Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 9

• 52 748
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Ваня много е важно да може да говори тя за това, ще и помогне в целият процес.
Не ММ не иска в чужбина като цяло, само за ЮК, Дания и Норвегия евентуално. Но аз си проучвам да съм готова, ако случайно се навие. За нас ще е наистина последен асистиран и искам да сигурна в избора си.
Той моя мъж всъщност е сигурен, че ще успеем натурално.
И моя също.
И моят Simple Smile. Хич не е фен на изкуствените методи...

# 586
  • In transit
Не ММ не иска в чужбина като цяло, само за ЮК, Дания и Норвегия евентуално. Но аз си проучвам да съм готова, ако случайно се навие. За нас ще е наистина последен асистиран и искам да сигурна в избора си.
И моя също.

Ама на твоят му е ОК спермограмата, а при нас е зле. Simple Smile

# 587
  • София
То зависи и колко е зле.

# 588
И моя също.

Ама на твоят му е ОК спермограмата, а при нас е зле. Simple Smile
Права си, Mikkey, от това е. Щастлив е от факта Grinning.
Сега е на етап да настоява да продължим с опитите за инсеминация, ама аз не искам да губя повече време заради годините.
И в този ред на мисли искам да споделя с вас едни мои мисли, които ме тормозят. Споделих ви, че правих миналия месец инсеминация след 1 година възстановяване. Беше с лека стимулация - Летрозол 2x1 5 дни и Мериоферт 150 на 3, 5 и 7 - ми ден. Като отидох на преглед някъде на 11 ден от МЦ, имаше само два фоликула - в ЛЯ 24 мм и в ДЯ - 13 мм. Док ми изписа Хориомон за таймиране същата вечер и на 40-ия час направихме инсеминацията. На 10-ти ден направих кръвен тест и ЧХГ беше 5.28. И няколко дни след това ми дойде Ц. Та въпросът ми е за големината на фоликулите - единият не е играл в мача, ясно е. А другият според мен е бил твърде голям и даже е нараснал още поне 2 мм. Според вас не е ли било ясно още при прегледа, че инсеминацията е обречена и всъщност не е било нужно изобщо да я правим?

# 589
Благодаря ви много, Вики, Дива! Heart
Бебка, случвало ми се е, но преди много години.
Имах един период, в който, където седна, ставаха локви кръв.
Не се дължеше на нещо конкретно, така ми казаха.
Днес съм по-добре, намаля кръвта, ама не можах да мигна цяла нощ,
не знам как ще пътувам довечера, като пребита съм, няма да мога да полегна
и през деня, че имам работа.
Момичета, изобщо не вярвам, че на нашата възраст може да се забременее естествено,
поне за себе си съм убедена. Моята гинеколожка във Варна от 39-годишна ми разправя
да чакам, защото съм била здрава и щяло да се получи, в началото наистина вярвах,
загубих много ценно време, ако бях започнала с опити тогава, сигурно щях да успея,
поне хормоните ми бяха хубава. Сега вече ни хормони, ни нищо.
Инсеминациите също са си загуба на време. Читав лекар едва ли ще предложи
инсеминация на жена над 40 години. Поне аз така мисля, никой не ми е предлагал,
то не че щях и да се съглася де.
Ваня, дано всичко да се нареди при дъщеря ти!
Много ми е жал за нея, все удря на камък.
Дано най-накрая и на нея да й се усмихне щастието!
Стискам й много силно палци! Heart
Бебка, късмет на пункцията! Flowers Four Leaf Clover
Много късмет желая на всички ви, момичета! Flowers Four Leaf Clover
Като се върна, ще пиша какво е станало.

# 590
Сиси, аз също не вярвам за естественото забременяване.
Кофтито е, че нещо загубих вяра и за ин витро забременяване...

# 591
Сиси, аз също не вярвам за естественото забременяване.
Кофтито е, че нещо загубих вяра и за ин витро забременяване...
Не бива да губиш вяра!
Сигурна съм, че рано или късно ще се получат нещата! Heart

# 592
Сиси, успех. Стискаме палци всички тук. Hug
Аз пък тъкмо си викам да не би да е станало някое Коледно чудо, и днес ми дойде цикъла. Pensive И аз не вярвам в естественото забременяване, макар да съм чела за такива и то след неуспешни инвитро опити.
Момичета, стискайте ми палци. Тръгвам по нов път, на ново място и с нов доктор. Дано съм взела правилното решение. Поне ще ми се изясни положението и дали съм за ДЯ.

# 593
Боби, супер, че си взела решение и действаш!
Стискам палци! Heartpulse
Сподели, ако искаш, къде ще опиташ сега.

# 594
Сиси, успех. Стискаме палци всички тук. Hug
Аз пък тъкмо си викам да не би да е станало някое Коледно чудо, и днес ми дойде цикъла. Pensive И аз не вярвам в естественото забременяване, макар да съм чела за такива и то след неуспешни инвитро опити.
Момичета, стискайте ми палци. Тръгвам по нов път, на ново място и с нов доктор. Дано съм взела правилното решение. Поне ще ми се изясни положението и дали съм за ДЯ.
Боби, стискам ти силно палци! Късмет, миличка! Heart Flowers Four Leaf Clover

# 595
Боби, супер, че си взела решение и действаш!
Стискам палци! Heartpulse
Сподели, ако искаш, къде ще опиташ сега.
Благодаря. Blush При д-р Стаменов в Надежда. Тепърва ще навлизам в нещата там. Бях само на първичен през декември. Днес ми дойде цикъла и звъннах за час. Няма да крия, притеснена съм. Малко трудно взех решението за смяна, но предвид че жените чакат толкова дълго за час при него, а аз имам възможност да стартирам веднага, щеше да е кощунство да пропусна този шанс и после да се питам дали не направих грешка.
Мерси, Сиси. Heart

# 596
  • София
Сиси, късмет и успех ти желая 😍😍😍
Дано извадите един два фоликула, имаш шанс с тези хормони. Дано доктора те опровергае 😘 😍Ръся с бременен прашец 🍀🍀🍀🍀🌼🌼🌼🍀🍀🍀

Момичета стискам палци на всички Ви 😍🍀🍀🍀🌼🌼🌼🍀🍀🍀🍀 силно вярвам, в късмета и вярата 🍀🍀🍀🌼🌼❤❤❤

# 597
   Момичета, какви са тези пораженчески мисли, че няма ест.забременяване на нашите години. Има и още как. Около мен има достатъчно примери и на ест.забременели, и родили даже по ест.път, предвид възрастта Blush Дано повече от нас се включат в кръга на победителите през тази година!

# 598
Ами така де, аз какво да кажа, че без тръби си мисля че ще стане извънземно чудо (това в кръга на позитивното мислене, разбира се, че няма как да се случи), а вие с тръби в изправност сте свели нос. Нищо не е изключено до постигане на целта.

# 599
Аз имам една отстранена тръба след извънматочна, а другата е силно нагъната.

Общи условия

Активация на акаунт