Отговори
# 60
Здравейте!
Тук времето е страхотно и сме по цял ден в парка, даже закуската ядем там.
Тази нощ Мари се буди неизборим брой пъти, взехме я при нас, но и това не оправи нещата,или е зъб, или от новите впечатления, по цял ден в парка, общува с различни дечица, обменят играчки...
Бързо оздравяване на болните дечица, много е неприятно в жегите да боледуваш!

# 61
Здравейте милички  Hug
Ние пак сме на гости на моята мама и аз веднага се възползвам от нета и свободното време !Теа дивее в паяка и ходи да дърпа цветята! ooooh! Май няма детенце дето да не обича цветята  Joy да ги къса и унищожава де... newsm78
Ние в сряда сме най- сетне на ортопед и да видим той какво ще каже за Ахилесовите сухожилия и операцията...Вече искам да е минало...
В този ред на мисли, много се радвам че операцията  на Явор  на Ант е минала успешно! Heart Eyes Вярвай ми Ант, чудесно те разбирам- не съм гледала как Теа излиза от пълна упойка, но 15 дни чаках да ми кажат, че тя ще оживее...А като ти кажат, че "това дете не го харесват и човек от него няма да стане" може просто да се побъркаш! Cry
В Русе времето е ужасно горещо!за разходки вече е късно, чак довечера след 6-7 може би, направо е ад!
Ками, и моята буболечица май ме щади с прохождането, нищо че коремчето ми още не е наедряло...аз нямам търпение и за двете! Laughing Все ме тормози навън като ме питат няма ли да ходим вече newsm78, а пък аз си знам че скоро няма да стане- но важното е да стане, когато,,,но хората са жестоки понякога макар и да не го съзнават! Close
Все тъжни мисли в моята глава днес!
И аз като Ania да пожелая бързо оздравяване на болните дечица! Praynig  Hug

# 62
  • София
О-о,като тръгнат и ще викате колко хубаво беше преди Wink.Децата си знаят най-добре и ще проходят,няма да ви се размине тичането.Около нас има няколко дечица на годинка и 2-3 месеца,които още не са проходили.
Пък хората наистина са много несъобразителни-смятат,че щом детето е на годинка вече трябва да тича и да рецитира стихове едва ли не #Cussing outВчера като почнаха да питат Калоян как прави магарето Shocked,как прави кравата Shockedи не знам какво си.А той гледа умно и вика мам мам Mr. Green

Феъри,вихриш се ти нещо в други форуми,а за нес не се сещаш,а-а-а Crossing Arms  Laughing  Laughing  Laughing

# 63
       Здравейте!

Явор в момента спи, а аз се връщах да чета назад какво сте писали. Много е хубаво вкъщи да знаете! И е вярно, че в домашна обстановка човек по-бързо се възстановява. Само 2 часа след като акостирахме у дома Явор вече беше в стихията си. Как ще стане това с пазенето просто не ми е ясно. Той си е супер самостоятелен и не дава човек да го бутне, нито някой да го води за ръка. Oпитвам се обаче да го следя непрекъснато, колкото и да е уморително. И въпреки всичко успя да падне няколко пъти. Раната му зараства добре и в Сряда сме на сваляне на конци.

Този път правя евала на педиатъра ни, защото позна всичко. Хернията на Явор не била никак малка , а хидроцелето най-вероятно било вродено.  Докато бяхме в болницата дребния така се беше привързал към мен, че не плачеше за щяло и нещяло , а само хленчеше жално като го боли.  И все ме търсеше. Милото ме гледаше в очите всеки път с надежда да не го заболи операцията като го вземам  от леглото.  Всъщност в деня след операцията той само лежеше. Дори и седнал не можеше да стои. Много се бях уплашила да не би да му има нещо. Беше си като новородено. Като го оставиш по гръб си стои по гръб, като го оставиш на една страна  си стои така. Хранихме се легнали. Страшна работа с 2 думи ! А него го е боляло. На втория ден имаше температура и можеше да останем още 1 нощ в болницата, но ни се размина.Заради тази температура пък спеше нон - стоп  буквално , без никакво приспиване от моя страна. Само се надупваше и заспиваше. Събираха му се не повече от 6 часа будуване.  В деня на изписването обаче му светна пред очите и вече беше инспектирал всяко ъгълче на отделението.

И сега разбирам колко много се тръшка и реве за щяло и нещяло. В болницата изобщо не се инатеше. Като се прибрахме пак се почна старата песен на нов глас. Никак не му се ядосвам вече, и при нас не -то не помага. Каквото си реши си го върши. Но наистина няма нищо по-важно от това да е здрав!

Сега малко с храненето сме на Вие, заради операцията. Надявам се до няколко дни да върнем форма. Освен всичко това имаше малко сополи от никнещите 2  или 3 зъба и дните преди операцията бяха просто ужасяващи.

Ами това е от нас. Още веднъж благодаря за подкрепата!

# 64
Радвам се ,че сладкия Яворчо се възстановява бързо!Цункай го от нас.

# 65
Привет от нас!

ant, ужасно преживяване сте имали SadКато се сетя аз какво преживях докато Дени не помръдваше в болницата...искрено ти съчувствам и се радвам че всичко е приключило.

Fairy, ние си лафихме в кю-то, ама аз май пак нещо съм недоразбрала - 3 кътника наведнъж??? #CrazyТова трябва да е било голяма мъка...

ivi2000, дано имате добри новини в сряда! И я по-ведро Laughing  bouquet

Както писах, моя син отново е болен, но този път си е болен - не е от зъбките. Ходихме на лекар, вирусно нещо, червено гърло, сополи и всички екстри. Сега се лекуваме Tired

# 66
  • Mediterraneo
Айде и аз да се включа, докато спи домочадието- тати беше нащна и сега си отспива, а зверчето се опита и то да кара нощна смяна  Close Цяла нощ врънка, хленчи, заспи за половин час и айде пак. Сега едва гледам, но през деня мразя да спя.

На всичкото отгоре от няколко дни започнах да пия Л- карнитин. И най- вероятно от него не ми се доспива вечер до 1ч. Нормално акостирам под завивките между 22-23ч., защото Силия ме довършва надвечер като излезем през блока. А откакто вземам хапчетата, сън не ме лови. Хем ги пия сутрин, хем и друг път съм ги ползвала, не знам.
Ант,  Hug
Сиска
, с какво се лекувате?

# 67
Привет и от нас времето вече е супер, постояно търчим навън..
Бързо оздравяване на Яворчо, от нас...
Ние се мъчим с гърнето, постояно я слагам но за сега никакъв резултат.Криси също  до преди няколко дни беше със зачервено гърло и хрема.После и баткото ми се тръшна...
Това е от нас, сега пак ще поемаме навън Peace

# 68
Буба,къде в това топло време навън ooooh!Или аз нещо не съм добре,но въобще не понасям жегите.Ние излизаме след 18ч.
Ант,стискам палци да успееш да озаптиш този  сладур Явор и да забравиш бързо за кошмарното преживяване.Да ти е здрав юнака! Praynig
Сиска,и Дени да оздравява бързо,че да тича много! Hug
Мацки,как сте с килцата.Аз вече влизам в старите си дрехи,но ми остават два килограма до заветните преди бременността и съм много щастлива от този факт!

# 69
Да бе, ужасна жега е тук, задушно...Дени отново започна да се опъпчасва ooooh!Аман значи, един ден жега и вратлето му е в пъпчици, а спи по боди с къс ръкав и незавит...

Димана, все още избягваме антибиотика - лекуваме се със сиропче, капки и витамини. До сега нито веднъж синчето не е пило антибиотик (пу-пу, да ме не чуе дявола Praynig)

И Дени спи още по-зле откакто пак се разболя. Тази сутрин в 6 часа се ококори окончателно Tired

Дидка, това с килограмите май ти е болна тема WinkАз съм 51 кг, на 162 см. Аз има още какво да желая CryПреди да забременея когато съм била 51 кг изглеждах по-добре от сега, защо така се получава newsm78 Струва ми се, че сега за да се харесам трябва да стана поне 47-48.

# 70
Дидка и аз съм си на килограмите Grinning
Ние днес ходихме до Искъра с приятели и претърпяхме леко ПТП.Слава богу на никой нямаше нищо, но колата на единя приятел доста пострада Sad
Дени бързо да оздравява.

# 71
Брей Камиж,кофти тръпка -ама добре ,че всичко е наред с вас! Hug

# 72
  • Mediterraneo
Добро утро!
И ние да се присъединим към групата на болните  Sad Силия от снощи поддържа 37.2 Т и има ужасна хрема. Как й се лепи всичко просто не знам. Уж давам Есберитокс, витамини и кво- през две седмици е болна. Много ме беше страх след операцията да не лепне пак нещо, че много й отслабна имунитета след всичките АБ в болницата. Е, устиска точно 2 седмици, мамка му...

# 73
То си върлува някакъв вирус в момента. Майка ми беше болна, сега Дени, има и други болни дечица. Но ми прави впечатление, че Силия и Дени почти винаги си боледуват заедно Rolling Eyes

kamij, много кофти, наистина. Добре че всичко е наред с вас, пък колата ще се оправи

# 74
  • Mediterraneo
Ами значи единият като се разболее да стои далече от компа, че явно така се заразяват двамата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт