!Моята буболечица се събуди в 6.30 и сега като я изчипах и почнах нашите всекидневни масажи и тя взе че заспа!Този номер не ми го беше правила, ама аз упорита тя нанка аз се възползвам че е отпусната и мачкам, ли мачкам...татито ми се смее, ама какво да се прави...нали трябва да я тероризирам!Имаме напредък- вчера се обърна 2 пъти от гръб на корем ,което си е велико постижение- децата с ДЦП не обичат да стоят по корем
Даже прави някакви опити да се влачи по корем...е не прилича на пълзене, но все е нещо...иска да се придвижва детето...Относно килограмите
аз забременях 55-56 кг. докато се роди Теа /7 месеца/ станах 63 кг. и допреди месец стигнах 47 кг.; сега се тъпча като прасе и вече съм 48,5 кг., ама нали ще я правим кака тази малка пуканка Теа, та хич не ми и пука колко ще кача само те да са здрави...и ние избягваме да излизаме в тези жеги, снощи реших да я изведа към 18 ч., то взе че заваля..карък съм си аз

Сиска, как я Дени?Дано бързо я изкара шарк- чицата!Аз се моля Теа да не хване нищо защото още нямаме никакви имунизации...отложиха я за поне след 5 месеца!Но съм чувала че като са по-малки дечицата по-лесно карали шарките...даже някои нарочно си заразявали дечицата...макар че аз не мога да си го представя...

Е,майстора се появи след 4 часа и естествено имаше оправдание-семейни причини

дори не разбрах как стана, не съм се разболявала от 7 месеца, дали вчера не ме надуха на двора, че на това място, дето стояхме май става течение... имам ужасна хрема и много ме боли гърлото, налепите още не са излезли, но ги чакам, мен все на гнойни ангини ме кара. Странното е, че стана точно за 5 мин. - нос и гърло, та се притеснявам да не е нещо вирусно.... дано Теа я подмине
Направо ми беше взел акъла-буташе всичко,плюеше,не искаше да помирише храна.Но мина и започна да си хапва много добре.Само търпение трябва
.