази тема, ще чета и назад, и отново, искам да питам нещо. Моят мъж пътува и това ограничава времево възможностите ни за зачеване.
Сега ще си дойде в началото на април. Мога ли аз да използвам това време докато го няма? Не съм мислила за кли ника, във Варна живеем, този първи мой пост е само за това - мога ли да започна преди той да си е дошъл? Последната му спермограма от юни т.г. е нормална.
Искам аз да.ви донеса късмет, на всички ....

# 472
Добро утро на Коледа ! Бъдете здрави най-вече и усмихнати ! Другото ще го тамъним заедно !
Аз не пиша често, но прочитам писанията Ви , някак си немога да се съсредоточа и в това
За мен .... провал от всякъде .. трансфер на 2 уж най- хубавите и цикъл от снощи ! А доктора ми е прекрасен , такова сърцераздерателно съобщение получих , че .....
Емииии какво да се прави ..... та едно празнуване ....
но гледам ,че не съм само аз Simple Smile
Добре дошла на Мира Иванова , пожелавам ти успех ... аз мога да кажа само за Истанбул - не събират яйцеклетки , така ,че невъзможно там за твоята ситуация ! Има момичета от твоя град ще се включат за обяснения.
Колко време след трансфер .... пак трансфер може? Пили ли сте някакви лекарства , след като ви дойде цикъла ?

# 473
  • София
Честито Рождество, момичета ❤
Бъдете здрави, много късмет и любов 😍Нека пътя към малкото човече, бъде по-лесен и по-успешен за всяка от Вас. Вярвайте в чудеса, когато най-малко го очакваш то идва. Когато загубиш доверие във всичко, тогава се случва чудото 😍😍😍 Аз повярвах, като ми се случи 🤗
Ръся ви с заразен прашец 🍀🍀🍀🌼🌼🌼🍀🍀🍀❤❤❤❤🎉🎉🎉🎉
Всички ще се преместите в другите теми 🍀🍀🍀🍀🌼🌼🌼🌼🍀🍀🍀🍀

# 474
Честито Рождество Христово! Бъдете живи и здрави, нека идната година да се сдобием с така мечтаните рожби! На много малко места съм срещала толкова човечност и доброта, колкото срещнах тук. Бъдете благословени!
Джиджи, имахме крещяща нужда от прашец, благодаря! Дай Боже да имаш много помощник-феи!

# 475
Честита Коледа, момичета. Бъдете благословени с най-желаното!
Мира, можеш да направиш редица изследвания до април, за да изключиш евентуално някои причини и да си подготвена за бременността. За големите клиники в София се чака. Запиши си час отсега, ако искаш там. И питай за всичко във форума Hug
Цветенце, съжалявам. Аз съм правила ЗЕТ в следващия цикъл след стимулация и ЕТ. Според моя доктор нямало проблем веднага.
Да не звучи песимистично в празничния ден, но аз след толкова неуспехи някак все още нямам вяра, че ще се случи...

# 476
Честита Коледа, момичета! Heartpulse
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Heart
Бъдете живи и здрави!
Hug
tsvetentse, много съжалявам, миличка! Confused
За съжаление, това е реалността на нашата възраст,
затова не трябва да го приемаме много трагично.
Убедена съм, че професорът е направил всичко по силите си,
за да ти помогне!
Той най-добре може да ти каже кога отново може
да пристъпиш към трансфер, защото е запознат със състоянието ти.
Не се отчайвай, щом имаш още ембриончета, е добре, има надежда!
Успех! Стискам ти силно палци! Flowers Four Leaf Clover
Мира, здравей! Hug
Аз съм от Варна. Не ти препоръчвам никой лекар тук!
Аз се лекувам в "Бахчеджи" - Истанбул.
Горещо ти препоръчвам клиниката! Работят сърцати и отговорни хора!
Професионализмът и моралът е на много високо ниво!
И аз като Цвети знам, че сперма не се замразява там,
но едно момиче скоро сподели, че са й казали, че може да замразят.
Успех, на която и клиника да се спреш! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 477
Честита Коледа ,борбени момичета!Нека се сбъднат мечтите ни и бъдем благословени с това което желаем и мечтаем!

# 478
  • София
Честита Коледа на всички и от мен. Бъдете здрави и все така борбени до изпълнението на най съкровенното ни желание да станем майки, нека господ ни закриля и сбъдне нашите мечти с много радостни мигове и изпълнени моменти с незабравими преживявания. Късмет на всички,  очакваме добри новини в темата за Новата 2019г.

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 14:20 от pepita5

# 479
  • Варна
Благодаря ви, момичета, за съветите и за подкрепата. Ще навлизам в темата и ще разчитам на вас, а аз ще ви стискам палци от сърце.
Честито Рождество още. веднъж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт