Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 9

• 52 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • На остров
Кате най важното е да се успокоиш !
Нямам идея за фоликулите, щом лекарката те е прегелдала, значи всичко е наред !
Прегръдки !

# 76
Кате, аз не съм компетентна по въпроса, но доколкото знам,
трансфер се прави, като се спукат ф. Нали бият Овитрел, или каквото и да е там.
Лигавицата не е тънка, трябва да е хубава, не знам как трябва да нараства след трансфера.
Има компетентни момичета, може да кажат.
Според мен след 40 г. много рядко може да се получи хиперстимулация.
На моята възраст пък е абсурд.
Дано всичко да е наред! Стискам ти силно палци! Hug

# 77
Кате, не се филмирай, всичко ще бъде наред! Чакаме те да се похвалиш след някой и друг ден!

# 78
  • София
Благодаря момичета, но май нямам много шансове. ЧХГ днес е 4.57, вчера беше 8.2, точно преди 24 ч. Явно е остатък от прегнила 100 ед миналият ден. Нз нямам добро предчувствие, явно е неуспешен опита.

# 79
Кате, не е ли рано да пускаш ЧХГ?

# 80
  • София
Кате, не е ли рано да пускаш ЧХГ?
Ами защо ли ми трябваше вчера да го пускам с другите изследвания от любопитство и аз нз.

# 81
Катя, приемай си назначените лекарства след трансфер, изчакай някакъв по-приемлив ден за пускане на чхг, повече спокойствие и по-малко филмиране от всяко нещо, защото от паника файда няма.

# 82
  • На остров
Кате спокойствието и позитивното мислене с амного важни !
Не го отписвай предварително, стискам палци !

# 83
  • София
Катя, приемай си назначените лекарства след трансфер, изчакай някакъв по-приемлив ден за пускане на чхг, повече спокойствие и по-малко филмиране от всяко нещо, защото от паника файда няма.
Много си права! Благодаря ви от сърце!

# 84
  • София
Момичета върнах се от доктора оказа се, че организма ми се бил объркал след хистерото, но имало и такива случаи. Първият ми МЦ от 27-29.10 бил от левия яйчник и съм за пункция от него с 2 фоликула 20 и 13мм, а МЦ от 2.11 е от десния яйчник там сега има много малки фоликули като за 2-ри ден от МЦ. За първи път чувам такова нещо и сега какво 2-ра ли пункця ще имам за десен яйчник.

# 85
Пепита, не съм в час как се е получило така при теб. Нали едни и същи хормони действат и на двата яйчника. Ще се радвам да се появи някой, който разбира и да обясни.
Аз от днес започвам Фемара за пет дни. Предишната стимулация с Мериоферт беше септември и не ми се щеше да се подлагам на това толкова скоро. Иначе ФСХ ми е 11.99 mIU/ml, а естрадиола -52.73  pg/ml, което май е най-доброто за последната година и половина. Дай Боже да обърна тренда и направим читав ембрион!

# 86
+-123, стискам ти силно палци, миличка! Късмет! Hug
Пепи, аз нямам никаква представа защо така се е получило с цикъла,
обаче не мога да си обясня защо се прави първо хистеро,
като ще се събират ембриони, че и преди пункция.
Не бях чувала досега, затова вчера се зачудих.
Дано всичко да се нареди! Успех! Hug

# 87
  • София
+-123, стискам ти силно палци, миличка! Късмет! Hug
Пепи, аз нямам никаква представа защо така се е получило с цикъла,
обаче не мога да си обясня защо се прави първо хистеро,
като ще се събират ембриони, че и преди пункция.
Не бях чувала досега, затова вчера се зачудих.
Дано всичко да се нареди! Успех! Hug
Дано, обадиха ми се от болницата в понеделник пункция на ляв яйчник. Преди хистерото имах 2 пункции, след него още една и това ми е 4-та. Готови бяхме за трансфер този месец с 2 бластоциста, но май няма да има излезнаха резултатите от пид и май не е добре работата, а ембриолозите по развитие казаха, че са перфектни без забележки. Аз не мога да разчета добре резултата, но май единият момиче е с Даун, а другия момче с друг синдром в понеделник имам час с генетиците за разяснение и тогава ще знам на 100%

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 15:55 от pepita5

# 88
Благодаря, момичета! Пепита, късмет в понеделник!

# 89
  • София
Благодаря, момичета! Пепита, късмет в понеделник!
Благодаря ти много и на теб много късмет всичко да е на ред, дано сега да е твоя момент. Стискам ти палци.

Общи условия

Активация на акаунт