Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 964
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
ХАХАХАХАХА а аз чух: "Обещай ми, че няма да припадаш поне две седмици в операционната" и си викам Марио какъв майтапчия станал  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat

# 556
А забелязахте ли в най-първата им сцена днес как вървят в такт с един и същи крак? Майчето да даде доказателството, ако може Heart Grinning

# 557
Хахахахаха да, да, същото чух и аз и се замислих Марио наред ли е? Joy

# 558
Беше изключително сладка като успокояваше бебчето, как си преправи гласа. Целият й ден беше като дълбане в раната й Hug:

# 559
Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat

Тяхното няма да е русо и Марио каза, че ще имат дъщеря Animal Smiley Cat

# 560
Направо си го представям Марио с дъщеря тийнейджърка. Ще се побърка.

# 561
 newsm10 Днес епизодът ми беше неочаквано свежарски  newsm03
Толкова  сладка  реакция на Марио -да го видиш да денси , за да се усмихне  момичето  newsm68
От начало леко ме шокира това ,че отиде при Евгения  smile3516, но все пак той го заведе при нея . След това не е ходил като мишок  да го споделя по ъглите .Каза го на когото трябва  и толкова . Той си има по важни неща за правене . Интересно ми е как ще реагира , когато всичко се изясни .
Това с танца в коридора беше неочаквано , Зорница се оглеждаше като ученичка , избягала от час  rotfImbo
Май силно ще излъскат образа на професора  smile3501

# 562
Честно казано си представям Марио и Зорница да имат момче.

# 563

Ти да видиш, това „дърво“ Марио, как можело да се движи Smile Чак и Зорница се учуди. Joy
Наистина е хубаво, когато мъжът до теб успява да те изненадва приятно и неочаквано, дори и след много време заедно Blush
Марио беше наистина страхотен в тази сцена, това е поведение на мъж, който наистина държи и обича жената до себе си и иска да я види усмихната, евала. Heart

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 00:07 от Anichka32

# 564
# 565
Много ми харесват чувството за ритъм и движенията на Марио. Това за мен беше най-готиното от сцената Heart

# 566
Честно казано си представям Марио и Зорница да имат момче.
Tъкмо на Марио няма да му се налага да забранява на детето да се гримира, ако е момиче. Като го гледам никак не беше окей с идеята. Grinning Тия коментари никак не се харесаха на Зорница. Как го изгледа и се врътна да си върши работата. Марио май все още не усещаше, че това не й е приятно и доста се зачуди на реакцията й. Но пък после добре се просветли. Grinning Жестът му пред вратата на момичето беше изключително мил и показа само колко иска да я вижда усмихната и как без типичните думи може да я разведри и да я накара да се почувства добре.

Aбе, Моски, къде си бе? Grinning

# 567
Определено много раздвижен и свеж епизод, не мога да си обясня обаче как сценаристите понякога уцелват точно в десятката съотношението драма:любов:сеир , а друг път по цяла седмица влачим някакви безсмислици . Днес например се почувствах все едно гледам 5ти сезон като емоция , логика и завързаност на сюжета .

# 568
Тук направо грееше. Heart Eyes Ужасно красива е!

Дили, точно това си мислех и аз преди да видя поста ти. Просто не мога да повярвам как за първи път от доста време имахме епизод, в който ударно присъстваха Марио и Зорница. Точно както в миналия сезон, чак не мога да смогна да обсъдя всички моменти тук. Grinning

# 569
Уау, а аз първоначално останах с впечатление, че е само сцената от промото. Потривам доволно ръце, след малко започвам да гледам 😊.

Общи условия

Активация на акаунт