Стискам палци на Явор и на Ант всичко да мине леко и безпроблемно!

Благодаря ви за поздравления и пожеланията по случай моя рд!
Аз не че много разбрах,че имам рд-беше ми просто един натоварен ден-пътуване,изпит,презентация и после пак пътуване.А и мъжо е в командировка
Но през уикенда ще се постарая да измислим нещо по въпроса.Честито на Гита и Хъгси с много закъснение!Здраве,любов и късмет ви желая!
Аз не мога да се оплача от моя мъж-прибира се от работа към 17 часа, после ни води на разходка и винаги помага с каквото може.

Само този месец е в командировка от 1.06,та чак до утре.И после има още няколко други работни мероприятия,заради които ще трябва да е пак извън града за по няколко дни.

Уф,хайде да се оправя това време!
Сиска,браво за статистиката!постарала си се както винаги!

Аз пък така и не разбрах колко беше дълга Ивчето точно на една годинка,защото педито не намери за нужно да я премери този път.
Относно не-то и тръшкането,и аз процедирам така-казвам веднъж,два пъти,най-много три пъти.Ако не реагира или се прави на разсеяна,местя я оттам.Следва тръшкане и писъци,тогава аз се правя на разсеяна.Ако не й мине бързо-защото и това се случва понякога-гледам да я занимая с нещо друго.
А за биберона-и при нас напоследък е на мода,особено откак й никнеше седмия зъб.Вечер гледам да го махам,но понякога тя се събужда с мрънкане и аз пак го слагам.Но все по-сериозно се замислям,че сега е моментът да го откажем,преди да започне да си го търси по-настоятелно.
, щото си писала кръстница на сватба....а то се става кума на сватба , а кръстница на кръщене.....
....само да са живи и здрави децата...
...
.

Ще показвам,сега да не си хабя думите 
върти глава и не иска .