за разстройство при изкуствено хранене - разредено мляко ние бяхме 1 седмица на лечебна Хуманач, изписаха ни и едни капсулки LGG с Laktobacillen GG-бактерия, която възстановява микрофлората, същата я има и в Актимел (едни малки млекца на данон)
давах само хляб и сухар и пюрета основно с моркови, картофи и ориз (може и малко месо)
освен банан може и настъргана ябълка, но само настъргана не и варена или пюрирана.
за следобедна закуска аз редувам плодови пюрета с житни или плод със бисквити или сухар с млечни десерти (плодови млека на нестле или плодови дуети.
кики не мога да ти помогна със съвет, моето човече от многорано спря да се храни вечер, първо спря да се буди и така от самосебе си, но по логиката на отбиването, трябва да спреш да му даваш мляко вечер, дори и да плаче, дай му вода или биберон залагълка, за друго не се сещам.
...
, смекта и в краен случай Имодиум...
???
но не бях сетила,че мога ги давам на малкия.
, никакви такива, да ги мобилизираш бабите и да се стягат, ще го изгледат детето, какво ти звънят и други такива
Мойте са в другата крайност-не признават нищо и детето е било супер, но не се предават, щото ако сега се предадяли, какво щяло да стане като отиде войник. Майтапчета
мерси за отговорите момичета
аз още съм в дупка някаква, ама то за всичко си има причина де... един кошмарен изпит, който ми предстои утре и съм ТОТАЛНО неподготвена... на Зори щуротиите, в работата ядове, с майка ми ядове.. а като прибавим и ПМС и става розова картинка 
2 - на работа съм до 18ч. .. в центъра... а вие май се срещате следобедите през седмицата:( и 3- от окръжна болница до Патиланци ми се види малко приключение по рейсовете... 

)Като стъпват на пръсти са по-нестабилни и не могат да пазят много равновесие.Но....ще стане и при вас!Не се шашкай! 
Както е казала Мони-ако ги няма...кофти!
/и тръгва като хипнотизирана да ги тика и пък съответно като й възпрепятствам достъпа до тях и се сърди,ма то туй сии нормално.Е днес пък помъкна сервитьорската количка със пепелниците и други такива атрибути,и се хванало като кърлеж и не пуща,ма аз дърпаммм.Ааа Каткатаа,сестро,честно да ти убаждам и при нас се появяват такива червени петна,големи колкото 50 ст.някъде/и по средата с бяла пъпчица,излизат всеки път след къпане и се скриват за няколко часа,така и не разбра доки от кво стават-първо смених сапуна"Нивеа",взех"Чико",после реши,че е от шампоана"Нивеа",смених и него с "Чико",ма цък,после "Фенистил" пихме,ма нищо пак,нямам наблюдения да е от млякото,но не е изключено,може би ще насоча вниманието си към него,аз плодово не съм давала от седмица,че и кусур,ма трябва като я окъпя да видя дали пак ще ги има.Сиска и Кроче голяма гадюха начи тези шарки,дано бързо и безавариино ги изкарат децата,чувала съм,че за предпочитане било по-рано да се карат,по-леко ги минавали децата. 
и на Даката