за ant и Явор.Дано не се отрази зле упойката на малкото човече.При нас вали дъжд.Момчил вече е буден и иска да излиза.Оставила съм го на остъклената тераса с колите му,а аз се чудя какво да правя.За непозволените неща и в къщи е същото.Най-голям проблем е камината,защото е вградена.Малкия ходи,ходи и все при нея се спира,отваря я и каквото е докопал слага вътре и после си завира главата да го вади.Аз съответно-НЕ,НЕ,НЕ.Той прави една обиколка на стаята и повтаряйки си НЕ,НЕ,НЕ-пак е там.Така е и с другите забранени неща-вече си ги знае и доближавайки ги си повтаря НЕ,естествено устремен към тях,но поне така ми дава сигнал да видя какво става.Отстранявайки го не ми се сърди,защото веднага си измисля друга щуротия.
Можеше и още да попиша,но детенце е вече в краката ми и едвам го удържам да не изключи захранването на компютъра.

.Винаги съм искала да стана кума и 2 пъти ни каниха ама мъжо щото си е малко срамежлив и задръстен,та не обича да е много много център на внимание и отказахме.Буба аз имам много цветя и в началото имаше няколко аварии с тях,но Наси вече е обучен,че цветята НЕ СЕ ПИПАТ
и само ги милва и вика"ооооу".То няма и друт избор детето щото аз на тази тема направо изтерясвам
Ако всичко е наред в събота ги изписват. 

Имаше ужасен вятър,обаче.Това лято няма ли да дойде най-после,че ми писна вече да студувам
и ще прекараме повече време навън.
Не искат ли много
Все пак успешно справяне, че с трудна задача се заемаш