Юлски мами 2019г.

• 33 900
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря, момичета! 2 години и половина ще им е разликата. Аз първата бременност имах зацапване в 4 месец и пак полежах. Тогава АГто ми каза, че зацапванията в първия триместър за по-чести, но след него вече изобщо не трябва да има. Така че дано на всички със зацапване ни размине.

И според мен това си е една напълно нормална разлика. Изобщо не се връзвай на никой.
Почивай повече и мисли позитивно.
Аз също исках деца с малка разлика, но и мен ме завъртя работата и не ми се получи. Сега синът ми е на 3.5г

# 331
Аз със първата бременност преди 12 години,лежах 9 месеца.Сега мисля пак да се натискам ,от понеделник отивам при личния за болничен.Някой знае ли на колко дни имам право от личен? И аз съм с кафяво течение вече седмица.Беше розово док каза да спра аспирина и стана кафяво.А като имам четири чисти дни да си почна аспирина.Някой пие ли друг аспирин? Но докато не лежа по цял ден май май няма да спре. Имам и киста на яйчника която каза, че ще наблюдаваме и възел миомен...абе идилия! Дано спре това течение, че да ми е по-спокойно. Във вторник съм на преглед пак.Вие с течението какво пиете?

# 332
antonka, успех на прегледа днес! Чакам да пишеш след това. Simple Smile
Patagonska_mara почивай си и не им се връзвай. Няма да е лесно с бебе и малко дете в началото, но после как ще си играят и ще се занимават заедно. Забавихме се ние с второто, каката ще е почти на 6 години като се роди, живот и здраве. Но пък се надявам да помага. Simple Smile
Днес пазарувахте ли? Купих си панталон за бременни от НМ с 20% намаление. Доста видимо и заоблено коремче си имам. Simple Smile

# 333
  • Сандански
Patagonska_mara почивай си и не им се връзвай. Няма да е лесно с бебе и малко дете в началото, но после как ще си играят и ще се занимават заедно. Забавихме се ние с второто, каката ще е почти на 6 години като се роди, живот и здраве. Но пък се надявам да помага. Simple Smile
Днес пазарувахте ли? Купих си панталон за бременни от НМ с 20% намаление. Доста видимо и заоблено коремче си имам. Simple Smile
Сега мина прегледа, много се успокоих, всичко е наред и вече си отговаря на седмиците, сърце  пак не чухме, но ми беше достатъчно да видя малкото червейче. Сега съм чак към 20 декември, когато ще правим и изследвания за даун.
Иначе днес и аз от h&m взех една рокля с идеята да я нося като туника 😁 и едно пуловерче. Скромно, но не ми се дават много пари за този период ще карам с каквото намеря 😅

# 334
Привет и от мен Simple Smile Аз днес имах положителни и отрицателни емоции. Наложи се да ходя в болницата на извънреден преглед, много вода събрах. Цялата съм надута и с отоци. Моят гинеколог се изплаши, защото чак аритмия получих. Искаха да ме оставят за изследвания, но аз отказах, та се наложи да ме преглеждат:) Утре ще правя някакви изследване UACR - за съотношение албумин и креатинин в урината. Още е рано,  но се тревожат от прееклампсия Sad
Но пък чух сърчицето 💓💓💓 как бие.
Това Хашимото ми обърква живота.

# 335
Сега мина прегледа, много се успокоих, всичко е наред и вече си отговаря на седмиците, сърце  пак не чухме, но ми беше достатъчно да видя малкото червейче. Сега съм чак към 20 декември, когато ще правим и изследвания за даун.
Иначе днес и аз от h&m взех една рокля с идеята да я нося като туника 😁 и едно пуловерче. Скромно, но не ми се дават много пари за този период ще карам с каквото намеря 😅

Браво, много се радвам, че всичко е наред. Simple Smile
В коя седмица ще си на 20.12? Къде ще правиш биохимичния скрининг, в Майчин дом ли? Аз на 07.12 съм на преглед в Токуда, където ще се следя и ще разпитам за първата фетална морфология и биохимичен скрининг. Моите би трябвало да са през януари.
Моля, ако някой има повече информация за това да сподели. Благодаря.
stelavi, не е ли много рано за прекламсия? Дори и да е това, не се безпокой с подходящи медикаменти и диета ще я овладеете.

# 336

В коя седмица ще си на 20.12? Къде ще правиш биохимичния скрининг, в Майчин дом ли? Аз на 07.12 съм на преглед в Токуда, където ще се следя и ще разпитам за първата фетална морфология и биохимичен скрининг. Моите би трябвало да са през януари.
stelavi, не е ли много рано за прекламсия? Дори и да е това, не се безпокой с подходящи медикаменти и диета ще я овладеете.

Аз също мисля да се следя в Токуда. Ти при кой АГ си се насочила? Моят преглед е за 12.12 и нямам търпение да видим какво се случва с малкото същество Heart
Ние с ММ обмисляме първата ФМ да я направим във фемина. Миналият път останах доволна, но тогава бяхме на втора и трета.

В коя седмица мислите да ходите на ФМ?

# 337
eeyoree77, супер, може да се засечем на някой преглед или на раждането. Simple Smile Аз ще се следя при Кирякова, както и предната бременност и раждане. Но ти щом си на преглед на 12.12, значи си при някой друг лекар. Те всички са много добри.
И аз съм правила фетална във фемина, но попаднах на някаква дръпната лекарка и сякаш не ми се ходи там. Затова ще разпитам на прегледа къде и за коя седмица ще ми препоръчат.

Ако някой има препоръки за ФМ, моля да сподели. Simple Smile

# 338
  • Пловдив/София
Здравейте, записвам се тихичко. От няколко дни ви чета, мислех чак след прегледа да пиша, но не ме свърта вече Simple Smile) аз съм чак за края на юли, първи преглед- другата седмица. Май днес почвам 6та г.с. (5+1 се води шеста, нали?). Струва ми се понякога, че имам контракции (стягане и напрежение, понякога лека болка като менструална), но дано всичко е наред. Второ ми е, но ми е май по-притеснено от първия път. Днес съм и в особено ревливо настроение нещо... при вас има ли такива моменти? надявам се всички да пишат успешно до юли месец Wink

# 339
Това с ревливото настроение мислех, че е само при мен, радвам се, че не съм сама 😊 Само като видя сълза някъде или от някого и съм готова и аз 😂😂
stelavi не се притеснявай, всичко ще се оправи! Чула си сърчицето, предполагам чувството е страхотно, радвай се и мисли позитивно!

# 340
Ох и аз съм една ревлаа.. ама аз попринцип съм много емоционална и сега още повече☺ Аз чакам 28-ми да чуем сърчице. Успех момичета и пухкави бебчета накрая 😘

# 341
Добре дошли на новите момичета.И аз имам чувство понякога за стягане като контракции,но пия магнезии и гледам да почивам.Не вдигайте нищо по - тежко от бутилка вода. Моят календар показва 5 с.и 3 дни.Кога може да се чуе сърце? И на мен ми се доревава все по често.Хормони.Дано във вторник всичко е наред и видя вече нещо и аз.

# 342
  • Сандански

[/quote]
[/quote]
Аз съм в 8+5 г.с. няма да ги правя в майчин дом, а в благоевград (аз съм от сандански), но те пак ги пращат в майчин дом.  БХС се прави от 11г.с. до 14г.с., но най-добре е 12-13 г.с.

# 343
Привет и от мен, имаме си три дечица, очакваме четвърто( планирано и желано), термин 9.7.19. Лека бременност на всички Simple Smile

# 344
  • Варна
Много тихичко се записвам и аз във вашата темичка.  Имам син на 5 г., както се вижда от подписа ми. С него бременността ми беше много тежка, но няма да разказвам, за да не ви плаша. Важно е, че всичко завърши благополучно и се надявам този път на по-лека бременност Simple Smile С тромбофилия съм и на терапия с Фраксипарин всеки ден. Днес по спешност търчах на преглед, заради болки в 6 г.с. + 1 д., но се оказа, че болките не са от бебчето, а съм с колит, та ще си поседя на диета сега ... Иначе видяхме пулсации на ехографа ( вагинален ), даже ми го пуснаха, за да се успокоя. Към ФБ групата ще се присъединя, като мине 3-тият месец, надявам се да ми е по-спокойно тогава. Термин - 19.07.2019 г.
Пожелавам лека и безпроблемна бременност на всички! Да си гушнем юли месец живи и здрави дечицата!
Има ли други мами от Варна?

Общи условия

Активация на акаунт