Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 9

• 52 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • На остров
Пепита а нямаш ли конторолен преглед преди пункцията ?

Ваня дъщеря ти не беше ли имала извънматочна ? Изчистването в 8 седмица не е ли един вид аборт, но без кюртаж, стискам палци за положителен резултат.

Виктория вие какво решихте ? Ще правите ли нов опит при вас? Аз чета много суперлативи за американските клиники.

Бубанка също не е писала скоро, дано дойде с някоя добра новина !

# 61
  • София
Да имам записах си час за утре, но др. Персенска я няма и ще отида при Цветков

# 62
tsvetentse, Ваня, не се притеснявайте! Hug
Диагностично хистеро се назначава, за да се огледа матката
и ако име нещо, да се отстрани, не всичко се вижда на ехограф.
Хистерото може да е само от полза, дава по-големи шансове
за забременяване, ако е хубав ембриона, разбира се.
Стискам ви палци! Hug
pepita5, аз не мога да разбера точно за какво става дума.
Как на 10-ти правихте хистеро, а на 13 пункция?
По време на стимулация не бях чувала да се прави хистеро.
И как ще правиш пункция на 5-ти или 6-ти, като ти е дошло на 27-ми октомври?
Нещо аз не мога да схвана явно.
Иначе и аз мисля като Вики, че цикълът просто е продължил.
Успех! Hug

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 09:22 от sisi345

# 63
Момичета случи ми се нещо странно, на 10.10 ми правиха хистероскопия, на 13.10 пункция, на 27.10 ми дойде МЦ до 29.10 беше по слабо и на 1.11 вечерта отново ми дойде. Случвало ли му се е на някой и това нормално ли е
За хистеро-то преди пункция-не знам какво да кажа...На мен ми е идвал втори  цикъл по време на стимулация-тотално ме объркаха тогава...и просто продължих хапчетата и инжекциите докато спре цикъла,но по спомен те и не растяха много бързо докато течеше...така,че ще имаш преглед и ще видиш как растат фоликулите и кога ще е пункцията...

# 64
Две в едно,не беше извънматоча,беше кухо яйце,но сакчето растеше и си отговаряше за седмицата.
Аз съм чела за извън маточната,защото тръбите й са "накъдрени" от ендометриозата и има голям риск да й се случи.

# 65
  • София
tsvetentse, Ваня, не се притеснявайте! Hug
Диагностично хистеро се назначава, за да се огледа матката
и ако име нещо, да се отстрани, не всичко се вижда на ехограф.
Хистерото може да е само от полза, дава по-големи шансове
за забременяване, ако е хубав ембриона, разбира се.
Стискам ви палци! Hug
pepita5, аз не мога да разбера точно за какво става дума.
Как на 10-ти правихте хистеро, а на 13 пункция?
По време на стимулация не бях чувала да се прави хистеро.
И как ще правиш пункция на 5-ти или 6-ти, като ти е дошло на 27-ми октомври?
Нещо аз не мога да схвана явно.
Иначе и аз мисля като Вики, че цикълът просто е продължил.
Успех! Hug
Пункцията след хистерото беше на СЦ без стимулация извадихме 1я и сега си имам от нея още един замразен бластоцист. Сега ми дойде на 27.10 на 29.10 бях за проследяване и този път докито реши да направим лека стимулация да извадим евентуално поврче Я, и ми каза да отида утре 3.11 при др. Цветков и пункция на 5 или 6.11, при мен винаги пункцията е на 11 ден от идването на МЦ

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 11:57 от pepita5

# 66
Имала съм стимулация при която кървях през цялото време, та дори и след пункцията. Не казвам, че е нормално. Просто често се случва. Това е реакция. Няма какво да се направи и според докторите не пречи. Според мен не е нормално. А относно пункция и кървене да не те притеснява. Отложи трансфера.
Две в едно, ще пробваме докато стане, но след Нова година.

# 67
  • София
Благодаря ти, сега съм по спокойна,  че се шашнах. Hug

# 68
  • и тук и там :)
Да имам записах си час за утре, но др. Персенска я няма и ще отида при Цветков

pepita5 знаеш ли докога я няма Персенска? Аз чакам всеки момент да ми дойде и на втория ден трябва да запиша час при нея....

# 69
  • София
На 5.11 ще е на работа

# 70
Здравейте моля за съвет. Започнах инвитро процедура но ми се спукаха фоликулите преди пункцията.Направихами инсеминация .Направих кръвен тест след закъснение от 3 дни беше положителен но получих зацапване и ми биха хориомон.Направих тест след 4 дни и беше 517 след два дни 330 губя ли бебето

# 71
  • На остров
Нинка или резултатите са повлияни от хормона или не се развиват добре.

# 72
Да пусна ли нов тест след два дни

# 73
Да пусна ли нов тест след два дни
Пусни и, ако пада още може би, както е писала, Две в едно,  нещо не е наред. Sad

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 17:35 от bubastet

# 74
  • София
Здравейте, момичета. Днес ми е много тежко, чувствам се ужасно подута, все едно корема ми е балон, задъхвам се като вървя дори и бавно, а аз иначе по принцип съм бързоходна. Знам, че това са симптоми на хиперстимулация и реших като ходя до Надежда за епикризата, да ме погледнат. Прегледа ме дежурната, каза че имам малко течност свободна, но било нормално след тези манипулации. Лигавицата ми била 16 мм, което нищо не ми говори. Странното е, че имам 2 фоликула около 25 мм, от къде се взеха и не би ли трябвало да ги няма. Притеснително ми прозвуча това. Каза ми иначе, че не може да става въпрос за хиперстимулация тежка. Все пак може да се наложи да спра прегнила. Пуснах си и ПКК и между другото чхг. Освен леко завишени левкоцити на кръвта нямаше отклонения, а чхг е 8.2 при р ст над 1, но вчера имах прегнил 100 ед. Най вероятно е от него. Нормални ли са тези не разположения според вас? А Т ми е от вчера 37,3. Голям филм е всичко това, всеки ден ново 20, дано финала е щастлив.

Общи условия

Активация на акаунт