Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 9

• 52 790
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
🎄🎄🎄ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО. Нека всички мечти за бебоци се сбъднат в тази тема. 🎁🐥❤🎄🎄🎄

Мира, ние не сме от Варна, но сме ползвали и техните услуги. На д-р Юдова и групата около нея. Не препоръчваме, ама грам!!! Макар че при вас може да сработят нещата. Това трябва да се дискутира с твоят мъж. Той ако няма предпочитания за клиника, избери ти. Така до април може да посетиш поне 2-3 специалиста и да чуеш различни мнение. Най-важното е да се разбере от къде идва пречката. Бих ти препоръчала Турция или д-р Калчев в клиника Адела (София).
Джиджи, благодарности за прашеца. Нужен ни е. Минавай по-често и споделяй как сте.
Късмет и здраве на всички Ни! 😊

# 481
Айде пак аз Simple Smile
Разведри ми се небето над главата , отминаха тъмните облаци Simple Smile готова съм
А такъв обилен цикъл не съм имала от година и повече , това вследствие на лекарствата ли е ?
Джиджи поздрави за малкото джудженце Simple Smile пази се
Сиси , Божа работа ! Така е ! Успех на теб !
А иначеее на мен ми се иска една почивка нейде из Южно Китайско море за месец  пфффф 😊

# 482
  • На остров
Весели празници и аз да пожелая !
Повече здраве и повече успешни бременности през идващата година !
Стискам палци на всички в процедура !

# 483
Айде пак аз Simple Smile
Разведри ми се небето над главата , отминаха тъмните облаци Simple Smile готова съм
А такъв обилен цикъл не съм имала от година и повече , това вследствие на лекарствата ли е ?
Джиджи поздрави за малкото джудженце Simple Smile пази се
Сиси , Божа работа ! Така е ! Успех на теб !
А иначеее на мен ми се иска една почивка нейде из Южно Китайско море за месец  пфффф 😊
Благодаря! Hug
Аз нямам никакви очаквания, отписала съм всичко,
не изпитвам никакви вълнения, даже нямам намерение
да правя тест след трансфера, ще чакам да ми дойде,
а пък ако стане нещо - добре дошло.
За цикъла нямам идея, но едва ли е от лекарствата.
Късмет! Стискам ти силно палци! Heart

# 484
Честито Рождество Христво на всички   борбени момичета .Нека новата година ни донесе много късмет и  успешен финал с много ревливи и борбени човечета .Сис  не искам такива писания  от теб   смело напред и никакъв писимизъм   само оптимизъм и положителна нагласа и нещата ще се случат Heart

# 485
Сиси, ти май го караш на принципа „да съм готова за възможно на-лошия сценарий, пък дойде ли нещо по-добро, добре е дошло”. Пожелавам на теб, на всички момичета тук, а и на себе си, възможно най-добрият сценарий!

# 486
ЧЕСТИТА КОЛЕДА и от мен, мили момичета! Преди всичко да сме живи и здрави всички и семействата ни! И дано следващата Коледа да е още по-щастлива за всички ни, с бебешки играчки под елхата!

# 487
Честита Коледа и от мен. Знаете какво ви пожелавам - другата Коледа да нямате време за писания във форума от сменяне на памперси. Grinning
И аз съм все на принципа на Сиси - очаквай лошото, за да не те боли после прекалено много, пък дано изхода да е добър. Обаче си мисля, че това е леко грешна стратегия. Не случайно има книги за позитивното мислене и самовнушението. Аз успях да забременея при първия си трансфер. Това е единствения път, в който вътрешно бях убедена, че само да стигна до трансфер и ще видя 2-те черти. Даже на глас съм го споделяла много пъти вкъщи. При втория трансфер вече го имаше страха, притеснението да не стане като предния път, съмнението... и резултатът беше кръгла нула.
Сега съм пред ново предизвикателство и въпреки, че съм реалист и съзнавам, че съм доста зле, някакъв див оптимизъм поддържа вярата ми, че ще успея да забременея успешно рано или късно. Та си мисля, че трабва да си оставим доза оптимизъм в нас. Hug

# 488
Благодаря ви, мили момичета! Heart Hug
Аз съм голям оптимист по принцип Blush,
обаче човек трябва да има и някаква реална преценка за възможностите си в дадена ситуация.
За мен не е фикс идея, затова го преживявам по-спокойно.
Когато съм пренавита много за нещо, никога не става.
Затова отдавна следвам мотото: "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!"
Каквото зависеше се от мен го направих, а останалото каквото Бог реши!
Дай боже всички да имаме повече късмет през следващата година! Hug

# 489
На забременяването влияят - дефицитът на витамин D, подтиснатата функция на щитовидната жлеза и цьолиакията.
Едно проучване установи, че в групата на жените с най-високи нива на витамин D, 47% са забременелите, докато при жените с ниски нива на витамин D процентът на бременност е само 20%. Все още не е известно как витамин D влияе на плодовитостта, но изследователите подозират, че той прави матката по-възприемчива към бременността. Изследванията показват също, че витамин D играе роля в производството на хормони, които контролират репродукцията. По-голямата част от витамин D в организма се натрупва след излагане на слънчева светлина. Недостигът на витамин D е особено често срещан при жени с поликистозни яйчници. Същото проучване установява и връзка между ниските нива на витамин D и проблема с инсулиновата резистентност. Много лекари препоръчват най-малко 2000 IU витамин D на ден, но трябва да следвате препоръките на Вашия лекар относно специфичната доза, която трябва да приемате. Най-голяма полза от добавката на витамин D се извлича когато тя е под формата на маслена капсула, а не в твърда таблетка. Трябва да се приема с определено количество мазнини. Можете също така да си набавите витамин D от храни като риба, яйца и мляко, но вероятно няма да сте в състояние да коригирате дефицита само с храната.
Ако сте се борили с безплодие или спонтанни аборти, трябва да помолите Вашия лекар да провери нивата на тироидните хормони и на тироидните антитела.
Още един изненадващ фактор, който може да повлияе на шансовете ви да заченете и да износите бебето, е здравето на венците. Пародонтитът също увеличава риска от спонтанен аборт.

# 490
Здравейте, да се запиша и аз тук. Годините се изтърколиха и преди няколко месеца направих 40. Имам едно прекрасно слънчице почти на 12 и вече 3 неуспешни бременности. Решила съм да опитаме инвитро с моето момче и с интерес ще следя темата.
Пожелавам успех на всички!

# 491
  • Варна
Аз имам много тъп въпрос ама питам и бера срамовете.
Мога ли да отида в клиника "X" и да си кажа в прав текст искам тук, така и така стоят нещата, от къде да започна?

Имам инсеминация при Александров преди години, не искам да ходя там, нямам усещане за емоционален комфорт. Знам, че са добри, но не го усещам като моят док.

Мм ходи да прави спермограми в друга местна клиника и усещането му е ок. Да се доверя ли въобще на тези неща?

Още нещо - назад в темата прочетох за носенето на много дини под една мишница наведнъж, аз точно това правя и се юркам сама и се тормозя. Май и личния ми мир е важен, ще поработя над този момент.

# 492
  • In transit
Мира, можеш разбира се. Аз също съм от Варна и засега имам един опит при д-р Юдова. Да, Вики не е доволна от нея, но аз пък съм доволна, отношението и беше много добро и даде всичко от себе си. Равносметката е два фоликула, две яйцеклетки, едната презряла, втората я оплодиха и върнаха с отлично качество. Според резултата на чхг-то личната ми АГ е на мнение, че е имало имплантация. Бременност не настъпи, но ние сме с тежки женски и мъжки фактор, годините и те са ми доста(четири над твоите Simple Smile), така, че за мен това е добър първи опит. За втори път съм решила да пробвам на друго място, но тогава нямах възможност да ходя където и да било. Стресът е голям, на мен ми биеха и инжекциите в болницата, защото сама не мога. Така, че ако си почувствала някоя клиника като своя, говори и с лекарите там и реши дали са ТВОИТЕ, независимо кой какво ти казва. Всеки случай е толкова индивидуален.

Честита Коледа момичета, много здраве ви желая и нали си знаете, най-доброто предстои през Новата година за нас! Hug Kissing Heart

# 493
  • На остров
И аз да пожелая много много успехи през новаа 2019 !!!!
Да сме здрави и щастливи, да се радваме на малките неща и да откриваме любовта отново и отново !

# 494
  • София
Борбени момичета,пожелавам ви весела Нова Година,да е изпълнена с много радостни новини и скоро да сте в другата тема за отчет.Ние сме добре,Марти расте и става много сладка със всеки изминал ден.
Пожелавам ви от сърце да сбъднете мечтите си🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт