Отговори
# 75
Здрасти!

Разбирам, че операцията на Яворчо е минала успешно.Само така! Бързо възстановяване!  bouquet

Станислава вчера се събуди цялата на червени петна. Днес и няма нищо newsm78.Педито веднага пита дали е яла плодово мляко, пък аз и бях дала с ягоди предния ден.Та вчера не консумира никакви млечни, месо и плодове- ужас! Тя само това яде, голям зор беше папането.

А как спим! Ми не спим! Цяла нощ се буди с рев и не застава на едно място.Постоянно се върти и ровичка, все очаквам сутрин да видя дупка в дюшека. Кътници ли, кво ли.... Thinking аман!Колко време избиват?!

Да се похваля- след дъъълга почивка вчера ходих на плаж! Опънахме с мъж ми морни снаги на Перла- кеф!С моя куц късмет обаче видяхме познати, което аз се опитвам да избягвам, щото съм с нова фигура и се срамувам Embarassed
Дидка, останаха ми 3-4 килца (свалих 27), но са ми на корема, вчера пак ме помислиха за бременна Rolling Eyes

# 76
Добро утро:)

Сиска, Димана, дано бързо да се оправят Дени и Силия! Hug

Сиска, да, представяш ли си, три едновременно изникнаха, а четвъртия се показа след три-четири дни. Наистина беше ад. През нощта слава богу си спеше спокойно, но през деня беше като залепена за мен и в никой друг не искаше да стои и само мрънкаше. Crazy За щастие ги преборихме тия зъби, сега чакаме другите Laughing

Дидка, аз с килограмите от забременяването съм ок, свалих ги учудващо лесно. Но имам около 10кг, които качих преди забременея и не мога да се справя с тях ooooh! Снощи обаче ходихме на сватба на наши приятели и така се депресирах от вида на десетките хубаво изглеждащи жени, че от днес съм на върла диета, ще ям само плодове и зеленчуци Laughing

Kamij, колата се поправя, щом всичко друго е наред, това са бели кахъри:)

# 77
  • Му Кинд Оф Плаце
Ехо,
осъзнах, че отдавна не съм писала.
Вчера намерих чудна полянка за детето-да търчи на воля, а и видях чудна кооперация и ме подгониха едни апокрифни мисли да се махнем оттук и да отидем там  ooooh! ooooh!, че май дъм и сериозна, щото много арно място и има портиер и охрана и се грижат за градината отпред, още мисля, което значи, че мисля дълго  Thinking Thinking
Фелипе не ще вече пюрета, а иска да ръфа нещо сам, иначе-бебешка истерия. Хората по заведенията ни знаят и само дето вместо Добър ден не ни питат, филийката да я пускаме ли?  Mr. Green
Такива ми ти работи.
Килата са ми минус 3, че го раздавам майка-орлица, вече ме бъзикат  Embarassed
Стискам палци на Яворчо, на Силия и на другите болни, а най-много стискам палци на родителите им, че те го преживяват двойно  Peace

# 78
  • Пловдив
Добро утро и от мен!:-)))
Радвам се,че операцията на Явор е минала добре и че всичко е наред. Ант, HugДа се възстановява бързо малкият юнак и дано да нямате повече такива премеждия!
Ант,а ти как си?
На Силия и Дени бързо оздравяване!
Димана,защо не пробваш с Аква сорс?Аз не съм ги ползвала лично,но във форума пише доста по темата и веднъж четох от любопитство-много мами са доволни и смятат,че заради тях децата им боледуват много по-рядко.
Kamij,кофти случка,но важното е,че е с добър край и че всички сте живи и здрави!
Дидка,и аз съм като Fairy-сега даже съм малко по-слаба,отколкото преди да забременея,но предната година качих 7-8 кг, от които още не мога да се отърва.Замислям се вече дали да не започна с L-карнитин,но по принцип хич не съм фен на тези неща-все ми се струва,че макар и безвредни,натоварват повечко черния дроб.От вчера започнах  пак да спортувам повечко,а от няколко дни вече успешно се боря с вечерния глад на устата. Mr. GreenИскам и аз да се отърва от малко тлъстинки на корема!!!!Стискайте ми палци!
Я чакайте да ви питам!Вашите дечковци сърдят ли се много,когато държат нещо и се опитате да им го вземете от ръцете?Ива напоследък в такава ситуация непрекъснато мрънка и се напъва да плаче. Дано да е период!
И моята дъщеря спи много неспокойно.Да й е топло, не й е, защото спи само по боди и през цялото време почти е отвита.
Криси,ей това с яслата направо ме  #Crazy Ако към тази ясла има и детска градина,там определено ще очакват детето да разбира от висша математика.И защо са тези изисквания?

# 79
Юлинга, сърди се Михаела ако реша да й взема нещо и още как. По едно време се беше научила да пищи, късаше ми нервите. За щастие се отучи бързо, но пък така почва да плаче жално, все едно съм я набила. Гледам да я лъжа с нещо друго, защото иначе няма шанс.

Ками, хаха, да, вярно се мотая из другите форуми, тва световно ми е изпило мозъка, не мога да пиша за няколко неща едновременно Laughing Laughing

# 80
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА VARIA!!!    bouquet

Здравейте мами!!!

Килограмите са ми болна тема....за малко повече от година имам може би няколко десетки неуспели диети, ама не защото диетите не са ефикасни, ами защото аз нямам воля, а в същото време толкова ми се иска да съм като преди...

Да ви се похваля вече къпя Ема права под душа, елиминирахме коритцето...

# 81
Здравейте и от нас wavey !!!
Вариа, честит рожден ден!!!Много щастие и любов!!! newsm51

Ант, радвам се, че всичко е минало нормално...а сега леко възстановяване!!!
Сиска и Димана, бързо да ви се оправят мъниците...
Юлинга, и Иса много се сърди като и взема нещо или не и позволявам да пипа някъде....аз и казвам НЕ, НЕ, НЕ, а тя ми отговаря нервно НАЙН, НАЙН, НАЙН (добре сме с немския)  Grinningи започва да крещи  Confounded и с да стиска нервно ръцете си....голям инат е Shocked...
Камиж, добре, че е бил малкия дявол и повече да няма такива неща...
Катка, а на теб честит ти плаж  sun...а коремчето вечер го мажи с някакъв антицелулитен или редуциращ крем и го увивай в домакинско фолио и така си спинкай и ще видиш невероятен резултат babydust7...
Гуш, вече се къпете като големите хора...браво за постижението...

А да се похваля вече и Иса е кръстена...беше много вълнуващо в манастира...снимки ще кача по-късно, че имам доста работа...

Айде лек ден от нас Kissing Heart!!!

# 82
  • София
........ започва да крещи  Confounded и с да стиска нервно ръцете си....голям инат е :shock

същото прави и мойто инатливо чаве, и аз все по-малко знам какво да правя в такива моменти...гледам да я разсея, един два пъти и казах "стига" и като почна да го играе засегната, обикаля из апартамента и чумосва и опява и тръшка ръце...кво ще се правим нямам идея

# 83
Честит рожден ден, varia!

Ние излязохме за малко, свършихме се работата и веднага на бегом се прибрахме. Ми то се не живее навън - тук е страшна жега!

Това с разиграването на театър, когато нещо взимам от ръцете му е редовен номер. Точно като Иса се стяга целия, почва да стиска юмруци и да трепери, а понякога и тропа сърдито с крака. Но то това си е нормално за тази възраст. Гледам и другите деца по градинките така правят, Дени е цвете пред някои от тях. Той като види, че не му обръщам внимание и забравя.  А някои хлапета почват да се тръшкат по земята, да се бият, страшен терор...

Валя, честито ви християнче!

Моя син пак се опъпчави, освен тези дребните от жегите, пак му се появиха разни нови, даже и по лицето. Има и 3-4 пъпки на различни места, които са като мехури newsm78Все едно са пълни с нещо, както става когато се изгориш. Брей, тая бяла, чувствителна кожа била много проблемна. Пък миналото лято никакви проблеми не сме имали.

Май отново ще му кръцнем косата, много порасна за 1 месец и му е топло.

Хайде, лек и прохладен ден от нас  bouquet

# 84
Ехоо,привет и от нас Hug
първо много се радвам ,че операцията на Яворчо е минала успешно  bouquet
На малките с вируси,бързо оздравяване.
Честит рожден ден VARIA!!!  bouquet
Иви,изобщо не им се връзвай на хората,а някой са много несъобразителни,всяко  дете е различно.
Мамите с бременни коремчета,направо как издържате,аз само мрънкам колко ми е трудно да тичам след малкият Embarassed
Диди,и на мен килата са ми болна тема,ама как няма,кой нормален човек качва 30 кила за 9 месеца.Имам още 3-4 да сваля,да стана 50,преди бях много слаба около 47,ама се харесвах...моите са на корем и на цици,та не ги харесвам никак.
Валя,честито ви кръщене  bouquet
Феъри,наистина отдавна не си се включвала, Naughty
А сега да ви се оплача,то било голям ужас да купиш обувки за ходене на дете #Crazy,Ники до онзи ден ходеше с едни бебешки сандалки,които обаче не са за ходене и докато се усетя му направиха ужасен мазол,голям и го болеше яко.Аз здраво се притесних и хукнах към нашият Шопинг център,да търся обувки.Премериха ни крака,мерят му дължината и свода и определят размера.И се оказа,че единствените останали обувки пододящи за него са направо зимни #Crazy.всичко е изкупено.Естествено отказах ги.И така в 3 магазина.А през това време детето ходи босо,не ми дава да го обуя заради мазола ,добре,че магазините са с мокети.Още по-тъпо е ,че чакаш сума ти време да дойде асистент,защото си теглиш номер и чакаш да дойде,аз естествено не знаех докато се усетя бая време мина EmbarassedВ края на краищата вчера след 2 дена търсене успях да му взема едни сандали,които не са с много мека подметка за временно и днес утре пак ще тръгвам да търся.Явно много съм се ядосала,защото цяла нощ сънувах как се карам с продавачи Crazy
А стоят ли вашите деца в количките?Нашият не ще.Ама много трудно така,вече до магазина е трудно да отида с него,иска да ходи и пълзи и да пипа всичко.Тукашните деца ги возят до 3-4 годишни в колички,и хич не напъват да ходят.Това хич не го намирам за нормално де.
И ние вече се тръшкаме,това е ново,тропа с крака направо ме изумява.
Валя ,аз ще се възползвам от съвета да да спя намазана с антицелулитен крем,дано помогне.
Вчера купих на Ники бебешка ранничка,на която се закача каишка,за да не бяга(между другото преди бях много възмутена от родители които закачат децата си на каишки,виждаше ми се чудовищно,ама като видях зора),аз затова я взех де,но е много сладка,а като порасне може да си слага разни неща вътре,

# 85
ЧРД, Вария!  bouquetМного здраве и любов!
Диди,и на мен килата са ми болна тема,ама как няма,кой нормален човек качва 30 кила за 9 месеца.Имам още 3-4 да сваля,да стана 50,преди бях много слаба около 47,ама се харесвах...

Моите килца бяха 25,ама като се има предвид че девети месец бременост нямах CryИ аз съм се устремила към 50 кг.Успех с диетите HugМного хубав младежа с раничката!  Sunglasses
Валя,и аз ще се понамажа довечера и ще се увия като ....саламче LaughingНа теб-Честито християнче!  bouquet
Юлинга,сърди се Даката и още как,плаче милия,но аз не му обръщам внимание,ако сме вкъщи излизам от стаята и на него му минава бързо ината! Wink
Димана,скорошно оздравяване на Силия!
Гуш,браво за къпането-вече ще ти е лесно FlutterАз снощи пробвах за първи път,но с помощта на татито-стана къпане,но накрая ревна моя юнак! Cry

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 14:30 от Дидка-ръжената питка

# 86
  • Mediterraneo
Вария, честит рожден ден! Да си жива и здрава!   bouquet

За килограми няма да не говоря, да не ви стресирам с мерките си  Mr. Green
За панаирите, които ми прави щерката като не стане по нейната- също. На всички ви е ясно телетата що за характери са.
Юлинга, много вяра не хващам на подобни работи. Не знам вече...
Гуш, нашата дунда също е права под душа. Много се кефи, а и на мен ми е много по- удобно. А чехлички обувате ли, че ние нямаме вана и трябва да е боса на пода? Все я слагам да стъпва в едно легенче  Grinning

# 87
Димана,чехли не обувам,но ние сме с душ-кабина!

# 88
Ей ме на - от вкъщи!
Друго си е, само това ще кажа. Не искам вече да се местим никъде, дано си оправим газта и така. Въпреки че почвам да се замислям за отопление с климатици, някой нещо по въпроса?
Тук е съвсем различно от града, вчера Теа се събуди в 7:30 и в 8 вече бяхме навън, закусва навън, тича по уличката ни, по която никакви коли не минават, вихри се с пълна сила. Вчера слизахме до парка, баира е ужас, но нищо, в това ми е надеждата за оставащите ми 3-4 кг, които също са на корема (само да вметна, че Катка изглежда перфектно, въобще никакъв корем не ми се видя, за разлика от моя). Днес си останахме вкъщи сутринта, на двора си спретнахме плаж, метнах една кърпа, сянката до обяд е перфектна - къщата я прави и е екстра. Имаме си и люлка даже, Теа я недолюбва в момента, защото успях да й притисна пръстчето вчера на нея, но ще свикне. И като цяло си е друго сами, друго си е моята си къща, моята си кухня и т.н., предполагам разбирате за какво говоря. В момента ни е възтесничко, но на душа да е широко, другата седмица надявм се да поставят дограмата, после един ламинат трябва да метнем, един латекс и ще се поразширим и на горния етаж. Остават обаче едни стълби, дето трябва се покрият, та пак ще сме си в ремонт, но ще търпим Grinning
Преместването беше малък ад, но геройски се справихме, аз още не съм се спряла да чистя, но ми е кеф.

Много се радвам за Яворчо, браво на геройчето!

Честит Рожден Ден, Вариа! Да си жива и здрава и много щастлива!

Мен са погнали предотпускно със 100 поръчки, отивам да бачкам, но не можеше да не се обадя, че вече съм на линия Mr. Green

Чакам Депеш, откакто сме се нанесли просвещам съседите с дискографията им, нямам търпениееее! Само дано Теа не тормози баба си (много), как ще се приспиват не знам ooooh!

# 89
  • София
Гуш, нашата дунда също е права под душа. Много се кефи, а и на мен ми е много по- удобно. А чехлички обувате ли, че ние нямаме вана и трябва да е боса на пода? Все я слагам да стъпва в едно легенче  Grinning

днес ще и купя джапанчици или някакви подходящи сандалки

Общи условия

Активация на акаунт