Отговори
# 15
  • Пловдив
Привет и от мен!Да се включа пак набързо.
Стискам палци на Явор и на Ант всичко да мине леко и безпроблемно! Praynig Praynig Praynig
Благодаря ви за поздравления и пожеланията по случай моя рд! HugАз не че много разбрах,че имам рд-беше ми просто един натоварен ден-пътуване,изпит,презентация и после пак пътуване.А и мъжо е в командировка SadНо през уикенда ще се постарая да измислим нещо по въпроса.
Честито на Гита и Хъгси с много закъснение!Здраве,любов и късмет ви желая!
Аз не мога да се оплача от моя мъж-прибира се от работа към 17 часа, после ни води на разходка и винаги помага с каквото може. Heart Eyes
Само този месец е в командировка от 1.06,та чак до утре.И после има още няколко други работни мероприятия,заради които ще трябва да е пак извън града за по няколко дни. Sad
Уф,хайде да се оправя това време!
Сиска,браво за статистиката!постарала си се както винаги! Hug
Аз пък така и не разбрах колко беше дълга Ивчето точно на една годинка,защото педито не намери за нужно да я премери този път.
Относно не-то и тръшкането,и аз процедирам така-казвам веднъж,два пъти,най-много три пъти.Ако не реагира или се прави на разсеяна,местя я оттам.Следва тръшкане и писъци,тогава аз се правя на разсеяна.Ако не й мине бързо-защото и това се случва понякога-гледам да я занимая с нещо друго.
А за биберона-и при нас напоследък е на мода,особено откак й никнеше седмия зъб.Вечер гледам да го махам,но понякога тя се събужда с мрънкане и аз пак го слагам.Но все по-сериозно се замислям,че сега е моментът да го откажем,преди да започне да си го търси по-настоятелно.

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 10:07 от yulinga

# 16
Стискам палци на Явор!!!

Сиска, браво!!!
Сискаа, ние сме най-тежки, но и най-дълги - 82 см показа последната консултация, та ша та замолъ да внесеш поправката  Laughing
А, ние сме достойна конкуренция-12кг. и 82 см.

Дидке-питке, така и не разбрах каква ще ставаш newsm78, щото си писала кръстница на сватба....а то се става кума на сватба , а кръстница на кръщене.....
Мартеа, наистина за нас разтоянията не са никакъв проблем Wink....само да са живи и здрави децата...
Мегстар, няма да спим на бачковския манастир, т. к. една част от гостите ще ни чакат в града за да празнуваме после...

Накой ме питаше какво представляват тези бонбониери...във всяка кутийка има по 5 бонбона увити в розов тюл и по една стъклена икона или кръстче (остават за спомен)-раздават се на вс. гости...а тези с цветята се раздават на децата....

Днес ще ходя да поръчвам букета за кръщенето и питката....пак ме е обзела треска....поне тоалетите са готови виче bowuu...

# 17
Валя,кума ще съм!(тенкю че ме светна Wink)И искам да изглеждам много добре,пуста суета! Crossing Arms

# 18
  • София
Момичета,срещата за днес остава,нали?
След малко ще излизаме с Борели,тя ще може да дойде след 16.30-17.00 следобед.

Добре,че се показа слънцето,че още един ден дъжд не мога да понеса Sick

# 19
Привет!
Направихме прощъпулника, малката хвана парите, въпреки че ги бях сложила най-отзад. Детето ще върти бизнеса Grinning.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6541&AlbumId=56249
Валя, теб като те завърти поредната организация нямаш стигане  bouquet

За пипането на непозволени неща - известно време я плясках през ръцете, щото не се траеше, сега не се налага, научи се да не пипа като и кажа, дори не ходи там където не давам(с изкл. на кухнята).

Стискам палци на Явор!

# 20
Остава, ами, аз ще дойде също най-рано към 16:30-17, защото Теа спи между  14 и 16 по принцип, понякога и по-късно заспива, после ядем и т.н. Да се изчакаме на самото кръгче в паркчето докато се съберем, пък после можем да проверим Его дали са изнесли маси отвън.

За пипането и забраните - не чува мойто дете и това е, ако ще 300 пъти да повторя "не", това й действа по-скоро като магнит. Накрая клякам, заставам на нейното ниво, и с тих, равен тон й казвам - "погледни ме в очите, нали се разбрахме да не пипаш там" - това с очите много действа, сепва се на момента и само гледа как да ми избегне погледа. много е сладка как върти очичките и се разсейва с някакви смешни физиономии, все едно се опитва да ме разсмее. този метод действа точно 5 минути - не пипа там, където "сме се разбрали" и после с нови сили пак натам.

и пак да се похваля - втора поредна сутрин ака в гърнето. то си е направо за хвалба Mr. Green

# 21
здравейте и от нас,
не сме писали от няколко дни но нямаме време все...Нека и  ние да се включим в мерките...Криси на консултацията за 1год. беше 11 кг. 79см.
Успех на малкия Яворчо и ant

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 11:48 от buba76_

# 22
 Praynig Praynig Praynig за Яворчо

мери отдавна ми е направило впечетление пътуванията на съпруга ти все на интересни места (ако не е тайна казвай какво работи, че на мен това ми беше мечта мнооооого отдавна Wink)

И моя съпруг липсва, сега са с двама по-малко и вече има по 8 дежурства + спане на другия ден=16 дена и 8 нощи без татко вкъщи. Аз по принцип съм свикнала, но сега с големия корем ми идва доста тежко, чакам с нетърпение август да дойде майка ми, че да си почина или по-скоро да родя на спокойствие Wink

За пипането на непозволени неща - известно време я плясках през ръцете, щото не се траеше, сега не се налага, научи се да не пипа като и кажа, дори не ходи там където не давам(с изкл. на кухнята).
и аз съм го "пляскала" по ръчичката, но при нас ефект няма, пак си ходи и пипа забранените места Confused а когато му дръпна ръчичката от забраненото място си я хваща с другата ръчичка все едно, че сам се пляска и аз се чувствам най-гадната и най-жестоката и най-лошата затова и спрях. Сега по цял ден повтарям "не пипай", "не там" като интонацията постепенно се увеличава с резултата довечерта гласа ми да е дрезгав от крещене.

# 23
  • Варна
Стискам палци на Явор и на Ант.Дано всичко мине благополучно. Praynig
Ще се опитам да ви намеря на срещата. Само дано най-после спре да вали, че нямат край тези дъждове.
Когато почне да прекалява с инатите и на мен ми се е случвало да плесна Иво през ръката или по памперса. Ама май от нищо не се стряска.
Сиска, темата е на висота, както винаги.   bouquet Кога успяхме да ги навъртим 70 теми. Големи сме бърборани.

# 24
  • Sofia
Сиска, темата е яко оформена, както винаги  Hug и най-накрая и Савчо-мравчо да влезе в статистика, не само тази на фаталните мъже  Wink А Дени си е в класацията на най-котираните МАЙски манекени  Peace
 Praynig за Явор, всичко ще е наред и бързо да се връщат с отчет в МАЙските редици.
За срещата и при нас остава, само дето тая сутрин имах чувството, че се е отворило небето, баси дъжда се изля. Щом Борели е на среща с Ками и Деспина може да се ориентира, значи ще има среща. Party
Катка, момата си знае работата  Mr. Green
Дидка, само да ти кажа, че кумата си е отговорна работа bowuu, два пъти съм била и на мен легна бремето да правя купона, че младоженците си бяха глътнали бастуните и трябваше да се спасява положението...

# 25
Катка, браво на Ава.....тя е малка, но вече знае thumbsup...

# 26
Катка,снимките са супер.Браво на Ава,от сега не я мисли,ще се оправи в живота! Heart Eyes
Кроче,няма да се излагаме-купон ще има! PartyА и компанията е такава,че ....ще стане веселба!!! BlushЩе показвам,сега да не си хабя думите Laughing

# 27
Здравейте!
Сиска, извинявам се, не съм разбрала, че са резулатите на годинка  Embarassed . Както винаги темата е супер и заглавието много актуално  Wink
За срещата - на линия сме към 17ч., само да не завали. Тia може би няма да дойде, на обяд се видяхме и каза че е ще е ангажирана по това време и ви изпраща поздрави...., но дано успее.
За ходенето на забранени места - нищо не помага - уж се съгласява с мен и след малко пак е хукнал където си е наумил.
Сутринта ходихме да му вземат кръв - рева съвсем малко, а после гледаше с интерес как сестрата му стиска пръстчето и събира капките в епруветка! Юнак!  Simple Smile
Мартеа, бравос за гърнето!
Катка, браво на Ава, добре се ориентира момичето  Party

# 28
Здравейте и от мен..
 Катка, браво на твоята хубавица...  Много е сладка и на пари ще и вървииииии...
А Ето и мойта какво хвана на прощапулника  след много чудене..... Първо хвана питката а после слушалките...
 http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=12701&AlbumId=55467
 за протокола: на 1 г. беше 9.200 и 77 см, а на 1.1м е 9.100 и 78 см. Ели май си сваля килцата. То май на годинката не бе толкова кг - беше с препълнен памперс . Но лекрката каза така да я теглим / да минела 9те килограма/ Тя толкова не е наддавала отдавна 600гр.  за 1 месец та да не говоря изобщо.
Тая мойта гопспожица от сега пази талия. Не съм ви казвала аама моята племенница/Пепи/ идва на гости и ходихме на Кой е по по най...
тя е същия маймун с яденето....  no  върти глава и не иска .
 Нашта да не остава по долу същите ги върши.
 Та Пепи казва "Много са ми надебелели баджаците и да ме катрате да ям НЯМА а и да съм гладна НЯМА ДА ЯМ "- та какво да ви кажа изпадам в панука ако и мойта като поотрасне дали няма да гледа от кака си ПЕПИ и занапред. А каката е с сега на 4 годинки Naughty
Нямам думи.
Какво да правя ами злоядо ми е детето....

# 29
Пак се включвам да ви питам имате ли цветя или цветарници в къщи..Значи днес моето момиче за втори път ми събори цветарника и слава бого без тя да се нарани , но от едно от цветята ми вече нищо не става..Ама да е жива и здрава.. newsm56
Как е при вас имате ли такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт