Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 971
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Даааа, беше много сладка Зорница с бебето. Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat
 Майката има много странни заключения. Разбираш се с деца  = имаш поне три. Animal Joy Cat

Очаквах жената да изпляска нещо такова. Тя няма откъде да знае все пак. На Зорница направо й замръзна усмивката при този въпрос. Милата, подобни неща са й като сол в раната. И като знаем какво я чака, хич няма да й е леко.

# 541
Тъжничко беше, но се смях на реакцията ѝ, когато видя бременната в асансьора. Animal Joy Cat

# 542
Тъжничко беше, но се смях на реакцията ѝ, когато видя бременната в асансьора. Animal Joy Cat

Доц, предпочитам и тъжните моменти да ги приемаме със смях. Нали накрая всичко ще е цветя и рози Simple Smile Само ако може един чернокос с кофти брада да ги донесе Joy

# 543
Доц, предпочитам и тъжните моменти да ги приемаме със смях. Нали накрая всичко ще е цветя и рози Simple Smile Само ако може един чернокос с кофти брада да ги донесе Joy

# 544
# 545
Само с поглед я разбра да се включи с коментар по въпроса, под як чехъл е горкият Grinning:

# 546
Их, ама как може да сложат тъпите реклами точно на нашите

# 547
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Hе съм видяла още целия епизод, но клипчето  Heart Eyes, загубих бройката  на гледанията. Толкова са хубави заедно. Kакво й казва накрая, не мога да чуя последната реплика?
Злати, казва  "Кажи й да го усили малко" Grinning

# 548
Необикновено красива беше днес, въпреки всички видове емоции и настроения, през които премина. Като влезе при Марио в стаята и го покани на обяд направо блестеше. Heart Eyes Дори с този цвят на косата я харесвам вече, прекрасна е всякак. Доц. Ди, извинявай. Grinning

# 549
Ама прав беше Марио, много е красива днес Зорница!

# 550
Необикновено красива беше днес, въпреки всички видове емоции и настроения, през които премина. Като влезе при Марио в стаята и го покани на обяд направо блестеше. Heart Eyes Дори с този цвят на косата я харесвам вече, прекрасна е всякак. Доц. Ди, извинявай. Grinning
Ееееее пресоли манджата Animal Poodle

# 551
Направо изплисках легена, а? Joy Какво да направя още? Нали ти се извиних? Grinning

# 552
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Hе съм видяла още целия епизод, но клипчето  Heart Eyes, загубих бройката  на гледанията. Толкова са хубави заедно. Kакво й казва накрая, не мога да чуя последната реплика?
Злати, казва  "Кажи й да го усили малко" Grinning
Хаха, благодаря. Пак го изгледах, страхотен Mарио Grinning

# 553
Марио към Зорница в началото на епизода: „Обещай ми, че няма да припарваш до операционната поне две седмици“.
Ми че тя не е припарвала кажи-речи от началото на сезона Smile

И на мен много ми хареса Зорничка днес, много хубава тази Диана Heart Eyes

# 554
Марио към Зорница в началото на епизода: „Обещай ми, че няма да припарваш до операционната поне две седмици“.
Ми че тя не е припарвала кажи-речи от началото на сезона Smile

Хахах Ани, разсмя ме. Grinning Ако трябва да сме точни два пъти влезе и това беше. Явно само те си знаят, че е оперирала някога тоя сезон. Същата работа като със секса. Joy

Общи условия

Активация на акаунт