Отговори
# 30
  • гр.Велики Преслав
 newsm17за ant и Явор.Дано не се отрази зле упойката на малкото човече.
При нас вали дъжд.Момчил вече е буден и иска да излиза.Оставила съм го на остъклената тераса с колите му,а аз се чудя какво да правя.За непозволените неща и в къщи е същото.Най-голям проблем е камината,защото е вградена.Малкия ходи,ходи и все при нея се спира,отваря я и каквото е докопал слага вътре и после си завира главата да го вади.Аз съответно-НЕ,НЕ,НЕ.Той прави една обиколка на стаята и повтаряйки си НЕ,НЕ,НЕ-пак е там.Така е и с другите забранени неща-вече си ги знае и доближавайки ги си повтаря НЕ,естествено устремен към тях,но поне така ми дава сигнал да видя какво става.Отстранявайки го не ми се сърди,защото веднага си измисля друга щуротия.
Можеше и още да попиша,но детенце е вече в краката ми и едвам го удържам да не изключи захранването на компютъра.

# 31
  • София
Дано всичко мине леко за Яворчо!!!

Пак се включвам да ви питам имате ли цветя или цветарници в къщи..Значи днес моето момиче за втори път ми събори цветарника и слава бого без тя да се нарани , но от едно от цветята ми вече нищо не става..Ама да е жива и здрава.. newsm56
Как е при вас имате ли такъв проблем?

махнала съм всичко, което би могло да е опасно за нея, или би ми създало работа след това...

Искам и аз на срещаааа  Sad
Ако има мераклийки може за неделя следобяд нещо да спретнем, какво ще кажете?

за плесването по ръчичката, аз съм се изкушавала няколко пъти, но знам, че все още няма смисъл, няма да има възпитателен ефект, може би към 1.5 год...

# 32
Их,питке,ако знаеш как ти завиждам...благородно де Wink.Винаги съм искала да стана кума и 2 пъти ни каниха ама мъжо щото си е малко срамежлив и задръстен,та не обича да е много много център на внимание и отказахме.Буба аз имам много цветя и в началото имаше няколко аварии с тях,но Наси вече е обучен,че цветята НЕ СЕ ПИПАТ Naughty и само ги милва и вика"ооооу".То няма и друт избор детето щото аз на тази тема направо изтерясвам Mr. Green.

# 33
Операцията на Яворчо е минала успешно. Донесли са го на Ани вече. Дано бързо се възстановява малкото човече и да е послушен, че как ще го удържи мама да не шава много-много не знам ooooh!Ако всичко е наред в събота ги изписват. Praynig

buba, ние имаме много цветя, имаме и цветарник, но Дени няма особен интерес към тях. В началото като започна да движи насам-натам опитваше от пръстта и листенцата, но вече не.

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 16:25 от Сиска

# 34
Здравейте и от нас!
Отдажна не съм била на линия, но да отбележа за протокола Влади на 1г. беше 12 кг и 76см. Ние сме добре. Влади наъ обича забранените неща и е трудичко с озаптяването, но е на системата на пробата и грешката. Истински пожар е, не се спира - най-обича да подрейда шкафове, т.е. цялото съдържание да е на пода - това е най-голямото щастие.
Правих прочвания за ясла и градина, но при нас се оказа голям проблем  Sad
На патерица на всички пораснали МАЙ-чета желая много здраже и наистина щастливи и прекрасни моменти с обичаните от вас хора   bouquet

# 35
Много се радвам  че  Яворчо е добре! Praynig
Срещата мина добре, но беше хладничко.Много са порастнали бебоците- вече са голями палавници.Запознах се с Деспина , има много добра щерка.
Ние имаме цветарник, но Ники не пипа много, много.Другите са нависоко и още не може да ги стигне.
Гуш за неделя съм ЗА!
Биситрица много хубави снимки.

# 36
  • София
Днес цял ден сме по улиците и вече се чувствам много изморена.Приспах двамата мъже и сега малко развлечение Wink
Сутринта се видяхме с Борели.Много е порастнала Надин и е станала много хубава малка госпожица Flutter
Следобед си направихме среща до Патиланци.Запознахме се с Деспина и с нейните сладури.
Всичките малчовци са много порстнали.Вече са малки сладки човечета Heart Eyes
Моят момък пак се прояви естествено.Напишка се като му смянях памперса,намокри се подобаващо и стоя в количката мокър 1 час SickИмаше ужасен вятър,обаче.Това лято няма ли да дойде най-после,че ми писна вече да студувам #Cussing out

# 37
  • София
Много се радвам за Явор.Добре,че всичко е минало вече и сега ще чакаме включване от тях като се приберат у дома Hug

# 38
  • Му Кинд Оф Плаце
радвам се за Яворчо, да се възстановява бързо  Praynig  bouquet

Аз вчера си обадих половин час спокойствие. Синът има един камион, дето не му е суперинтересен, но вчера го обърна и капакът на една кухина стана на вратичка (т.е. преди се отваряше нагоре, а след обръщането-като обикновена вратичка). Като заседна милия и аз до него-половин час отваря и затваря-кеф. иначе навестява всички вратички поред да не би да са избягали от милото му отношение.  Mr. Green
Иначе, нищо не съм променяла вкъщи, да се научи да не пипа, засега действа, махам само това, което му е суперинтересно.
Цветя не гледам, аз съм мащеха за тях. Кумата ми ми подари едно цвете и горкото живее труден живот, но гледам пуска второ листенце, явно има сила за живот.  Embarassed

# 39
Добрутру! Драго ми е да прочета за успешната операция на Явор. Да се възстановява бързо сега и скоро да забравят неприятното изживяване!  Praynig
Както е казала Ками, вчера се запознахме с Деспина и нейните дечковци - големи са сладури! В тая връзка Деспина вчера си мислех, че щом си се наела да пътуваш сама с две деца и багаж по влаковете - явно са много добри  и послушни дечица, а ти си достойна за възхита!    bouquet
Калина, Момчил е с такова отношение към прахосмукачката - за него е "бу" и може да прекара цял час да я разглежда  Mr. Green
Цветя имам няколко, но са качени на високо и няма достъп до тях, та няма поразии!
Снежанка, включвай се по-често, ако ти е възможно  Hug
Днес най-после има хубаво слънце   Nature Partly Sunny и ще прекараме повече време навън.
Пожелавам ви хубав слънчев ден и весели разходки!   Nature Sunny  dancing

# 40
  • София
Здравейте Hug
Днес времето е страхотно и след малко излизаме.Смятам да съм цял ден навън,да видим дечко какво ще каже по въпроса Mr. Green

Пожелавам ви приятен ден на всички Grinning

# 41
Привет! Да се похваля - на есен ще си имам ученик! Записах Митко на ясла в прословутото 8 ОДЗ. От сега ми се свива сърцето, като че ли от ден на ден детето ми повече се привързва към мен. За 3 месеца трябва да научим доста неща- трябвало да яде сам, да е без памперс, биба и шише. Незнам кое по-напред да променям и най-важното как ще стане работата...
Явно младостката среща е минала добре, за неделя ако се уговорим за Заимов или Борисовата може и ние да се включим. Аз се чух с Борели, ще се видим днес или др. седмица че баща и нещо не е добре в момента.
Бързо възстановяване на Явор!
Снежанка, доколкото си спомням сме от един квартал, кои ясли ли проучвала и не  е ли малко късно за тая година? Ние подадохме молбата още на 3 Януари.

# 42
  • София
- трябвало да яде сам, да е без памперс, биба и шише.

#Crazy #Crazy #Crazy

Мооооля?! е как така?
сигурно ще искат и да може да чете и да умножава трицифрени числа

това да не са им изискванията за децата, постъпващи в градина?

# 43
- трябвало да яде сам, да е без памперс, биба и шише.
#Crazy #Crazy #Crazy
Мооооля?! е как така?
сигурно ще искат и да може да чете и да умножава трицифрени числа

това да не са им изискванията за децата, постъпващи в градина?
Криси, тия хора добре ли са ShockedАз от сега умувам как ще постигнем половината от тези неща след година (тогава ще дам Дени на ясла), пък тези за 3 месеца, и то за дете на година и половина Thinking Не искат ли много newsm78 Все пак успешно справяне, че с трудна задача се заемаш Peace

# 44
  • София
Пак привет от мен, но от СФ. Вчера пристигнахме и след малко тръгваме. Пуста страст, на гости сме и аз веднага да ви изчета Embarassed

Мартеа, успех в захранването. Знам, че ще вземеш правилното решение, по интуиция. За Маринова....аут. Заради захранването с хляба си дойдохме до тук.

Водих Любака на УНГ в Бургас. Там ме изкоркаха- възпалени канали, дясно ухо, чудеха се антибиотик или капки...абе ужас. Започнах капките, положението стана по-зле и хайде в Сф. Та, дятито от захранването с хляб има подути лигавици на носа, гърлото, ушите са зачервени (набързо казано) от алергията. Никакво възпаление, нищо. Изписаха му противоалергични капки и така. А Маринова ми каза направо с 2 филий хляб да започна...добре, че дадох половинка. Добре, че УНГ-то каза какво е, че пак щях да пробвам с хляба и щеше да се стигне до задух.

По живо, по здраво след малко отлитаме пак към Сарафово (то се води квартал в Бургас, ама си е доста далеч) и си е като село. Готино е, ама да не си сам Wink Заредих се с много енергия, видях се с мама, тати, свекито, приятелката...всички, които ми липсваха много.

Установих, че от всички тук, на Любака най-много му е липсвала Рени (кучето) и най-много й се радва, смя и т.н.  Grinning

Поздрави, пак ще гледам да влезна в темичката.

Общи условия

Активация на акаунт