Разбирам, че операцията на Яворчо е минала успешно.Само така! Бързо възстановяване!

Станислава вчера се събуди цялата на червени петна. Днес и няма нищо
.Педито веднага пита дали е яла плодово мляко, пък аз и бях дала с ягоди предния ден.Та вчера не консумира никакви млечни, месо и плодове- ужас! Тя само това яде, голям зор беше папането.А как спим! Ми не спим! Цяла нощ се буди с рев и не застава на едно място.Постоянно се върти и ровичка, все очаквам сутрин да видя дупка в дюшека. Кътници ли, кво ли....
аман!Колко време избиват?!Да се похваля- след дъъълга почивка вчера ходих на плаж! Опънахме с мъж ми морни снаги на Перла- кеф!С моя куц късмет обаче видяхме познати, което аз се опитвам да избягвам, щото съм с нова фигура и се срамувам
Дидка, останаха ми 3-4 килца (свалих 27), но са ми на корема, вчера пак ме помислиха за бременна

За щастие ги преборихме тия зъби, сега чакаме другите
Снощи обаче ходихме на сватба на наши приятели и така се депресирах от вида на десетките хубаво изглеждащи жени, че от днес съм на върла диета, ще ям само плодове и зеленчуци
Ако към тази ясла има и детска градина,там определено ще очакват детето да разбира от висша математика.И защо са тези изисквания?
!!!
и започва да крещи
и с да стиска нервно ръцете си....голям инат е
...а коремчето вечер го мажи с някакъв антицелулитен или редуциращ крем и го увивай в домакинско фолио и така си спинкай и ще видиш невероятен резултат
...
!!! 
И аз съм се устремила към 50 кг.Успех с диетите 

Аз снощи пробвах за първи път,но с помощта на татито-стана къпане,но накрая ревна моя юнак!