Отговори
# 90
  • Sofia
Честит рожден ден на Варя, бъди много здрава и щастлива   bouquet
Честито ново християнче, Валя Heart Eyes
Радвам се за Яворчо и неговата майка. Дано повече да нямат такива случки  Hug
Мартеа, абсолютно те разбирам и съм много радостна за теб и Теа. И да вземем да се чуем за Депеш, че май сме на едно място  Wink, ако имаш нормален телефон в Банкя, чукни ми го на лични.
Кики, младежът готов за експедиции  Grinning
Днес Сава ми изплющя як шамар в супера и то само защото трябваше да тръгваме и го дръпнах от играта - дърпобутане на преградните бариери на касите. Пред много хора и аз останах потресена, не мчожах въобще да реагирам, напрАоо баси майката съм...

# 91
Моя синеочко е с варицела CryВ комплект с вирусна инфукция Cry Киха, кашля, пъпки има, сигурно го и сърбят....Абе, гадна работа! Дано ние с татито сме я карали тая варицела, че съвсем ще овапцаме положението Tired

# 92
Ей Сиска,сега пък варицела!Милата душичка!Бързо да оздравява,а вие да не се разболявате! Praynig
Мартеа,радвам се, че сте си у дома.Напълно те разбирам как се чувстваш! PartyМного яко,ако искаш правиш нещо-ако не и утре е ден Flutter

# 93
Олеее,Сиска,варицела Cry,дано мине леко,какво каза доктора,за колко време минава?Дано наистина сте я карали с  таткото.
Мартеа,добре дошла у вас си Wink,разбирам те напълно,най-добре се чувства човек в собствен дом.
Кроче и аз отнасям шамари,но засега в къщи,не се случвало навън,таткото се опитва да го научи вместо да удря да милва,засега без успех.А също постояно съм нахапана...
Ние понякога се къпем под душа,когато бързаме и няма време за ваничка,чехли не слагаме..

# 94
 bishopЧестито на новото християнче!    Сиска,ама хич не ви върви последно време Sad.Хайде скорошно оздравяване и дано леко да я изкарате!За килограмите аз съм абсолютно със същите мерки като теб-51кг,162см.Преди да забременея бях 46кг била съм и 44,а за 9месецата бях качила 29кг  Shocked.Слава богу няма ги вече,ама си имам тлъстинки по корема Sad.Относно сърденето -когато взема нещо от ръцете на Наси се тръшка на земята и избухва в плач.Иначе да не го урочасам ама нещо взе да се кротва тия дни Thinkingчак не ми се вярва,че и спи непробудно.Не че не се мята по цяла нощ от единия в другия край на кошарата де...Само проблема ни е с това пусто ядене Close.Неще и неще да яде непасирани манджички значи.Иначе от нашите чинии яде и цели картофчета и краставички,а започна ли да го храня всичко плюе newsm78.Ако някой знае някакъв трик Praynig.Като казах трик Валя мерси и аз за съвета ще пробвам задължително Peace.

# 95
Привет на всички малки и големи!!!Да Ви се похваля,че мойто момче пораства-клатят му се зъбките и скоро чакаме да паднат-ееее,кога си мина времето-помня как се мъчеше като бебе с тия зъби,а сега.....е,живот......!Много му се радвам.Малката е голям разбойник,не мирясва.Същата като батко си,а заедно са голяма работа,у нас е мака лудница.Тя вече се засилва да тича,като падне сама се изправя без да се хваща за нещо,абе шило голямо е,ама пук не мога да дишам без тях...Целувки и бъдете здрави!!!

# 96
  • София
Ей,не съм свикнала да чета толкова много накуп Mr. Green

Ант,радвам се,че Явор се възстановява добре Heart Eyes

Ками,кофти случка.Важното е,че се разминало леко Wink

Сиска,от къде пък тази варицела сега.Да се оправя бързо малкия юнак Hug

Валя,честито ти християнче.И аз нямам тъпрение вече.Хубави ли бяха гръцките бонбони Wink
Мартеа,друго си е у дома,нали Laughing

За килограмите да кажа,много съм доволна от себе си.Стегнах се и за 3 месеца свалих 13 кг.Сега съм на килограмите ми от преди забременяването и най-хубавото е,че изглеждам по същия начин.Сега съм 52 кг. на 168.Няма да се рзсърдя,обаче,ако станат 50 Laughing

Днес излизахме с Борели.За срещата в четвъртък е имала работа,затова не дойде.
Запознах се и с още една форумска мама,септемврийка.Въобще,много ползотворен ден.Да имаше как къщата да се оправя сама,пък аз цял ден по улиците да миткам с детето Mr. Green

# 97
  • Му Кинд Оф Плаце
Сиска, честито  Confused Confused Confused Confused Следете детенце да не се чеше, правят по аптеките прахчета за такива случаи, които тушират и сила и търпение.
Мартеа, честито у дома   bouquet Ние сме склиматик, ама не е къща. И продължавам да мисля за оня апартамент, май ще кандисам да се загробим до живот с ипотека, че ми легна на сърцето-вече не ща съседи - пенсионери и, без извинение, въшльовци в главата, а в къща не мога да живея. единият съсед разчиства бърлогата си и си е изнесъл старите пружини на дивана с цел да ги предава за вторични суровини, за целта е вързал ламарината да стълбището да не го превари някой с далаверата, така че вече отчупи парче от стълбите, но не му попречи да го качи на такси дивана, за да го закара до пункта  ooooh! ooooh!
Фелипе е при баба си, за да пуснем прахосмукачка в светлата част на деня, че някой си пълни памперса от страх по прахосмукачката  Crazy Crazy

# 98
  • гр.Велики Преслав
Привет и от нас.
Честит рожден ден на Варя,много щастие и любов.
Сиска,дано бързо да премине болестта.Казват,че като са малки децата по-леко изкарват шарките.
За килограмите-бързо ги възстанових(50кг/167см),но ханшът ми остана с един номер по-широк и вече имам целулит въпреки,че полагам грижи.
За къпането-поместила съм две снимки в юнското албумче,но не зная как да ви ги покажа тук.

# 99
Честит Рожден Ден на Варя!
Честито християнче на Валя!

...и мерси за съвета, ще го пробвам.

Мартеа
, честито ви у дома. Направо ви завиждам, искам и аз да съм си в мойта кухня най-после, че нали сме на квартира ooooh!. А коремчето си го крия и то явно добре Wink

Сиска, леко да мине шарката! Всички ще я изкарат, няма как Tired.И аз знам, че е по- добре докато са по-малки.

За къпането - имаме малко надуваемо басейнче, ползвам го отскоро и направо на душа в банята я къпя. Получава се. Днес малко понаводнихме коридора, ама карай...
Гита, това с отказването на непасирани манжди го минахме отдавна, но си спомням, че започнах първо да и давам  кус-кус на Плазмон,  после слабо пасирани храни и накрая започнах само да мачкам. В началото отказваше и нещата вървяха трудно, но свикна.

Днес Сава ми изплющя як шамар в супера и то само защото трябваше да тръгваме и го дръпнах от играта - дърпобутане на преградните бариери на касите. Пред много хора и аз останах потресена, не мчожах въобще да реагирам, напрАоо баси майката съм...
Лелеее, почнаха  ни  ooooh!. Няма да се оставяш  Wink

# 100
Варая ,честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!
Валя, честито ви христянче.
Мартеа напълно те разбирам, друго е да си си сам, без да ти се мешат! Да не ни забравиш обаче, трябва да ни идваш на гости Hug
Ники също се тръшка като не и дам нещо, направо е ужас, реве, вие знаете как е...
Ники не стой вече много в количката, предпочита да ходи.
Сиска, не ви върви, дано повече нищо лошо да не ви се случва.
Ники се къпе отдавана под душа с татко си.
Какво става с КУКИ? Как е?
Теа как е с ремонта?

# 101
Добро утро!

Нашата шарк-чица днес си прилича на истинска шарк-чица. Вече няма съмнение - опъпчаса му се лицето, по тялото, а главичката му е цялата в пъпки. Доколкото разбрах, това е типично за варицелата- пъпките се появяват първо под косичката. Има пъпки дори в ушите и на патката Tired Сега няколко дни ще пропуснем разходките, не мога дори с крема против изгаряне да го намажа. Обадих се на мамата, с чието детенце Дени контактува тия дни и я предупредих. Дано му се размине, че е само на 9 месеца Praynig

Пък и кашлицата му много лоша стана... И сополите си текат...

Калина, когато вие се бяхте оварицелили, с какво се мазахте? И по-точно за Ф-то питам. На нас ни казаха да мажа със спирт пъпките, но искам нещо за облекчаване на сърбежите (макар че за сега не показва да го сърби, но не е възможно)

# 102
  • Му Кинд Оф Плаце
Сиска, казват ментолов спирт, ама на бутилката пише да не се слага на деца под 5 години и не мазах. Иначе педката ти трябва да изпише рецепта-приготвя се прахче, което е като пудра и ръсиш по пъпките-облекчава, защото Ф почти не се дръгнеше по деликатните места, за разлика от лицето, където не ръсих и има две-три дупки. За лицето от аптеката препоръчаха PSILOBALSAM, но не го мазах с него, щото пише, че е против слънце, ухапване от насекоми и тн, а не видях връзката с пъпки от шарка  Rolling Eyes newsm78. Питай в аптеката за прахчето и дали могат да го цабъркат Без рецепта-добро е  Peace

# 103
Ето ни и нас-вече имаме Интернет, след 2 седмици! Направо луднах!
Сиска, не знам какво да ти кажа, много ти се струпа, но ти си мъжко момиче и ще се оправиш! Целувки на малкия герой Дени!
За шамарите не ми говорете въобще. Моят от много време ме е почнл със скубане, бой и т.н., а днес за добро утро ме прасна по устата и сега съм надута цялата Sick

# 104
Здравейте и от мен! Hug
В това хубаво време аз съм си вкъщи ,а Данчо спи в количката! #Cussing outЗащо ли?-защото моя мъж е супер несъобразителен Crossing Arms.Извика майстор у дома да дооправим терасата и изчезна,а майстора отиде да купува за половин час бои-и ето вече втори час го чакам.Ще откача от нерви.Да беше му казал,че ще излизам и да му даде ключ или....де да знам..... ама ще избухна.Нагласила съм се за разходка,Данчо непрекъснато мрънка и реве като сме вкъщи,ама на кой му пука.....Оха,дълго стана,извинете ме,но трябваше да си излея яда някъде,че да не подкарам майстора като дойде Mr. Green(че ни е познат и близък)
А Валя къде се скатава?Снимки няма ли да ни показваш вече бе моме? Crossing Arms
Сиска,Дени сигурно и с пъпки е голям сладур!Горе главата,ще мине и това,а като дойде нашия ред(с шарките) ти ще ни даваш съвети Wink

Общи условия

Активация на акаунт