Отговори
# 45
Здравейте и от нас,
ами ако продължи този интерес към цветята най-вероятно скоро ще ги махна...
за да не се нарани не друго...
Леле какви постижения трябват "без памперс, без биба...кога ще го постигнем това  #Crazyне ми се мисли "....

# 46
Според сестрата в яслата даже вече сме закъснели с разните умения и навици! Още от сега почвам да се настройвам срещу тази ясла. А пък педито вчера ми каза съвсем  сериозно, че децата трябва да си стоят вкъщи до 3 годинки, и после да се дават направо на детска градина- заради нуждата им от мама и татко и заради боледуването в яслата. Много ми е объркано, уж се радвам, че са ни класирали заради малкото места, ама незнам правилно ли ще постъпя наесен.
Диана, на вас изобщо не ви е лесно! Горкото Любаче, дано всичко е наред вече!

# 47
  • София
Леле,Криси,какво са тези неща,бе.Как ще се научи толкова малко дете на тези неща за толкова кратко време #Crazy Ние сме много назад с материала значи Thinking

Днес времето е супер,пак откарахме цял ден навън.Само,че Калоян напоследък ми прави много проблеми със спането.До миналата седмица спеше по 2 пъти на ден,днес изкара с 40 мин. сън цял ден и чак като се прибирахме преди малко заспа в количката ужасно кисел и изморен.

Май на хоризонта се задават нови зъби,защото цял ден не иска да яде и бута всичко в устата.Само дано не го хване пак такъв гаден период точно за почивката Rolling Eyes

# 48
  • София
Според сестрата в яслата даже вече сме закъснели с разните умения и навици! Още от сега почвам да се настройвам срещу тази ясла. А пък педито вчера ми каза съвсем  сериозно, че децата трябва да си стоят вкъщи до 3 годинки, и после да се дават направо на детска градина- заради нуждата им от мама и татко и заради боледуването в яслата. Много ми е объркано, уж се радвам, че са ни класирали заради малкото места, ама незнам правилно ли ще постъпя наесен.
Диана, на вас изобщо не ви е лесно! Горкото Любаче, дано всичко е наред вече!

Криси, споко!!! Класирали сте се за едно от най-добрите ОДЗ-та!!! Като тръгне през септември ще видиш как му влияе, ако има нещо което те притеснява, можеш винаги да го спреш, или ако има проблем, да го решите. Всяко дете е различно, и съответно по-различен начин му влияе околния свят...аз съм малко против това "до 3 години..." разбирам да са нон-стоп в яслата, а те прекарват там 8-9 часа, сутрин и вечер са си с мама и тате, и в това време мисля, получават сигурността, която имат нужда да изпитват. Пак казвам, ако има проблем, дано няма, можеш да го спреш, ти ще си познаеш по детето, ако се промени по някакъв начин, и тази промяна евентуално  е в следствие на някакъв стрес от новото. 

И не и се връзвай на сестрата, те нали в яслите са педагози и би трябвало да могат да ги научат на разните умения и навици. Аз ще опитам да науча Ема преди това, за да не е за нея допълнителен стрес + свикването с яслата... даже, пак с тази цел, си мисля дали лятото да не я оставя в Пловдив на майка ми за една седмица, за да свикне малко и без мама и тате и да види, че не е толкова страшно.

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 17:11 от Гуш

# 49
Здравейте и от нас! Ние вчера бяхме цял ден на вън- до 22 часа.
Днес ще ходим на плаж някаде, сигурно на Панчарево!Приятен ден на всчики.
Чакаме вести за Яворчо.

# 50
Привет и от нас! Hug
Няколко дена бях без интернет и затова не съм писала и не съм чела, но сега се поправих Crazy
Много се радвам за Яворчо.Желая му бързо възстановяване. Heart Eyes
Катка, добре се е ориентирала момата. Wink
Сиска, страхотна класация си спретнала! PeaceПоздравления! Heart Eyes
При нас няма нищо ново.По цял ден сме навън.Крачето на Вали вече се оправи напълно. Grinning
Приятен ден на всички!

# 51
В момента се местим и е пълен ужас. Да го парвим за първи път - не, толкова пъти сме се изнасяли, но всеки път си е ужас. Освен това проучвам дограми по телефона, и се опитвам да работя междувременно, майка ми се бори с Теа, даже не излязохме, че изпуснахме подходящото време. Но ето ме и тук. Не знам колко време няма да имам нет, само да кажа, че заради Депеш сряда ще дойдем в Младост и предполагам ще останем за разходката в четвъртък, живот и здраве. Айде до скоро надявам се от вкъщи най-сетне!

# 52
  • София
Ние днес бяхме на прощъпулник на едно от приятелчетата на Калоян.Новоизлюпеният пешеходец хвана макара с конец Laughing.Моя момък не спря да обикаля из апартамента на хората и да пипа навсякъде.С него сама никъде не мога да отида вече Rolling Eyes

Нашият тати днес ни остави самички.Замина на браншова среща във Хисаря и ще се върне през нощта.Сега се чудя да извеждам ли дечко или да си стоим в къщи,че нещо много ме мързи днес.

Мартеа,дано най-после да се приберете и да сте си самички.Хубаво е да има кой да помага,но е най-добре да сте си отделно,за да няма конфликти Peace

# 53
   Влизам съсвсем на бързо за да се отчета. Най-накрая сме си вкъщи. Операцията мина успешно - имахме ингвинална херния и хидроцеле. Не питайте какво е да си гледаш детето да излиза от пълна упойка и ти да няма какво да направиш. Превживях 2 кошмарни дни, престоя в болницата ми се стори по-дълъг от този след секциото.  Сега трябва много пазене , буквално съм нон - стоп след него, за да не пада поне седмица. До вчера беше лесно,защото стоеше само легнал, но днес вече събра сили като се върнахме и бяга пак навсякъде. Благодаря ви  момичета за подкрепата! По-късно ще чета и ще се включа пак .

# 54
  • Mediterraneo
Ант, напълно те разбирам  Hug Пази Яворчето, колкото и да ти е трудно на моменти. Скоро всичко ще забравите  Praynig  Heart Eyes

# 55
Ант събирай сили и дано бързо се възстановявате! HugАз да се похваля,че мойто Наси пак с нова прическа.Първи-втори или незнам си кой номер Rolling Eyes.Утре ако имам време и ако не ходим на плаж ще кача снимки да го видите моето шаолинче Mr. Green.Той пък днес падна от леглото и се удари в шкафа,а баща му така ми се накара Cry,слава богу нямаше му нищо сериозно само дето доста плака и накрая заспа та спа чак до обяд.За това будува цял ден до преди час smile3524,сега още спи и незнам довечера дали няма да се цъкли до 12часа  smile3556.

# 56
Ant, радвам се, че вече сте си вкъщи HugПредставям си колко трудно ти е било SadПък и сега не ти е лесно.... Дано бързо забравите и се възстановите напълно.

Дени пак е болен - кашля, киха....Дали пак ще ни изненадат няколко зъбчета накуп newsm78Но щом и гърлото му не е добре, по-скоро е настинал. Или баба му го зарази, защото е болна #Cussing out

Моя мъдрец реши, че отново трябва да започне да никне и болииии ужасно, чак ухото ме боли ooooh!

# 57
  • София
Ант,трудното вече е минало.Сега наистина ще ти трябва много търпение и енергия,но ние сме с теб Hug

Ние все пак бяхме на разходка цели 3 часа.Направо съм скапана от тичане по Калоян.Няма спиране вече,тича все при големите деца,при колелетата и не мога да го опазя.Щеше да падне много лошо по един баир,като хукне и не мога да го стигна.Ама на вас ви е ясна картинката-всички са така WinkСамо се чудя от къде имат толкова енергия.Аз се скапвам направо,а при дечко умора няма Crossing Arms

Сиска,дано да излиза бързо мъдреца и да не те тормози много Peace

# 58
Ехооо, добро утро! Grinning
Отдавна не съм писала, ама си ви шпионирам, да знаете  Wink

Ант, бързо оправяне на Явор ти пожелавам. Ще мине и ще замине, не се притеснявай Hug

Ние с Миша сме добре, имахме малък екшън със зъби, тръгнаха й четири кътници наведнъж, няколко дни температура, 39.5, мрънкане, рев, изобщо ужас. Накрая излязоха три едновременно Crazy

Обаче като й мина това, сега е душица (пу-пу). Набраво бях забравила колко е кротко моето дете Simple Smile

Последната й страст е да храни някого. Хваща вилицата, боде и ти дава в устата, много е смешна.
Ходи си много хубаво вече, вкъщи даже тича, ама навън я мързи леко, ходи десет метра и направи завой, за да я гушна.

Май друго не се сещам да се похваля. Тази сутрин като никога стана в 6ч. и аз в момента съм полуадекватна, но рекох въпреки това да се вясна при вас Grinning

# 59
Здравейте, слънчева неделя на всички!
Много се радвам, че операцията на Явор е минала успешно, Ант кураж и успех в пазенето!

Ками като чета как тичаш след Калоян, ми се струва, че моето детенце е решило да пази мама с големия корем и затова не прохожда Heart Eyes

Мартеа леко преместване, представям си какъв рай е за Теа, всичките кашони и вещи.
Fairy здрасти, вие наистина се бяхте позагубили!

Общи условия

Активация на акаунт