Отговори
# 135
КатКа да не би да е от плодовете в млекцето и сигурно ли е че е хранителна, сега в жегите може да е от топлото, когато се поти мокри дрешките а по ръбовете на дрехите има остатъци от прах и омекотители, но това обикновенно е по свивките, може и да са полазвания или ухапвания (това ми се беше случило в гърция, така и неразбрах от какво)

за разстройство при изкуствено хранене - разредено мляко ние бяхме 1 седмица на лечебна Хуманач, изписаха ни и едни капсулки LGG с Laktobacillen GG-бактерия, която възстановява микрофлората, същата я има и в Актимел (едни малки млекца на данон) давах му и от тези млекца, много му се усладиха.
давах само хляб и сухар и пюрета основно с моркови, картофи и ориз (може и малко месо)
освен банан може и настъргана ябълка, но само настъргана не и варена или пюрирана.

за следобедна закуска аз редувам плодови пюрета с житни или плод със бисквити или сухар с млечни десерти (плодови млека на нестле или плодови дуети.

кики не мога да ти помогна със съвет, моето човече от многорано спря да се храни вечер, първо спря да се буди и така от самосебе си, но по логиката на отбиването, трябва да спреш да му даваш мляко вечер, дори и да плаче, дай му вода или биберон залагълка, за друго не се сещам.

# 136
Хайде днес и аз да се разпиша Wink...

Първо много благодаря на тези, които са ми честитили кръщенето на Иса!!! newsm51

За разтройството - лечебна хумана и сокчетата на Хип, за които Сиска е писала и естествено диетка Peace,  смекта и в краен случай Имодиум...

Ние не се храним нощем, но за сметка на това изпива по 300 мл. разраден сок с вода...а го разреждам, защото вода не близва-сякаш отрова и давам....има ли др. като нас Thinking???

Някой беше споменал за пасирането ...и в тази група сме членове-нищо непасирано не близва-гади и се и зверски повръща Shocked-дъвче само зрънчо, но не се притеснявам, все ще се научи да дъвче....

megstar, за съжаление такива млекца при нас няма...или поне аз не съм виждала...

# 137
Мегстар,много ги обичам тези млекца Heart Eyesно не бях сетила,че мога ги давам на малкия.
Ние залъгалки не приемаме,ни вода нощем,но сега като се замисля по-скоро проблемът е в буденето ,акто се събуди и само с мляко се успокоява.
Валя,и нашият не е голям почитател на водата,но много се радва да я пие от чаша като големите,естествено правим локвички,ако не си пробвала,може и ви помогне.

# 138
Тази нощ ме върна година назад. Почнах да приспивам Теа в 10, заспа в 1:30, след писъци, рев, тръшкане, огромни количества хамомила, калпол, дентинокс, вода, игри и ц..а. Расте й кътник, махалата разбра. Разбира се всичко върви по закона на Мърфи - идва групата на младостта ми, хихи, а аз съм болна, недоспала и притеснена как ще оставя детето с растящ зъб на баба си, която не може да го приспи.... така че не съм много за заблазяване, дано мине максимално безболезнено този концерт, отходи ми се, честно, никакво настроение нямам. Докато пиша Теа успя да бутне пц-то върху себе си. Пфу, ари чао.

# 139
  • Му Кинд Оф Плаце
Ехо.
Аз съм
Аз само да добавя към групата неща за разстройство и ентерола-не повече от 2 прахчета на ден. За мен е леко вятър работа, щото не спече Ф, ама всеки е  различен организъм.
Тая седмица излязоха бабините краставици и Фелипе яде първия си таратор, видно на детето му липсваше една мастичка или узо  Mr. Green
Фелипе мина на лятно часово време и ни изпива мозъците-заспива към 9:30 вечерта, а се събужда с рев и крясък около 5 ч, едвам гледам. Ако заспи предиобяд и после следобяд-отпаряме до 10:30  Tired

Мартеа  Naughty, никакви такива, да ги мобилизираш бабите и да се стягат, ще го изгледат детето, какво ти звънят и други такива  Crossing Arms Мойте са в другата крайност-не признават нищо и детето е било супер, но не се предават, щото ако сега се предадяли, какво щяло да стане като отиде войник. Майтапчета

# 140
леле колко сте изписали от вчера Simple Smile мерси за отговорите момичета  bouquet аз още съм в дупка някаква, ама то за всичко си има причина де... един кошмарен изпит, който ми предстои утре и съм ТОТАЛНО неподготвена... на Зори щуротиите, в работата ядове, с майка ми ядове.. а като прибавим и ПМС и става розова картинка Crazy
Patelina Честит ти рожденник на патерица! С огромно удоволствие бих се присъединила към Младост-ка среща, НО: никога не разбирам навреме кога и къде Sad 2 - на работа съм до 18ч. .. в центъра... а вие май се срещате следобедите през седмицата:( и 3- от окръжна болница до Патиланци ми се види малко приключение по рейсовете...  Cry
Tia дано приключите скоро с ремонта, че като знам как е..  Sick
Martea теб няма как да те забравят - виден член си на форума Wink Wink да се лекуваш!
Ками дано да си права за храната, че направо вече се чудя с какво да го храним това дете... пък и само 4 зъба  #Crazy
Сиска много ти е сладък малчо, дори и нашарен Wink Ама да се оправя бързо!
Това с кърменето направо ме втрещи.. може би си е време да се отбият малчуганите...  успех! Моята Зори понякога се буди по 4-5 пъти нощем, но само я завивам, давам водичка и пак заспива. В по-добрите случаи ни оставя да спим цяла нощ без мрън-мрън.
Kamij   bouquet
Martea недей така бе жена Simple Smile аз от месеци си посипвам главата с пепел, че така и не се докопах овреме до заветните билети за Депеш Simple Smile Остави бабата, все ще се оправи!
Мойта майка всеки ден гледа Зори докато сме на работа... колко съм доволна си е друг въпрос де, ама не може пълно щастие... Тя майка ми се мисли май, че детето трябва да е строено като войник и да не прави бели, и да пази чисто и да не пипа навсякъде... тази сутрин например Зори като се изпишка в гърнето и взе че стана сама и разля всичко на килима... е, не че аз бях много щастлива от произшествието, ама майка ми като почна "какво направи бе детенце, ама как може така, ехх Зорницооо" и т.н. ... направо ме вбеси! Ми кво е виновно детето - тя да стои наоколо да я гледа пък! или поне да каже на някой друг да я наблюдава... после и мъж ми ми пили на главата по този повод... абеее... лудница
спирам да пиша, че изписах фермани... поздрави и хубав ден на всички.

# 141
Привет, моят син е на 1 година и почти 1 месец, но още не може да ходи? Трябва ли да се притеснявам и как да го науча? Стъпва на пръсти, казаха че е от проходилката. Да ползвам ли каишките за прохождане?

# 142
  • Му Кинд Оф Плаце
VVV, знам, че до година и пет месеца не се третира като проблем. На ортопед водили ли сте го? Какво казва педиатърката? Ако няма нищо притеснително, просто човекът ще проходи по-късно, казват и по-стабилно, дано  Peace

# 143
На ортопед сега не сме ходили. Ходихме като беше на 2-3 месеца. Лекарката каза да го стимулирам да ходи, ама той като иска да пълзи...Понякога ходи с удоволствие, като го държа, но друг път иска да пълзи....

# 144
  • гр.Велики Преслав
Здравейте.
Кики,ето и моето мнение:давай си му на детето млекце,важното е да не се стресира от принудителна и рязка промяна,то само ще си покаже кога е готово.Но както казва Ками-не заменяй с вода,защото пък при мен това е проблема.Моята педка ме накара да отуча детето си от нощно хранене още когато беше на месец,в резултат-детенце отказа съвсем да близва мляко и през деня,та докато вкараме други храни се чудех как да го издебна и да му пробутам млякото;а също така- пие много вода през нощта(понякога 2 шишета),това прави съня му много неспокоен,защото и съответно пишка.Направо незнам как сега да го отучавам от тази вода.Живот и здраве,когато стана майка за втори път ще давам на детето си мляко когато си поиска,защото този навик наистина ще е до време,а с водата е за цял живот.
Валя,моят син също не близва чиста вода(въпреки,че по-горе използвам думата вода за означение на това,което пие).Всъщност пие чай  от тези на Хип гранулираните и това не ме притеснява.
Искам само да кажа на мамите,които получават помощ от родители в отглеждането на децата,че колкото и да не сте съгласни стях на моменти и да им се ядосвате,по добре с тях,отколкото без тях.Аз също си имам майка и свекърва.Но майка ми малко преди да родя претърпя катастрофа и от тогава е инвалид,та немога да разчитам на нея(дори не се виждаме с месеци);а пък свекърва ми е бохем-работи два месеца и на третия си ходи на почивка или на екскурзия.Когато си е в града ми се обажда,че иска да види детето,сядаме някъде на кафе и това и е контакта с детето.В момента пак е на почивка,всеки ден ни се обажда,много се обичаме,но помощ-никаква.Добре,че имам сестра на 15 години,та ме отменя,когато ходя на изпити,но само за това,все пак и тя си има своите младежки ангажименти и аз нямам право да и отнемам радостите от тази възраст.

# 145
Така,ЧРД на ПАтелинко Wink(на патерици,ама...от сърце)
vvv,не мисля че имате проблем.Моят син също стъпва на пръсти и е много смешен,но има смелост да се пуска да върви(колко може е отделен въпрос  Stop)Като стъпват на пръсти са по-нестабилни и не могат да пазят много равновесие.Но....ще стане и при вас!Не се шашкай! Hug
Шуша,това с многото причини за депресивно състояние ни е до болка познато на всички!Я горе главата,а на майката ти....ами да ти минава покрай ушите.И моята свекърва като гледа малкия го стройка,ама нали го гледа. PartyКакто е казала Мони-ако ги няма...кофти!
Ей Мартеа,Кроче-приятно изкарване на концерта!Такава фенка им бях на времето на Депеш....ех,размечтах се Heart EyesСвързвам ги с любов!
Благодаря ви за съветите относно дрисъка на мойто зверче-на обяд сготвих супа ориз,картофи,морков,чушка и все още дупето не е пуснало!Ще видим как ще изкара деня и ако се наложи ще купя сокчето на Хип!
О,Павлинке-драго ми е да те срещна и тук!Как е момата-крива ли е още.Защото в момента, в който се прибрах и Даката започна да циври!Ужас,на вън е друго!
Сиска,наистина снимките са много яки!Дени кърмопиец!Сладур!

# 146
  • Sofia
Ми това е, Савата също е шарков, тип "варицела". Контактен е бил през последните 10-ина дни, така че Пателина, Тиа, Борели, Мартеа, не се сещам за други, да знаете. Sad и съм тръгнала на концерт...

# 147
Здравейте все едни и същи  bouquet
Цитат
Как е момата-крива ли е още
Що мър булка то детиту мии у кондиция,добре се държи,ма само дето като види количка/без значение каква-детска,за пазаруване,роба Joy/и тръгва като хипнотизирана да ги тика и пък съответно като й възпрепятствам достъпа до тях и се сърди,ма то туй сии нормално.Е днес пък помъкна сервитьорската количка със пепелниците и други такива атрибути,и се хванало като кърлеж и не пуща,ма аз дърпаммм.Ааа Каткатаа,сестро,честно да ти убаждам и при нас се появяват такива червени петна,големи колкото 50 ст.някъде/и по средата с бяла пъпчица,излизат всеки път след къпане и се скриват за няколко часа,така и не разбра доки от кво стават-първо смених сапуна"Нивеа",взех"Чико",после реши,че е от шампоана"Нивеа",смених и него с "Чико",ма цък,после "Фенистил" пихме,ма нищо пак,нямам наблюдения да е от млякото,но не е изключено,може би ще насоча вниманието си към него,аз плодово не съм давала от седмица,че и кусур,ма трябва като я окъпя да видя дали пак ще ги има.Сиска и Кроче голяма гадюха начи тези шарки,дано бързо и безавариино ги изкарат децата,чувала съм,че за предпочитане било по-рано да се карат,по-леко ги минавали децата.

# 148
Брей, що така бе-Мартеа болна,Савата ошарен!Скоро да сте здрави вие двамата. Flutter
Кроче,съжалявам мила ,зная с какъв патос чакаше момента.
Ей Павлинка,сори-ама аз я чух да поревава и реших,че е от нашата партия киселчоци(от наколко дни е така Shocked)А сервитьорската количка е обект на желание Blush и на Даката

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 15:07 от Дидка-ръжената питка

# 149
Ники пие мляко към 7,8 сутринта на Нестле джуниър по 210 мл, заспива с вода- чиста, ние сме известни с това че пием нон -стоп вода.
ВВВ не мисля, че има проблем, мъника сам ще си тръгне.
Ей ,Кроче много гадно, да минава бързо.

Общи условия

Активация на акаунт