Отговори
# 105
Здравейте милички Hug!
Моята буболечица се събуди в 6.30 и сега като я изчипах и почнах нашите всекидневни масажи и тя взе че заспа!Този номер не ми го беше правила, ама аз упорита тя нанка аз се възползвам че е отпусната и мачкам, ли мачкам...татито ми се смее, ама какво да се прави...нали трябва да я тероризирам!Имаме напредък- вчера се обърна 2 пъти от гръб на корем ,което си е велико постижение- децата с ДЦП не обичат да стоят по корем Wink Даже прави някакви опити да се влачи по корем...е не прилича на пълзене, но все е нещо...иска да се придвижва детето...
Относно килограмите  Grinning аз забременях 55-56 кг. докато се роди Теа /7 месеца/ станах 63 кг. и допреди месец стигнах 47 кг.; сега се тъпча като прасе и вече съм 48,5 кг., ама нали ще я правим кака тази малка пуканка Теа, та хич не ми и пука колко ще кача само те да са здрави...
 и ние избягваме да излизаме в тези жеги, снощи реших да я изведа към 18 ч., то взе че заваля..карък съм си аз Simple Smile ooooh!
 Сиска, как я Дени?Дано бързо я изкара шарк- чицата!Аз се моля Теа да не хване нищо защото още нямаме никакви имунизации...отложиха я за поне след 5 месеца!Но съм чувала че като са по-малки дечицата по-лесно карали шарките...даже някои нарочно си заразявали дечицата...макар че аз не мога да си го представя... newsm78

# 106
Валя да ти е жива и здрава малката християнка, Бог да я пази!

Дитке не се ядосвай, поне Даката е заспал, а аз най-после да те засека в темичката Wink

На мен ми е нещо криво, тук времето е топло, всички са на вън(през уикендите) на разходки, пикници, грилове, ние обикаляме сами, щото моя мъж постоянно дежури Twisted Evil

Кики раничката много ми хареса, недей да имаш угризения то е за удобство на родителя и за сигурност на детето (колко нещастни случая има от внезапно изкочили деца на улицата)

# 107
Мегстар,мерси за успокоението,за каишката,днес смятам да я пусна в действие навън,досега тествахме в къщи Wink
Ние снощи имахме тройно критична вечер,на мен ми беше зле,та чак повръщах,а малкият се скъса да реве,таткото се видя в чудо с нас.И сутринта избяга на работа да си почине.
Нашият татко откакто почна световното се прибира на обяд за да гледа мачове,аз отначало му се радвах,ама вече не,не иска да излиза с нас,а само мачове са му в главата. Close
Накрая успях да се преборя със Снимка.бг и качих 3 снимки от р.д. на Никола,.Днес-утре ще гледам да кача още.

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 11:46 от кики

# 108
Привет! Hug
Честит рожден ден на Варя на патерици!
Честито християнче на Валя!
Мартеа, честито ви преместване!
Сиска, стискам палци по-бързо да мине шарката на Дени. Praynig
Дидке,не си хаби нервите! Wink

# 109
Сиска,попитай педката ти дали да не му даваш Фенистил капки!Те са против сърбеж и противоалергични.Дори в упътването пише за сърбеж, причинен от варицела!
Момичета,благодаря ви за успокоителните думи,ама тъй бях набрала,че....... CrazyЕ,майстора се появи след 4 часа и естествено имаше оправдание-семейни причини Rolling Eyes
Мегстар,кога ще се засечем в кюто да си полафим.Като видиш че съм на линия,чукни! Heart Eyes

# 110
здравейте.. от доста време не бях писала - не че някой е забелязал де Laughing
Четох, четох, четох.. свят ми се зави! Надявам се всички да са добре и болежки и проблеми да са минали и отшумяли!

Мойта девойка е станала малк кошмар напоследък.. не ще да яде и това си е... за попара вече и дума не може да стане... сутрин спи до към 8:30 - 9ч., и не ще и не ще да яде. каквото и да било! държи всяка хапка по половин час в устата, не гълта, мрънка, извива се на сто страни, реве, дави се.. ужас...  често и по време на другите хранения е такава. вече не знам с какво да я Храня! На всичкото отгоро сме си все още само с 4 зъба.. какво да й давам да дъвче... то няка с какво горкото да дъвче newsm78
Тази сутрин направо ми изправи косата - хваща се за ръба на кошарата и се набира нагоре..направо се катери... вече значи и вътре в кошарата не моа да я оставя без да се притеснявам - като нищо може да тупне навън...
Естествено, всичко, което е забранено за пипане - се пипа задължително, мачка, къса, дърпа и по възможност - в устата! В момента, в който й го взема от ръката или даже й се скарам, т.е. - разбира, че това което прави, не трябва да го прави.. и започват едни цупки, едни обидени физиономии, сълзите веднага потичат - все едно току що съм я пребила...
ей такива ми ти работи.. нещо ме е хванала дива депресия... по ред причини. извинете за дългото писание, но пък и едва ли много хора ще си направят труда да го прочетат Twisted Evil
а тези, които все пак са се излъгали - извинете Simple Smile

# 111
Здравейте и от нас,
ле ле от тези гръмотевици 2 дни бяхме без нет, сега чак го пуснаха
почнах вече на мажа Криси с плажно масло, че слънцето е ужасно..
Сиска, при мен когато баткото ми беше с върицела (преди  години) само с тази пудричка го спасих от сърбежите..Попитай в аптеките, тя е май ментолова приготвят я и много облекчава...

# 112
Шуша, що така песимистично го раздаваш? Всички в темичката са еднакво важни и два ли някои прескача чужди постинги!  bouquet
Ние няма с какво да се похвалим- приучвам Митко на гърнето и от време на време пуска пиш. Сутрин и вечер се разхожда вкъщи по слип и е ужасно смешен. Пробвам го да пие вода с пластмасова чаша ама сме далече от истината все още. Вчера купих най-после и четка за зъби, засега и се радва и я изучава.
И Митко не иска попара и каши вече. Случва се аз да му закуся попарата, а той сандвича ми с кашкавал и колбас Mr. Green Все на твърда храна налита и се справя доста добре като за 8 зъба. Да чукна някъде засега не ми прави сцени и комуникацията ни от ден на ден е по-пълноценна. Също така мрънка по-малко щото по-малко седим вкъщи.
И аз чакам деня на Депеш, ама за съжаление само да се видя със стара приятелка от университета.

# 113
Нали ни помните?

Нямам време да чета назад...мернах само че Дени е със шарка - стисакм палци да мине бързо и да не го сърби и изнервя.

Ремонта е напредващ....обаче дребен се събуди та изчезвам.

Целувки.

# 114
Приветско! Не съм писала отдавна, ама излизаме рано, да избегнем жегата, после докато оправя къщата и хайде пак навън....
Шуша, що си в депресия? И какви са тия - за дългия постинг?! Аз чета всичко, та дори и наи-дългите...Я, ела на една младостка среща, че да те излекуваме  Wink
Вчера най-после се запознахме с Boreli и Надин - две много приятни дами! Дано пак да се видим!
Сиска, неприятно с тая шарка, ама нали е добре като я карат малки. Милият Дени - в тая жега сигурно още повече го сърбят пъпките ? Мазане с Фенистил гел не става ли? Хайде да се отървавате бързо от гадната шарка.

А днес татито ни има РД! Да ни е жив и здрав! Черпя от негово име с тези разхладителни питиета

# 115
Това е постингът ми от сутринта, нетът тук е блестящ Mr. Green

Сиска, и вие ли.... дано го опазиш да не се чеше и  по-леко да минава. Тези шарки, ужас...

Аз съм болна Sad дори не разбрах как стана, не съм се разболявала от 7 месеца, дали вчера не ме надуха на двора, че на това място, дето стояхме май става течение... имам ужасна хрема и много ме боли гърлото, налепите още не са излезли, но ги чакам, мен все на гнойни ангини ме кара. Странното е, че стана точно за 5 мин. - нос и гърло, та се притеснявам да не е нещо вирусно.... дано Теа я подмине Praynig Тази нощ ми беше толкова зле, че си мислех, че ще изпусна Депеш, дано имам сили да отида, но няма да припявам, пу.

Камиж, как ще ви забравя, ще идваме петъците, живот и здраве, по предварителна уговорка със свеки, хем те да виждат детето, хем ние да ползваме намалението да излизаме вечерта. Та ще се виждаме Grinning

а това сега го пиша

Шуша, ми тогава мен значи никой не ме чете, аз рядко  пиша кратко Mr. Green

Ей така и не успях да се запозная с Борели, аз четвъртък, ако не дедна дотогава от смотаното гърло, мисля да се разхождам в младостките вилаети, среща, м?

Теа заспа чак сега, така ме вбеси с номерата си, че й се развиках, ама жестоко, така ме цепи главата, а сега разбира се ми е тъпо. Да са ни живи и здрави Телетата, ама големи характери.

Пътят до парка е 15 мин, но по баир 45 градуса и усещам как ще заприличам на римски пехотинец в краците. Лошото е, че всичко отива на разпад, мин. година имаше една чудна бирария в едната част с много хубав детски кът - разбит е, бирария няма. Басейнът с плаж, на който така горещо се надах, е запуснат и той. Майки нямчаше, поне не луди с деца в 12 ч. навън в най-големият пек. Деца също нямаше Mr. Green освен няколко циганета, нещо Банкя много се е поциганчила Mr. Green Пишем 2- на Бойко Борисов, аз така се надявах Банкя да процъфти при него, че нали е местен, а то....

# 116
  • София
Уф,в тая жега направо съм скапана.Мързи ме да гледам,а дечко иска някой да тича след него Crazy

Шуша,спокойно,от зъбите сигурно не иска да папа малката сладурана.И ние бяхме така в продължение на 3 месеца #CrazyНаправо ми беше взел акъла-буташе всичко,плюеше,не искаше да помирише храна.Но мина и започна да си хапва много добре.Само търпение трябва Peace.

Калоян от една седмица се научи да се качва по всички легла и да слиза после сам и у дома е един малък цирк.Бяхме вдигнали всичко нагоре,за да не може да го стига.Да,но вече стига навсякъде.Сега вече няма къде да прибирам нещата,не останаха празни шкафове Confused

Ние днес повече няма да излизаме.Нещо нямам настроение.
Приятна разходка на всички Hug

Пателина,честит ви рожденник.Да ви е жива и здрав татито   bouquet

# 117
  • София
Мартеа,оправяй се бързо и дано да не прерастне в ангина PraynigМного е гадно да се разболееш посред лято,ама в това време човек не знае вече какво може да му дойде до главата Crossing Arms

# 118
Пателина, честито на татито и от нас, да е жив и здрав, много да ви слуша и приятно изкарване довечера!

Ками, най мразя да боледувам през лятото, като насън ми е, ама тия ангини все лятото ме гонят, явно не знам как да се пазя.

# 119
я да питам, че се сетих - кърмещите мами (то май вече не сме много), докога мислите да продължавате? и по колко пъти на денонощие кърмите?
аз мислех до есента, кърмя сутрин, следобяд, вечер и почти всяка нощ....
така си мислех, но като приближава времето, не виждам как ще стане на практика...

Общи условия

Активация на акаунт