Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 954
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Моски, яви се, че имам ново име за теб!

# 571
  • варна
Зорница какъв поглед извади като видя бебето в кабинета си! 😀 Но пък после как сладко го успокои!

# 572
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тази серия беше режисирана от Яна Титова (на Александър Алексиев жената) и може да е решила да се върне към атмосферата на миналите сезони.

# 573
И аз сега изгледах епизода. Напълни ми сърцето. Smiley
Марио и Зорница бяха чудесни Heart Exl, не е за вярване, че ни ги дадоха в толкова много сцени. Успяха да си изградят образите бавно в началото, през емоциите през деня и кулминацията с танца в коридора People Dancer. Не знам колко пъти са я снимали тази сцена, но на Зорница определено й беше доста смешно Stuck Out Tongue(като че ли вложиха доста и от самите тях).
Отдавна не е имало такъв епизод, особено пък за петък вечер!!! Gift Heart

# 574
И аз току що изгледах и ми е едно щастливо 🤗. Много раздвижен епизод, а нашите колко ги даваха - лелеее. Стана ми толкова приятно и уютно, докато гледах, наистина все едно се върнах в 5-ти сезон.

Диана и Велислав прекрасно пресъздадоха емоционалните състояния, през които преминаха героите им. Моите адмирации и за двамата 👏. Видяхме градацията, която доведе Зорница до срив, а Марио как тънко я наблюдаваше през цялото време - следеше си човека за тревожни сигнали. Хареса ми колко е уравновесен и колко спокойно подходи към плачещата Зорница.
Гледайки ги в коридора, се сетих за сцената в линейката от последния епизод на 5-ти сезон, където Зорница казва на Марио, че не знае как да се отнася с жените и няма да се научи. Аууу, Зори, май сериозно трябва да си преосмислиш думите 😘.
За първи път този сезон усетих героите. Зорница, която се страхува, че мечтата й да стане майка може никога да не се сбъдне и се опитва да се настрои психически за такъв вариант. Марио, притеснен за емоционалното й състояние, но уверен че накрая всичко ще бъде наред и мечтата им да имат дете ще се сбъдне. Такава палитра във взаимоотношенията между двама души ни показаха, че искрено и приятно се развълнувах. Най-накрая, след повече от половин сезон чакане. Simple Smile

# 575
Виждам, че сте ме призовали и се извинявам за неизвиненото си отсъствие Grinning
Епизодът беше чудесен, но най-много ме радваше увереността, с която Марио говореше за „нашата дъщеря” и как няма да я глези чак толкова Heart Eyes Grinning Танцуващият Марио пък беше радост за очите, много ми хареса, че намери начин да я разведри без прочувствени думи, драматизъм и т.н.
По отношение на Христо нямам никакво колебание, че Марио постъпи абсолютно правилно. Него не го интересува кой какво и защо, интересува го да защити болницата и направи необходимото без излишен шум и въвличане на кого ли не. А и от неговото ровене произтекоха добри неща, защото Евгения поговори с Христо и научи истината.

# 576
  • София
В крайна сметка сега успях да изгледам епизода. Мда, много раздвижен и нищо общо с мудността на повечето в този сезон.
Хареса ми как разказаха историята на Марио и Зорница - от началото до края беше ясно какво се случва и защо се случва. Марио нямало да глези децата си, ха, да бе, повярвах. Също както когато обясняваше на Калин, че не ставал за семейство. Очаквам да им угажда така както угажда на жена си.
Изумяваме колко безпогрешно Марио усеща Зорница. Направо е барометър за увствата и емоциите и и действа адекватно на състоянието и. Добре че не тръгна да и говори някакви глупости. Всъщност тази черта от връзката им е едно от нещата, които ми дават надежда, че няма да ги разделят. Има някаква хармония във взаимоотношенията им, разбиране на душата на другия. Особено силно този сезон се вижда при Марио.

Благодаря на тези, които ми отговориха за Марио и Христо. Сега като изгледах епизода и направо се чудя какво предизвика такива негативни коментари.
Работя за една от най-големите компании в света, с офис почти във всяка страна. Абсолютно задължително е при някакъв проблем или достигнала притеснителна информация да отидеш при ЧР, а не при човека обект на тази информация. Те са тези, които предприемат разговорили действия, ако е необходимо. Това са правилата, които важат за всички, дори и за поддръжката на офиса. Подписват се 100 декларации, етичен кодекс и т.н., а служителите, които имаме хора под нас сме задължени поне веднъж в месеца да говорим за етика, име на компанията и т.н.
Та искам да кажа, че очаквах Марио да се е раздрънкал на цялата болница, а то.

# 577
Не разбирам защо така се реагира, че Марио търсил инфо за Христо в нета. Нима Банков не намери и той по същия начин и го разкри. Вярно, че те са по-близки и впоследствие научи и подробности, но не смятам, че е злепоставил или злоупотребил с инфото.

# 578
За мен също е непонятно, но няма и значение, аз лично не намирам.нищо нередно в поведението му, разследва нещата максимално дискретно.
Единствено можеше да пропусне съждението, че вероятно е виновен,но пък тук за пореден път показаха как Зорница му е моралния компас. Роси, наистина ина страхотна хармония в отношенията им и това е прекрасно Blush

# 579
Абсолютно задължително е при някакъв проблем или достигнала притеснителна информация да отидеш при ЧР, а не при човека обект на тази информация. Те са тези, които предприемат разговорили действия, ако е необходимо.
А, това също щях да го пиша снощи, но съм пропуснала.
+1

Роси, това беше поредния повод героя да бъде наплют и очернен от знаеш кого.
Ако друг беше направил това, нямаше да са такива реакциите.

# 580
  • София
Ами Моски, можеше, но нямаше да е Марио, който бързо говори и си вади заключения, който понякога греши, но не го е страх да си признае. А и да не говорим, че сигурно се е почувствал глупаво, понеже реално Христо го излъга и го използва, за да постъпи в болницата. Ама това е забравено вече Wink.

Мда. Обичам да гледам Марио и Зорница, които нямат нужда да говорят, за да разберат другия как се чувстват или че има нужда от подкрепа.

# 581
Присъединявам се към казаното от Роси. Аз работя в медия (не българска) и при нас нещата стоят по същия начин. Затова изобщо не съм коментирала факта, че Марио отиде при Евгения. Стори ми се нормално, не е като да е клюкарствал.

# 582
Имаше няколко случая в операционната , когато  санитарят се намесваше спонтанно  и недопустимо , Марио нито веднъж не му направи забележка , а се усмихваше и  изразяваше  почти възхищение , че  от "само гледам" /както  беше обяснението/ , един санитар толкова е възприел .
Т.нар. разследване  беше само  да научи името на санитаря /и това не се знаеше/ , да види за какво става въпрос и да го съобщи на Евгения .
После  той си се зае с по-важните за него неща -укротяване на хормонално третираната бомба .
Не очаквах епизод  с толкова много МиЗ Heart Eyes
Толкова бяха готини с танца в коридора , Марио си денси  небрежно /супер ритмично/ и явно се кефи от това .
Зорница от начало се оглеждаше стреснато , но не можа да му устои Stuck Out Tongue Winking Eye
Още ме тормози мисълта , че онзи разговор с Банков може и да не е забравен .

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 10:35 от Ели-ТАЛ

# 583
И за мен нямаше нищо неестествено в поведението на Марио, много на негово място биха разнесли клюката веднага, той просто отиде при ЧР, както и трябва да се постъпи в дадената ситуация. Само ми направи впечатление, че той побърза да обвини Христо, без да знае реално подробности около случая. Но в крайна сметка не сме ли доста хора така - прибързано си вадим изводи за какво ли не.

# 584
Вече си мисля, че ще се разбере за разговора с Банков точно преди психопата и няма да има време нито за разговор, нито за скандали и раздели.

Общи условия

Активация на акаунт