Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Любопитен ми беше факта, че Марио се зарови в темата "Христо" - има силно изразено чувство за справедливост, също като брат си. Това ми хареса, не разбирам защо има критики към действията му. А и колко му е да чукне името в гугъл - не е престъпление.

За Зорница - прилагам мнението си от вчера. Излязох права, не е просто хормони.
Скрит текст:
Ели, според мен не беше само от хормони. След всичко, което преживя - да мисли, че е бременна, няколко часа по-късно да разбере, че има сериозен проблем, да се самообвинява за аборта, който може да е довел до това - и ако вижда само бременни и бебета, няма как да го приема леко. Със сигурност има нужда от почивка и подкрепа - емоционална, психическа.

Тя е като тенджера под налягане и в един момент избухна

Сцената в коридора беше адски мила. Чудничка беше. Ако щете ми вярвайте, но изпитах дежа вю - вчера си "сценариствах" нещо почти същото.

Тони ужасно ми липсва, не е същото без него. Cry

# 526
Ох, тия в другата група ще ме уморят.... Grinning

# 527
  • варна
Рязко се напрегнах на тия в фб групата! Едно и също до припадък!
М и З много сладки. ❤️ Ето това е любов! ❤️

# 528
Много сладко-смешни са, не знам какво му е направила Зорница да го докара до тук да я успокоява карайки я да танцуват насред болницата. Прави са хората- жената е Грешница-вещица  GrinningHeart

# 529
Ох да ги изям 💞.
Аз отказах ФБ на цяло. И официалната страница - unlike/unfollow. Напрягат ме и ми развалят удоволствието дори от хубави моменти.
Чета си само тук и много съм добре. Сега съм се нахилила 😊😊😊

# 530
Чакам да завалят романтичните и очарователни коментари за днешното развитие Heart

# 531
Ох да ги изям 💞.
Аз отказах ФБ на цяло. И официалната страница - unlike/unfollow. Напрягат ме и ми развалят удоволствието дори от хубави моменти.
Чета си само тук и много съм добре. Сега съм се нахилила 😊😊😊
Дрийми, аз съм същата работа. Никакви групи във фейсбук, страницата не я следя, само съм я лайкнала, решила съм да не пиша и в темата на ОЖ (чета много рядко, защото и нея не следя). Общо взето не искам да се натоварвам излишно, от известно време не намирам смисъл да споря за глупости и да чета простотии и вечните спорове в другата тема, безразлично ми е вече. Не са ми нужни негативни емоции, достатъчно са ми в ежедневието. Така се чувствам по-добре, доста по-добре бих казала. Тук ми е по-приятно с вас, дори и да сме малко. Blush

# 532
Как я изучава, изучава, докато тя откачаше и накрая най-спокойно я развесели. Animal Smiley Cat Щяхте ли да го повярвате в началото на миналия сезон?

# 533
Как я изучава, изучава, докато тя откачаше и накрая най-спокойно я развесели. Animal Smiley Cat Щяхте ли да го повярвате в началото на миналия сезон?
Да.
Все пак той се учи от брат си Wink

Сериозно - да, очаквах го.

# 534
  • София
След малко ще гледам. Но ми е интересно, защо са го заяли Марио за Христо, вие какво мислите по въпроса? То верно, че Ковачев няма място за грешка и ще бъде съден жестоко за всяка крива крачка, но ще ми е интересна и вашата гледна точка.

Яни, и аз съм така. Спрях да следвам официалната страница. Сега покрай клипа прочетох няколко коментара, ами грозна работа. А обидните епитети няма да ги коментирам. Отвратителна работа и не знам до кога модератори и екип ще си затварят очите. Но ми прави впечатление, че пишещите  са едни и същи, както, че и хора, които преди коментираха вече не пишат.

# 535
Ама кааак й се променя изражението. Не съм чула думите, но браво Марио! Това се казва подход ❤

Само ме е яд, че онова с Банков остава премълчано. Това няма да е краят, ще се върнем пак към това 😢.

# 536
Зорница беше прекрасна с бебето в кабинета си. В началото направо й се искаше да избяга май, ама няма някъде. Как бързо го укроти. Заслужава да си има и свое, ще бъде прекрасна майка, представих си я. Сигурна съм, че мечтата й да има детенце ще се сбъдне и края на сезона ще я гледаме как пищи и се кикоти от радост с тест в ръка пред Марио. Grinning А Марио пък, ако я беше видял сигурно щеше да се разтопи и още повече да иска да имат дете. Личи си и самата Диана как обича децата, такива сцени й се получават много добре.

Дрийми, единственото, което очаквам е Марио да разбере за разговора с Банков и там да има драма, но още изяснявания на Зорница с Банков не вярвам да има, мисля, че си казаха каквото трябваше. Днес обаче се замислих дали изобщо разговорът ще стане достояние на Марио или ще увисне във въздуха? Опасявам се, че ще се забрави.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 23:02 от yanitsa.s

# 537
След малко ще гледам. Но ми е интересно, защо са го заяли Марио за Христо, вие какво мислите по въпроса? То верно, че Ковачев няма място за грешка и ще бъде съден жестоко за всяка крива крачка, но ще ми е интересна и вашата гледна точка.
Роси, за мен е чувство за справедливост, желание да се знае истината и картите да са на масата (научи си урока от 5 сезон). Той усеща лично спокойствие от това. Както казах - не виждам нищо лошо. Не е тръгнал  да тръби на цялата болница като Жекова, Пенев и Врабчев, не е тръгнал да се заяжда с Христо по темата. Той си направи лично мисловно разследване, за да научи истината за себе си и я сподели само със съпругата си и с човека, занимаващ се с човешки ресурси в болницата (тоест, с човек, който е пряко засегнат и го интересува професионално този факт).
Не осъждам действията му. И, моля, кой не е влизал в гугъл да провери тоя или оня или не му е търсил ФБ профила примерно Wink

# 538
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Hе съм видяла още целия епизод, но клипчето  Heart Eyes, загубих бройката  на гледанията. Толкова са хубави заедно. Kакво й казва накрая, не мога да чуя последната реплика?

# 539
Даааа, беше много сладка Зорница с бебето. Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat
 Майката има много странни заключения. Разбираш се с деца  = имаш поне три. Animal Joy Cat

Общи условия

Активация на акаунт